Δήλωση Παυλή μετά την ήττα του (vid)

Δήλωση Παυλή μετά την ήττα του (vid)

Μάιος 27, 2019 - 00:30
21 σχόλια

Με ποσοστό περίπου στο 15%, ο νην δήμαρχος Τρίπολης Δημήτρης Παυλής αποδέχτηκε την ήττα του το βράδυ της Κυριακής 26 Μαΐου και προχώρησε σε δηλώσεις, στις οποίες ανέφερε ότι θα είναι παρών στα δημοτικά πράγματα.

«Από τη θεσμική θέση που κατείχαμε, κάναμε μια έντιμη παρουσία όλα αυτά τα χρόνια και δουλέψαμε σκληρά προς όφελος των συμπολιτών μας. Οι συμπολίτες μου αποφάσισαν ότι δεν πρέπει να είμαι στους δύο πρώτους διεκδικητές. Δώσαμε έναν έντιμο και καθαρό αγώνα. Κάναμε παρεμβάσεις και έργα που δεν έχει ξαναζήσει ο Δήμος τα τελευταία 30-40 χρόνια.

Χρειάζεται συναίνεση από όλους για να μπορέσουμε να επιτύχουμε. Η ζωή συνεχίζεται και οι ανάγκες πάντα υπάρχουν.

«Θα ήθελα από τα βάθη της καρδιάς μου να ευχαριστήσω όλους τους συνεργάτες μου. Έχω να δηλώσω ότι ο αγώνας συνεχίζεται, ότι θα είμαι παρών στα πράγματα, ότι οι στόχοι που είχαμε βάλει, θα επιτευχθούν και θέλω μετά τα αποτελέσματα της επόμενης Κυριακής, εγώ θα δηλώσω ότι θα είμαι στο πλευρό του νέου δημάρχου και νομίζω ότι θα αποτελέσω την ασφαλιστική δικλείδα για να διαμορφώσουμε το τελικό αποτέλεσμα.

Εμείς από τον θεσμικό ρόλο που μας έδωσε ο λαός, θα σταθούμε δίπλα στον νέο δήμαρχο.

Ακόμα, ευχαρίστησε τον Γιάννη Σμυρνιώτη, ο οποίος, όπως είπε, τον κάλεσε στο τηλέφωνο για να συνομιλήσουν. «Με αίσθημα ευθύνης θα πάρω μέρος στα πράγματα, θα συνομιλήσω με όλους. Η Τρίπολη πρέπει να γίνει ορόσημο για την πόλη μας το 2021», είπε, τέλος.

Video: 

ArcadiaPortal.gr - Δηλώσεις Δ. Παυλή μετά την ήττα του


21 Σχόλια

ΝΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΞΑΝΑΖΗΣΕΙ ΤΕΤΟΙΑ ΕΡΓΑ, ΤΕΤΟΙΕΣ ΠΛΗΜΜΥΡΕΣ, ΤΕΤΟΙΑ ΠΗΓΑΔΙΑ, ΤΕΤΟΙΑ ΒΡΩΜΙΑ, ΤΕΤΟΙΑ ΣΚΥΛΙΑ.....

Αυτός ο Τάσος πού χάθηκε δήμαρχε; Που κατέστρεψε τον ΣΥΡΙΖΑ Αρκαδίας για να κάνει τα ντιλ μαζί σου;;;;;

Ο κύριος τίποτα πήρε 15% αυτό πρέπει να μας προβληματίζει και όχι το παραλήρημα του που λέει ότι έκανε έργα που είχε να τα δει ο δήμος 40 χρόνια. Χαχαχαχα

Κρίμα τα λεφτά για τα φυλλάδια με τα ανεπανάληπτα κ ανύπαρκτα έργα της τετραετίας που πέρασε κ αυτής που θα ερχόταν! Δεν είναι μόνο θέμα κομματική τοποθέτησης του καθενός είναι κ ο απολογισμός των πεπραγμένων του καθενός που αιτείται την ψήφο μας! Καλή συνέχεια σε ότι αποφασίσετε να κάνετε εκτός Δήμου! Άλλωστε κάθε τετραετία όλα αλλάζουν... Σχεδόν....

Έκλεισε η πιο μελανή σελίδα στην ιστορία του Δήμου Τρίπολης. Έκλεισε. Δεν έσβησε. Θα υπάρχει γραμμένη για πάντα ιστορικά, και ο Παυλής, μαζί με όλον τον θίασο του, αιρετούς και διορισμένους και παρατρεχάμενους, θα μείνει για πάντα στη μνήμη μας ως η χειρότερη δημοτική αρχή που είχε η Τρίπολη ποτέ. Όσοι το ακουλουθήσατε σε αυτές τις εκλογές, παρά την απόλυτη αποτυχία της προηγούμενης θητείας του, θα είστε για πάντα δακτυλοδεικτούμενοι. Όχι για εκδίκηση, μην φοβάστε παυλάκια, για λύπηση μόνο. Και πολύ σας είναι. Καλημέρα σε όλους!

ΕΡΙΞΕΣ ΤΑΠΗΤΑ ΑΠΟ ΒΟΥΝΟ ΠΡΟΣ ΚΑΠΑΡΕΛΙ ΕΚΤΟΣ ΟΙΚΙΣΜΟΥ. ΑΝ ΕΡΙΧΝΕΣ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΑΠΗΤΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΔΕΜΙΡΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΧΕΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑ. ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΜΕ.

ΔΗΜΗΤΡΑΚΗ ΕΣΕΝΑ ΕΦΑΓΑΝ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ!!!! ΚΑΙ ΕΣΥ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΣΟΥ ΤΟΥΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥΣ!!!!

ΠΡΟΛΑΒΕΣ ΚΑΙ ΠΗΡΕΣ ΤΑ ΚΟΥΣΟΥΡΙΑ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ.ΤΩΡΑ ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΜΑΖΙ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΜΕ ΤΟ ΚΟΤΕΡΟ. ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΙΣ ΛΥΣΕΙΣ ΤΙΣ ΕΙΧΕΣ ΣΤΟ ΤΣΕΠΑΚΙ.ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ...

Δεν πειράζει! Έχεις μια πρωτιά που δύσκολα θα χάσεις! Αυτήν του χειρότερου δήμαρχου που πέρασε ποτέ από την Τρίπολη, χωρίς ούτε ένα έργο!!!

Η Τριπολη τιμωρει κ του εδωσε ρη θεση που του αξιζε. Στα σκουπιδια μαζι με τα σκυλια κ τις ψευτικες υποσχεσεις.Εκει πανε ολοι οι αχρηστοι.

Ετσι οπως τα ειπες μου ειρθε να κλαψω.Αντε στο καλο τωρα αλλα μας αφησες και κατι παρταλια πισω να μας θυμηζεις οτι περασες απο αυτα τα χωματα.Κατι προεδρους και κατι δημοτικους .......αντε μην πω.

08:55 Τα αδέσποτα θα εννοείς προφανώς. Γιατί αυτά, όντως γαβγίζουν και τον κράζουν όπως του αρμόζει

Πού΄σαι ρε Τάσο βενζινάααααααααα; Κρύφτηκες; Έφυγες και χάθηκε μαζί σου και η αποπνικτική εσάνς που σε ακολουθούσε σε κάθε σου βήμα!

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.