Δημήτρης Βόσνος: Έχουμε όραμα, εμπειρία και εγγυόμαστε για το αύριο του Δήμου Τρίπολης (vid)

Δημήτρης Βόσνος: Έχουμε όραμα, εμπειρία και εγγυόμαστε για το αύριο του Δήμου Τρίπολης (vid)

Μάιος 24, 2019 - 10:10
2 σχόλια

Ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης και υποψήφιος δήμαρχος Τρίπολης Δημήτρης Βόσνος λίγες ημέρες πριν από την εκλογική αναμέτρηση της 26ης Μαΐου «άνοιξε» τα χαρτιά του και μίλησε για όλα, αναπτύσσοντας τις προτάσεις του για την βελτίωση της ζωής των δημοτών και των επισκεπτών του Δήμου Τρίπολης.

Ο κ. Βόσνος στη συνέντευξή του στο ArcadiaPortal.gr αναφέρθηκε στο όραμα που έχει για τον δήμο, σημειώνοντας ότι στόχευση της παράταξής τους είναι η διεκδίκηση πόρων και χρηματοδοτήσεων σε πολλά επίπεδα.  Όπως ανέφερε, η ομάδα του έχει πολλούς νέους ανθρώπους και σε ηλικία και στα αυτοδιοικητικά, έξω από κόμματα που έχουν όρεξη για δουλειά.

Δυστυχώς ένα μεγάλο κομμάτι της κοινωνίας απέχει από τα κοινά, είναι κουμπωμένοι και δεν εκφράζονται, αφού έχουμε και εμείς υποστείλει τη σημαία των οραμάτων και των αξιόπιστων προτάσεων και ο κόσμος ζητά μόνο να γίνουν μικρές εξυπηρετήσεις και έτσι χάνονται οι μεγάλες αλλαγές που μπορούν να γίνουν έτσι ώστε να αλλάξει ο τόπος

Προσπαθήσαμε να αναδείξουμε στοιχεία του οράματος της παράταξής μας με δουλεμένες προτάσεις, με ορισμένα χρονοδιαγράμματα και χρηματοδοτήσεις, είπε ο κ. Βόσνος επισημαίνοντας ότι εισπράττουν από τον κόσμο έντονη θετική αύρα, η οποία τους κάνει να αισιοδοξούν

Δίνοντας ένα πλάνο της παράταξης του αν εκλεγεί ως δημοτική αρχή, ο κ. Βόσνος πρόταξε την επίλυση των καθημερινών προβλημάτων των δημοτών, όπως οι λακκούβες, τα αδέσποτα, την καθαριότητα, τη στοιχειώδη αισθητική.

Θεωρώ ντροπή το γεγονός ότι οι λακκούβες δεν κλείστηκαν εδώ και πέντε χρόνια, αλλά μόλις πέντε μέρες πριν από τις εκλογές. Με αυτό τον τρόπο δείχνουμε ότι απαξιώνουμε τους πολίτες και τους προσβάλλουμε

Στόχος μας, να υλοποιήσουμε προγράμματα όπως ο «Ψηφιακός Δήμος», που θα είναι πολύ φιλικός και προσβάσιμος στον δημότη.

Επίσης, ο Δήμος Τρίπολης να γίνει ένας σύγχρονος ευρωπαϊκός δήμος, καινοτόμος και ενεργειακός.

Μέσα σε αυτό το πλαίσιο θα εξασφαλιστούν εκπτώσεις στα δημοτικά τέλη που πληρώνουν οι δημότες.

Στον τομέα του πολιτισμού και του τουρισμού, αξιοποιώντας και το 2021 θα πρέπει να γίνουν παρεμβάσεις και εμείς έχουμε συγκεκριμένες προτάσεις για την ενοποίηση των πολιτιστικών διαδρομών του Δήμου Τρίπολης ενισχύοντας τον τουρισμό και αναδεικνύοντας όλα τα μονοπάτια, τα μουσεία, τα αρχαία που υπάρχουν

Μεταξύ άλλων, ο υποψήφιος δήμαρχος  μίλησε για το ενδεχόμενο της αστικής πολεοδόμησης των χωριών του δήμου. «Όλα αυτά δεν θέλουν μεγάλα λόγια αλλά πράξεις και εμείς έχουμε στόχο, έχουμε προτάσεις και εγγυόμαστε για το αύριο για τη δυνατότητα συνεργασιών με όλες τις παρατάξεις του δημοτικού συμβουλίου».

Είμαι εδώ για να εγγυηθώ, έχοντας μια ιδιαίτερα επιτυχημένη διπλή δημαρχική θητεία στην Τεγέα, και με συναινέσεις μία άλλη πρόταση για την Τρίπολη. Διεκδικούμε να οδηγήσουμε την ιστορική Τρίπολη σε σύγχρονους δρόμους, έναν πράσινο δήμο, δίπλα στους πολίτες, που θα στηρίξει την τοπική επιχειρηματικότητα. Οι πολίτες ας στηρίξουν έναν δήμαρχο που έχει την εμπειρία και το όραμα και τις προτάσεις, και που είναι ειλικρινής και φιλικός με όλους τους δημότες.

Video: 

ArcadiaPortal.gr Βόσνος: Eγγυόμαστε για το αύριο του Δήμου Τρίπολης


2 Σχόλια

Βόσνο! Λαμπιρίζουν τα ματάκια σου από ικανοποίηση, ε; Πρόσεχε γιατί γελάει καλύτερα όποιος γελάει τελευταίος.......

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.