Γιάννης Σμυρνιώτης: Το κλειδί είναι στο Μαζί και στη Συνεργασία

Γιάννης Σμυρνιώτης: Το κλειδί είναι στο Μαζί και στη Συνεργασία

Μάιος 31, 2019 - 10:57
5 σχόλια

Κάλεσμα σε όλους τους δημότες της Τρίπολης απευθύνει ο υποψήφιος δήμαρχος και επικεφαλής της παράταξης «Νέα Τρίπολη» Γιάννης Σμυρνιώτης, εν΄΄ωπιον της δεύτερης και καθοριστικής Κυριακής των εκλογών:

Αγαπητές φίλες και αγαπητοί φίλοι συνδημότες μου,

με τη δύναμη της εμπιστοσύνης σας, την περασμένη Κυριακή επιτύχαμε μια μεγάλη νίκη.

Αυτή η ειλικρινής σχέση εμπιστοσύνης, επιβάλλει να σας μιλήσω από την καρδιά μου.

Ενώσαμε μαζί μας όλες τις κοινωνικές δυνάμεις που βάζουν πάνω από όλα το Δήμο μας και το συμφέρον του τόπου μας.

Ενώσαμε μαζί μας όλους εκείνους που θέλουν έργα και δράσεις ανάπτυξης, προόδου και κοινωνικής συνοχής.

Νοιώσαμε ότι βαδίζουμε μαζί με όλους εκείνους που βλέπουν και αναγνωρίζουν το έργο μας και θέλουν να ξεκινήσουμε πάλι μια πορεία ανασυγκρότησης.

Νοιώσαμε να μας ακολουθούν  όλοι εκείνοι που πιστεύουν ότι στην εποχή της κρίσης, η αλληλεγγύη, η δικαιοσύνη, η φροντίδα είναι ανάγκες των πολλών που πάσχουν και δοκιμάζονται.

Είμαι εδώ για να δεσμευτώ ότι το πρόγραμμά μας, θα γίνει πραγματικότητα, έργα και κοινωνικά αποτελέσματα.
 

Αποφεύγω τις επιπόλαιες και δημαγωγικές εκφράσεις. Αποφεύγω και τις υποκρισίες. Αποφεύγω τους χαρακτηρισμούς. Και αρνούμαι τα συνηθισμένα λόγια. Σας μιλώ με τίμιο λόγο και αποφασιστικότητα.
 

Είμαστε έτοιμοι και έμπειροι, με όραμα και σχέδιο, με γνώση  και τόλμη.

Είμαστε έτοιμοι και ικανοί, μακριά από δεσμεύσεις και εξαρτήσεις, μακριά από  θολές και άνομες καταστάσεις.

Είμαστε έτοιμοι και δυνατοί, με τη δύναμη της ψήφου σας, με πίστη στην ενότητα και τη συνεργασία.

Την Κυριακή 2 Ιουνίου, πάμε ξανά μπροστά, όλοι μαζί!

Χωρίς άλλους πειραματισμούς!

Για την Τρίπολη και τους ανθρώπους της.

Για τον  Δήμο μας και την υπέροχη  νεολαία μας.

Για όλους  εσάς που θέλετε την Τρίπολη ξανά ψηλά.

Με όλους εσάς που θέλετε την Τρίπολη  Ξανά Μπροστά!

Γιάννης Σμυρνιώτης


5 Σχόλια

Δοκιμάστηκες και απέτυχες. Δεν θα πειραματιστούμε ξανά μαζί σου. Τα σκουπίδια τα θέλουμε εκτός της πόλης και συγχώρεσέ μας αλλά δεν θέλουμε μια πόλη γεμάτη σκουπίδια και τύφο (όπως ήταν επι των ημερών σου). Κι επειδή έχουμε εμπειρία ως δημότες απο τον τρόπο που χειρίστηκες το θέμα, η δική μας εμπειρία λέει ότι πρέπει να μείνεις μακριά απο το Δήμο. Όσο για την ανομία και τη θολούρα που θες να μείνει μακριά, αυτό μπορείς πράγματι να βοηθήσεις να επιτευχθεί: Απλά μείνε σπίτι σου...

Φίλε ο Τζιούμης έχει δοκιμαστεί 19 χρόνια και τα σκουπίδια τα έχωνε σε μία χωματερή παράνομη, και δεν είχε βρει λύση για 19 χρόνια και σου φταίει ο Σμυρνιώτης που παρέλαβε τον ορολογιακή βόμβα των σκουπιδιών από τον Τζιούμη και την παρεούλα του.

Ο Τζιούμης απέτυχε επι 19 χρόνια στο δήμο με την ανυπαρξία του και κάνοντας μόνο παραγοντιλίκι. Μας παρουσιάζεται σαν καινουργιος και ειναι απο τους πιο παλιούς στο συμβούλιο Ας πάρει τον Παρά και να πάνε διακοπές γιατί μόνο αυτό τους ενδιαφέρει...

@11:08 - Περπατάς σε μια πόλη που είναι πολύ καλύτερη από ότι πριν 10 χρόνια, χάρη στην παράταξη Σμυρνιώτη. Το 51,5% της Τρίπολης τον επιβράβευσε με την ψήφο του στις εκλογές του 2014. Στην δημοτική κοινότητα Μαντινείας κρίθηκε η εκλογή που ο Παυλής ήταν πολύ δυνατός. Απόλυτα επιτυχημένη ήταν η δημαρχία του. Αφού έχουμε ένα άνθρωπο που έχει πετύχει στο πρόσφατο παρελθόν, εκεί τελειώνει και η αναζήτηση δημάρχου για το 2019.

Φιλαρακι σήμερα έκανες πατάτα. Οχι οτι ο Τζουμης είναι καλύτερος αλλά ο κόσμος στις δημοτικές ψηφίσει πρόσωπα και οχι κόμματα. Εσύ παραταυτιστηκες με τους σημερινούς "επισκεπτες" της πόλης μας.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.