Η Αρκαδία γύρισε την πλάτη στον Νίκα (pics)

Η Αρκαδία γύρισε την πλάτη στον Νίκα (pics)

Μάιος 24, 2019 - 10:43
45 σχόλια

Προεκλογική συγκέντρωση α λα παλαιά πραγματοποιήθηκε χθες στην πλατεία Πετρινού στην Τρίπολη, από αυτές που έχουν εκλείψει τα τελευταία χρόνια: γαλανόλευκες σημαίες, από δύο ή και τρεις στο κάθε χέρι, λες και το εθνικό μας σύμβολο έχει την αξία ενός κασκόλ ποδοσφαιρικής ομάδας, φιστικάκια και μυγδαλάκια, κόρνες και οπαδοί που ενθουσιασμένοι έπεφταν στην αγκαλιά του πρώην πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά αλαλάζοντας, προεκλογικά φυλλάδια που μοιράζονταν για να καταλήξουν προτού τελειώσει η εκδήλωση πεταμένα κάτω.

Η προεκλογική συγκέντρωση του Αντώνη Σαμαρά στην Τρίπολη είχε όλα τα χαρακτηριστικά μιας καθαρά κομματικής ανοιχτής ομιλίας. Ωστόσο, οι Αρκάδες δεν τίμησαν την εκδήλωση της Νέας Δημοκρατίας, αφού μόλις και μετά βίας 500-600 άτομα βρέθηκαν εκεί, στη συντριπτική τους πλειονότητα άγνωστα πρόσωπα στην Τρίπολη.

Από νωρίς, εξάλλου, τα επτά - οκτώ λεωφορεία που έφθασαν από τη Μεσσηνία για την ομιλία του Αντώνη Σαμαρά είχαν κάνει την εμφάνισή τους, αποβιβάζοντας όχι απλώς ένα καθαρά κομματικό, αλλά σαμαρικό ακροατήριο.

Αυτό φάνηκε από τα χειροκροτήματα κατά τη διάρκεια της ομιλίας του πρώην πρωθυπουργού και πρώην προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, που ξεσπούσαν σε φράσεις-«κλειδιά» του κ. Σαμαρά. Ο Παναγιώτης Νίκας, υποψήφιος περιφερειάρχης με το κόμμα, απέσπασε μάλλον ένα αναιμικό χειροκρότημα κατά τη διάρκεια της πολύ σύντομης τοποθέτησής του.

Κατά τα λοιπά, ο Αντώνης Σαμαράς εξαπέλυσε πυρά εναντίον του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα, υπογράμμισε πολλές φορές στον λόγο του γιατί οι πολίτες πρέπει να δώσουν ένα ξεκάθαρο μήνυμα νίκης την Κυριακή στις ευρωεκλογές και στις αυτοδιοικητικές εκλογές, προκειμένου οι βουλευτικές εκλογές να έρθουν μια ώρα αρχύτερα, ενώ έκανε μια μάλλον χαλαρή κριτική στα πεπραγμένα του νυν περιφερειάρχη Πέτρου Τατούλη, όπως και ο Παναγιώτης Νίκας, υπογραμμίζοντας τον «εναγκαλισμό του με τον ΣΥΡΙΖΑ» -και αγνοώντας, ίσως, ότι μόλις πριν από μερικές ημέρες ο βουλευτής του κόμματος στην Αρκαδία μιλώντας για τις περιφερειακές εκλογές, είπε ότι θα μπορούσε η ΝΔ να συνεργαστεί με τον Γιώργο Δέδε επειδή είναι «έντιμος άνθρωπος».

«Ξεπούλημα της Μακεδονίας», λαθρομετανάστευση και Ρουβίκωνες, ξεπούλημα της χώρας ως το 2060. Αυτή τη ρητορική ανέπτυξε ο Σαμαράς στην Τρίπολη, λέγοντας για τον ΣΥΡΙΖΑ ότι είναι η χειρότερη κυβέρνηση της μεταπολίτευσης.

Ο υποψήφιος περιφερειάρχης με τη ΝΔ Παναγιώτης Νίκας ποτέ επί της ουσίας δεν στάθηκε μόνος του σε ανοιχτό ακροατήριο στην Τρίπολη: την πρώτη φορά τον σύστησε ο Κυριάκος Μητσοτάκης σε προεκλογική συγκέντρωση στο Αποστολοπούλειο, τη δεύτερη φορά σε συγκέντρωση του Κώστα Βλάση με καλεσμένο τον Άδωνι Γεωργιάδη επίσης στο Αποστολοπούλειο και χθες με τον κ. Σαμαρά στην πλατεία Πετρινού.

Με ακροατήριο τους συμπατριώτες του.

Γαλανιάδη Εύα


45 Σχόλια

Πού να εμφανιστεί σε ανοιχτό ακροατήριο στην Τρίπολη ο Νίκας; Να έχει λιγότερο κόσμο κι από το Βόσνο και να ξεφτιλιστεί; Κατά τα άλλα, δεν εισέπραξε μόνο ο Νίκας αναιμικό χειροκρότημα αλλά και ο βουλευτής Αρκαδίας Βλάσης, όπως και ο ίδιος ο Σαμαράς. Γενικώς, κομματική εκδήλωση για τα πανηγύρια

Και .. Η Μεσσηνία γυρισε την πλάτη του αριβιστα

Η περιφέρεια Πελοποννήσου έκλεισε ως επάγγελμα. Ο Τατούλης κοντεύει να γίνει στην περιφέρεια σαν τον δήμαρχο Τσιγκούνη που έβγαινε 28 χρόνια στο Λεωνίδιο.

Ήρθαν δύο στραβοί (Νίκας , Σαμαράς) να κάνουν έναν ολόκληρο. Που πάτε ρε, που πάτε ρε; Ο Τατούλης θα σας βγάλει νοκ άουτ.

Αν δεν είχαν έρθει τα λεωφορεία από Καλαμάτα πόσο κόσμο θα είχε; Χαχαχα

Αν δεν είχαν έρθει τα λεωφορεία από Καλαμάτα πόσο κόσμο θα είχε; Χαχαχα

Με τον εμετικό Σαμαρά μαζί τη περιμένανε. Λαοθαλασσα? Και πολύς ήταν ο κόσμος. Πώς τα 'χουν καταφέρει τελικά κάθε φορά απέναντι στο Τατουλη να βάζουν συνέχεια κουτσό άλογο?

Μάλλον θα μιλάς για τα 1000 άτομα που ήταν στο Πνευματικό κέντρο Καλαμάτας...

Το ότι είναι παράνομο να παρκάρουμε τα αυτοκίνητα μας στο συγκεκριμένο σημείο αλλά τα λεωφορεία του κάθε υποψήφιου και της κάθε παράταξης είναι νόμιμο με εξοργίζει

Εντάξει είναι τέτοιο το ´κατεστημένο´ στην Τρίπολη που δεν επιτρέπει στους κλασικούς νεοδημοκράτες να πάνε εύκολα στην συγκέντρωση. Επικρατεί μία προπαγάνδα που πυροδοτεί ενοχικά σύνδρομα οτι άμα δεν ψηφίσεις τον Αρκά υποψήφιο είναι λες και στηρίζεις την Μεσσηνία. Λες και έχει διαφορά εαν σε ξέρει ο κος Τατούλης ή όχι..

Τώρα θα ξεπληρωθούν τα πεπραγμένα του κυρίου Βλάση. Έσπειρες ανέμους Κωστάκη και θα θερίσεις θύελλες. Η περιφέρεια χάθηκε. Πρόσεξε όμως καλά. Αν χαθεί και ο δήμος, μην ξαναπατήσεις στην πόλη, για το καλό σου

Fan ολόσωστος! Επίσης, αν έχεις ανάγκη ιατρικής φροντίδας με τι μούτρα θα πας στον αρχηγό να ζητήσεις βοήθεια αν οι παρατρεχάμενοι του σε εντόπισαν στην συγκέντρωση;

Πώς μια εφημερίδα τοπική παίρνει πολιτική θέση; Γιατί έτσι φαίνεται το συγκεκριμένο άρθρο σας. Κρίμα....

Όλοι λέγαν στην ομιλία ο πρόεδρος της καρδιάς μας . Ο κ. Σαμαράς μίλησε για προδότες ( ΣΎΡΙΖΑ ) . Και όλοι μαζί ξεχνούν το ΑΛΉΤΗ ΠΡΟΔΌΤΗ ΣΑΜΑΡΆ Και τώρα θέλουν την ψήφο μας........ ΜΌΝΟ Ο ΤΑΤΟΥΛΗΣ ΈΦΑΓΕ ΌΣΟ ΕΊΝΑΙ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΉ....... ΕΝΏ ΌΛΟΙ ΟΙ ΆΛΛΟΙ ΔΕΝ ΈΧΟΥΝ ΑΚΟΥΜΠΉΣΕΙ............

Για όσους δεν γνωρίζουν δεν είναι τυχαίο οτι ο κ. Νικας εκλέγεται εδώ και πόσα χρόνια στην Καλαμάτα. Το πόσο άλλαξε η Καλαμάτα τα τελευταία χρόνια είναι γνωστό. Μήπως τελικά τα άτομα που βγάζουμε θα πρέπει να έχουν δείξει έργο; Καλό είναι να μην ψηφίζουμε μόνο κομματικά ή τοπικιστικα αλλιώς τα αποτελέσματα είναι αυτά που ζήσαμε τα τελευταία χρόνια στο δήμο Τρίπολης.

Δεν αξίζουμε ρε άτομα σαν τον Νίκα πάρτε το χαμπάρι. Παραειναι καλοί και ικανοί για τα δεδομένα που έχουμε συνηθίσει. Θα βλέπουμε έργα να γίνονται και θα μας πιάνει πανικός...

Μισή πλατεία δεν γέμισε ο Νίκας, αλλά και ο Τατουλης στην έδρα του ΔΕΝ γέμισε μισό πάρκο του Πνευματικού. Μοιραστε όμως σανό άφοβα!

Συμφωνώ δυστυχώς ψηφίζουμε μόνο με κριτήριο ποιός είναι από αρκαδία. Ο κ. Νίκας μεταμόρφωσε την Καλαμάτα. Ο καθένας πρέπει να κρίνεται με το έργο του.

Καλα, περάστε την Κυριακή το βράδυ για παξιμαδάκια...Χθες ο κόσμος έφτασε τους 2 χιλιάδες, δίχως λεοφωρεια δίχως στημένα πλάνα. Σας τελείωσε ο Πετράν. Μπάρμπα μου προλαβαίνεις να αποσυρθείς

Σαμαράς και Νίκας είχαν χρόνια να μιλήσουν και να παρευρεθούν στον ίδιο χώρο. Τώρα για την Περιφέρεια βγήκαν χέρι χέρι. Όμως ξύπνησαν οι σκλάβοι Αντωνάκη !!!

Σε αυτό τον τόπο μαυρίζουμε όσους κάνουν έργο και υποστηρίζουμε το γνωστό και όποιον μας βολέψει. Δε βάζουμε μυαλό με τίποτα. Σκαι ετοίμασε και άλλο ρεπορτάζ μπας καταλάβουμε τι φταίει και δε προχωράμε με τίποτα.

Αρνηθείτε και άλλο τα έργα του Πέτρου ! Εχθές σας τα παρουσίασε . Ο μπάρμπα νικας τι προγραμμα παρουσίασε ακριβώς ; Μονο λασπολογίες και ύβρεις ! Επίπεδο πεζοδρομίου . Θα κλαίτε .

Το μπαρούτι στο DNA του κου Νίκα. Κατά τα άλλα η βρώμα των κάδων στην περιφέρεια της Καλαματας είναι από τις επιτυχίες του. Ας είναι καλά οι προηγούμενοι δήμαρχοι της Καλαματας που την έκαναν πολύ.

Η Καλαμάτα άλλαξε είτε σας αρέσει είτε όχι επί Νίκα. Δεν είναι τυχαίο που οι δημότες του τον έβγαλαν τρεις συνεχόμενες φορές. Ο κόσμος δεν κοροϊδεύεται εύκολα. Όσοι λέτε για τους προηγούμενους ότι έκανε έργο ρωτήστε κάποιον ντόπιο να σας πει. Ούτε λαμπάκι τα Χριστούγεννα δεν έβαζαν. Τα έργα ήταν ανάλογα με αυτά που έγιναν στην Τρίπολη τα τελευταία χρόνια.

Και τέταρτη να έβαζε πάλι θα έβγαινε. Απώλεια για την Καλαμάτα. Ο καλύτερος δήμαρχος που βγήκε ποτέ. Μακάρι να έβγαινε και στην περιφέρεια. Θα άλλαζε η Πελοπόννησος.

θα αλλαξει η περιφερεια μολις φτιαξει το σκουπιδοεργοστασιο ο Πετραν.Απο τον Βολο και κατω θα τα φερνουν στην Αρκαδια.

8.52 Πες τα ανθρωπε μου....πες τα στους αδιαβαστους....

Δεν έχω καταλάβει κάτι . Τα σκουπίδια εφόσον υπάρχουν τι θέλετε να τα κάνουμε ; Να τα τρώμε ; Ποια ειναι η πρόταση σας για την διαχείριση τους ; Ο νικας έδωσε καλύτερη λύση ;!

Η Καλαματα εφτιαξε απο τον σεισμο και τους φοιτητες ,οι ημιαγριοι καλαματιανοι εστρωσαν απο αυτες τις συγκιριες.Οι Τριπολιτσιωτες ομως δεν στρωνουν ουτε με ισλαμοποιηση της πολης.

Δεν βγαίνει εύκολα δήμαρχος 3 φορές συνεχόμενα. Κάτι βλέπουν οι πολίτες σε αυτόν. Τώρα να θυμόμαστε δημάρχους της δεκαετίας του 80 και να λέμε ότι έφτιαξαν τη σημερινή εικόνα μάλλον να το κοιτάξουμε.

Ο Μπενος έφτιαξε το πάρκο του Ο.Σ.Ε. και το ζουμπουλειο. Αν σε αυτό οφείλεται η εικόνα της Καλαμάτας , πηγαίνετε να το θαυμάσετε. Ευτυχώς έχουν αλλάξει πολλά από τότε.

Αγαπητέ η σφαλιάρα ακούστηκε στη πλατεία Αγίου Βασιλείου. Κόψε λίγο γιατί ο σβρρκος σου πονάει ακομα

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.