Τατούλης: Είμαστε βέβαιοι ότι οι πολίτες θα στηρίξουν την προσπάθειά μας (pics,vid)

Τατούλης: Είμαστε βέβαιοι ότι οι πολίτες θα στηρίξουν την προσπάθειά μας (pics,vid)

Μάιος 27, 2019 - 00:51
36 σχόλια

Σε δήλωση προχώρησε ο περιφερειάρχης Πέτρος Τατούλης μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων σε 459 από τα 1.750 τμήματα της Περιφέρειας Πελοποννήσου, όπου φαίνεται ότι η μάχη μεταξύ του ιδίου και του Παναγιώτη Νίκα, ο οποίος έχει τη στήριξη της Νέας Δημοκρατίας, είναι ψήφο-ψήφο.

«Δεν υπάρχουν και δεν μπορούν να υπάρξουν συνεργασίες κάτω από το τραπέζι. Παραμένουμε αυστηρά προσηλωμένοι στο πρόγραμμα που έχουμε κάνει σε συνεργασία με τους πολίτες».

Είμαστε βέβαιοι ότι οι πολίτες θα στηρίξουν την προσπάθειά μας.

«Όπως αυτή την ώρα αναλύονται τα αποτελέσματα, φαίνεται ότι θα υπάρξει απόλυτη ισοβαθμία. Αλλά αυτό που έχει σημασία, είναι ότι απεγκλωβιζόμαστε από τη σύγκρουση και ότι οι πολίτες θα μπορέσουν να κάνουν την τελική τους εκλογή απερίσπαστοι», είπε ο κ. Τατούλης.

Ακολουθεί βίντεο

Video: 

ArcadiaPortal.gr - Δηλώσεις Πέτρου Τατούλη 27/05/2019


36 Σχόλια

Ναι περιμενε..Ο Δρομος για το γηπεδο του αστερα ακομα να φτιαχτει δεν ντρεπεστε ρε! Νικας μονο

Πρέπει την δεύτερη Κυριακή ο κόσμος να εκλέξει ικανό Περιφερειάρχη, δλδ τον Νίκα. 9 χρόνια ήταν αρκετά. Ευχαριστούμε Πέτρο.

Είσαι γεννημένος πολιτικός! Δε μπορούνε να σε πιάσουν ούτε στο μικρό σου δαχτυλάκι! ΜΕΓΑΛΕ ΠΕΤΡΑΝ......

Δεν πειράζει. ..να τσούξει λίγο. ..και κάποιοι από εκεί μέσα να μάθουν να δουλεύουν και να προσπαθούν. ..όχι μόνο γυροβολιά και βόλεμα!

Η Πελοπόννησος επέλεξε τον Περιφεριάρχη της και η Μεσσηνία τον διορισμένο νομάρχη της...

Η ικανότητα του νικα απο που προκύπτει ; Απο την λασπολογία και το ανύπαρκτο προγραμμα του ; Ας γελάσω παπαγαλάκια !

Αν βολευτουμε με τον σανό και δεν αλλάξουμε, τοτε είμαστε άξιοι της μοίρας μας. Η επόμενη ευκαιρία θα μας δοθεί μετά από 4 ολόκληρα χρόνια. Ας το σκεφτούμε πολύ καλά αυτό.

Κοίτα διαφορά Καλαμάτας με Τρίπολη και Αρκαδία γενικότερα μετά από 9 χρόνια Τατούλη και έλα να ξαναγράψεις για ποιός είναι ικανός και ποιός δουλεύει για παρτη του και για την οικογένεια του...

Η Καλαμάτα είχε πάντοτε πλεονέκτημα έναντι της τριπολης και ηταν θέμα χρόνου να αναπτυχθεί . Για την πόλη όμως δεν ειναι υπεύθυνος ο περιφερειάρχης αλλά ο δήμαρχος . Τα έχετε μπερδεψει λίγο . Η αρκαδια και η Κυνουρία εχουν εξελιχθει παρα πολυ με τα έργα του Πέτρου κυρίως με τα μονοπάτια και το αναρριχητικό πάρκο . Το οτι κάποιος ειναι καλός για δήμαρχος δεν σημαίνει οτι ειναι καλός για περιφερειάρχης και αυτο φαίνεται απο την μικροπολιτική . Ειναι λίγος για περιφερειάρχης και το λεω εγω που ούτε στην οικογένεια του Πέτρου ειμαι , ούτε με βόλεψε ποτε .

Άλλωστε μην ξεχνάτε οτι ο δρόμος για την Καλαμάτα παραδόθηκε απο τον τατουλη .

Μακάρι να βγει ο Νικας. Να αλλάξει η Περιφέρεια όπως μεταμορφωθηκε η Καλαμάτα

Τις εθνικές οδούς τις φτιάχνει το υπουργείο Υποδομών όχι οι περιφερειάρχες. Πάλι με ξένα κόλλυβα στηρίζετε τον Πέτρο;

Ο ΤΑΤΟΥΛΗΣ ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΑΣ, ΕΚΑΝΕ ΜΕΓΑΛΑΕΡΓΑ ΣΤΗΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑ ΟΠΩΣ ΕΦΤΙΑΞΕ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ, ΔΡΟΜΑΡΕΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΑ!! ΑΝ ΗΤΑΝ Ο ΝΙΚΑΣ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΘΑ ΚΟΙΤΑΖΕ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΜΟΥΡΗ ΤΟΥ! ΤΑΤΟΥΛΗΣ ΞΑΝΑ ΚΑΙ ΞΑΝΑ!

τα έργα που έκανε για την Πελοπόννησο ηταν παρα πολλα! Πάρτε το χαμπάρι και μην το αρνείστε . Μπείτε και δείτε τα με τα ματια σας . Μην στέκεστε μονο στο τι δεν έκανε . Έκανε πολλα και κυρίως ηταν κοντά στους πολίτες . Ποτε δεν μίλησε με άσχημο λόγο για κανένα , δεν προσέβαλε την μνήμη κανενός νεκρού και η δύναμη του πήγαζε απο μεσα του. Δεν πήγαινε στις ομιλίες για να μειώσει τους άλλους . Ο νικας δεν έχει παρουσιάσει ΚΑΜΙΑ πρόταση , πως Μπορειτε να μιλάτε για αλλαγή πορείας και ανάπτυξης ; Δείτε καθαρά πριν να ειναι αργά . Δεν θελουμε κομματόσκυλα και αθυροστομους αλλά ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ.

Έργαρες, δρομάρες και έργο, πολύ έργο...τόσο πολύ που δεν ξέρετε από που να αρχίσετε...σανό με τους τόνους.

Ξυπνατε ωρέ, τα ποσοστά σε όλους τους νομους ειναι σαν κι αυτα του 2010. Και ολοι θυμομαστε ποιος κερδισε τοτε...

Για να είμαστε αντικειμενικοί. Το τεράστιο πλεονέκτημα του Τατούλη όσο αφορά τους πολίτες είναι οι μικρο-εξυπηρετήσεις που κάνει. Θέλεις να κάνεις χειρουργείο στην Αθήνα και δεν ξέρεις κανένα; Πολύ απλό. 11880, συγγνώμη, Τατούλης ήθελα να πω. Θα σου βρει ότι χρειάζεσαι. Ορθοπεδικό, ωρλ, καρδιολόγο, τα πάντα. Δεν είναι μεμπτό, το αντίθετο. Αυτό όμως δεν έχει καμία σχέση με την δουλειά του Περιφερειάρχη. Όσο αφορά το έργο του, προφανώς και δεν ήταν Παυλής, αλλά δεν πιάνει και την βάση. Από την στιγμή που δεν έχουμε ακόμα λύση για τα σκουπίδια, είναι κάτω από την βάση.

Όσο αφορά το Νίκα, προφανώς και δεν είναι 11880 ιατρικών υπηρεσιών και προφανώς δεν έχει τον λόγο/λέγειν του Τατούλη. Μας ενδιαφέρει όμως αυτό σαν πολίτες; Προσωπικά καθόλου. Είναι τίμιος ο Νίκας; Μέχρι αηδίας. Είναι εργατικός. Επίσης μέχρι αηδίας. Είναι ικανός. Είναι. Πετυχημένος δήμαρχος είναι και έχει μεγάλη σχέση αυτό με την διοίκηση της Περιφέρειας. Στην τελική ο Τατούλης Περιφερειάρχης γεννήθηκε;

Και μόνο ότι ο Πέτρος κοντραρει στα ίσα τον Νικα οποίος έχει το χρίσμα της ΝΔ δείχνει ότι έχει υποστηρικτές στην Πελοπόννησο. Αν δεν είχε κάνει έργο προφανώς και θα είχε φάει τη σκόνη του Νίκα. Πέτρο και πάλι για περιφερειάρχης!!

Ο Νίκας με την υποστήριξη της κυβέρνησης και ικανούς Αρκάδες περιφερειακούς συμβούλους θα βοηθήσει και την Τρίπολη. Ο Πέτρος έχει πλέον ανοιχτά μέτωπα με όλες τις πολιτικές δυνάμεις του τόπου, κάτι που από μόνο του τον οδηγεί στην απομόνωση και το μαρασμό. Δε θέλουμε άλλη απομόνωση. Καλύτερα με το διορισμένο περιφερειάρχη Νίκα παρά με το μαύρο πρόβατο Πέτρο. Καιρός να κοιτάξουμε, πραγματικά το συμφέρον του νομού μας χωρίς προσωπογενείς παρωπίδες..

Μάλλον δεν έχεις καταλάβει την πολιτική ... όλοι μεταξύ τους ειναι εχθροί και κολλητοί ταυτόχρονα . Ο Πέτρος συγκρούστηκε με εξουσίες και κόμματα γιατί δεν ειναι πρόβατο ! Εσείς παπαγάλοι πιστέψτε οτι ο νικας έχει την στήριξη της κυβέρνησης(;) . Πριν λίγες μέρες έκραζε τον Σαμαρα. Απλα η νδουλα τον έβγαλε απο την μέση για να μην διεκδικήσει τις βουλευτικές εκλογές .

Αυτα και αλλα πολλα συγκεντρώνει ο νικας .οπως επίσης έχει συγκεντρώσει και την σαβούρα τόπου. Δες Κορίνθια να καταλάβεις για τιμιότητα . Κυρίως τίμιος και πανω απο όλα ηθικός

Συμφωνω σε ολα και φαινεται να γνωριζεις καλα το Νικα,μεχρι που διαβασα εκει που γραφεις οτι δεν εχει το λογο/λεγειν του Τατουλη... Φιλε μου,ο Νικας ειναι φιλολογος,διδασκε Εκθεση Ιδεων επι σειρα ετων και εχει απιστευτη ευφραδεια λογου...Λογιος που λεμε ***

Ο Πέτρος Τατούλης θα είναι ακόμη μαι φόρα περιφερειάρχης. Όσες μεθοδεύσεις και κομματικές σκευωρίες να κάνουν πάλι θα ηττηθούν. Μόνο Πέτρος.

Καλα Ε αφού δίδασκε έκθεση ιδεών ειναι λόγιος . Φαίνεται άλλωστε απο τον τροπο που μιλαει . Και πανω απο όλα απο στο στενόχωρο μυαλό του . Ευτυχώς που δεν διδάσκει πια . Για κανα καφενείο καλός ειναι.

Ενόψει γενικών εκλογών το momentum πλέον είναι στο τι θα πλήξει περισσότερο τον ΣΥΡΙΖΑ. Θα τον πλήξει η νίκη αυτού που στηρίζει η ΝΔ και στο ΚΙΝΑΛ και το ΚΚΕ το ξέρουν!

Χμμ,το θεμα ειναι ομως εσυ τι διδασκεις αγα[ητε παπαγαλε...Περνα απο την κυρα Ντινα να σε ανταμειψει για τις υπηρεσιες σου στη διαστρεβλωση...Και να μην το ξεχασω,ΞΥΔΑΚΙ...

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.