Κεντρική προεκλογική ομιλία του Δημήτρη Παυλή (pics,vid)

Κεντρική προεκλογική ομιλία του Δημήτρη Παυλή (pics,vid)

Μάιος 24, 2019 - 22:44
14 σχόλια

Την κεντρική προεκλογική του ομιλία στην πλατεία Πετρινού έξω από το Μαλιαροπούλειο θέατρο πραγματοποίησε ο υποψήφιος Δήμαρχος με την παράταξη "Τρίπολη Πρωτεύουσα του Μοριά" Δημήτρης Παυλής την Παρασκευή 24 Μαΐου.

Ο νυν Δήμαρχος Τρίπολης ζήτησε εκ νέου εντολή από τους πολίτες του Δήμου Τρίπολης έτσι ώστε α συνεχιστεί το έργο που έχει ξεκινήσει η παράταξη του από την προηγούμενη της θητεία.

Ο Δημήτρης Παυλής τόνισε πως με την συγκέντρωση αυτή γεννιέται μια νέα κοινωνική συμμαχία από τους δημοκρατικούς πολίτες που έχει ως στόχο η πόλη και τα χωριά του Δήμου Τρίπολης να ανέβουν ψηλά κάνοντας ακόμα καλύτερο τον τόπο αυτό.

Παράλληλα ο Δημήτρης Παυλής έκανε αναφορά για σάλπισμα νίκης της ενότητας την παρουσία του κόσμου που βρέθηκε στην συγκέντρωση όπου καιν σφραγίζει το αποτέλεσμα της Κυριακής 26 Μαΐου.

Αμέσως μετά ακολούθησε η παρουσίαση των υποψηφίων της παράταξης "Τρίπολη Πρωτεύουσα του Μοριά" με την συγκέντρωση να ολοκληρώνεται με συναυλία του Τάσου Γεωργουδιού.

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΟΜΙΛΙΑ ΔΗΜΗΤΡΗ ΠΑΥΛΗ

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ  24 – 05 - 2019

Αγαπητοί μου συμπολίτες καλησπέρα…

Η σημερινή σας παρουσία είναι σάλπισμα νίκης!

Νίκη της ενότητας!

Νίκη για να συνεχίσουμε την αλλαγή στον Δήμο μας!

 Η σημερινή σας παρουσία σφραγίζει το αποτέλεσμα της Κυριακής

Σήμερα ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ στέλνουμε ένα δυνατό μήνυμα!

 Ότι τις προκλήσεις δεν τις φοβόμαστε.

 Τις αντιμετωπίζουμε και τις κερδίζουμε!

Οι προκλήσεις είναι το μέλλον μας!

Την Κυριακή συνεχίζουμε αυτό που αφήσαμε στην μέση από την μέχρι τώρα θητεία μας

 Την Κυριακή κερδίζουμε το μέλλον αυτού του τόπου!

 Την Κυριακή πάμε όλοι μαζί!

Σας ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου για την εμπιστοσύνη που μας δείχνετε....την στήριξη που μας δίνετε !

Σας ευχαριστώ θερμά που είστε για ακόμη μία φορά εδώ!

Σας ευχαριστώ που θα είστε και μεθαύριο, την Κυριακή, στην κάλπη!

Την Κυριακή θα είμαστε σε κάθε γειτονιά! Σε κάθε γωνιά του Δήμου μας!

Γιατί η δικιά σας συμμετοχή είναι η μεγάλη δύναμη σε αυτό που οραματιζόμαστε!

Φίλες και Φίλοι,

Στην προοπτική δεν χωρούν συμβιβασμοί. Ούτε επιφυλάξεις.

 Η προοπτική του τόπου μας δεν μας χαρίζεται. Αντίθετα, διεκδικείται καθημερινά. Τη διεκδικούμε καθημερινά.

Με σχέδιο! Με πρόγραμμα! Με φρέσκιες ιδέες!

Προοπτική δίνουμε όταν είμαστε αποτελεσματικοί.

 Όταν μπορούμε να ενώσουμε δυνάμεις. Να φέρουμε κοντά μας τα δημιουργικά στοιχεία της κοινωνίας μας.

 Και να το κάνουμε αυτό σε μια σχέση εμπιστοσύνης. Αξιοπιστίας και Σεβασμού.

Φίλες και Φίλοι,

Οι ομιλίες γράφονται με λέξεις. Η προοπτική γράφεται με έργα. Με πράξεις. Με αποτέλεσμα. Ξέρω πολύ καλά ότι υπάρχουν συμπολίτες μας που είναι επιφυλακτικοί.

Τους δηλώνουμε λοιπόν απερίφραστα πως δεν προδώσαμε ποτέ τον αγώνα τους και την εμπιστοσύνη που μας έδειξαν.

Ζήσαμε δύσκολες καταστάσεις. Με πολύ δουλειά και κόπο όμως καταφέραμε και τις ξεπεράσαμε!

Δαπανήσαμε αμέτρητες εργατοώρες ώστε να φτάσουμε στο αποτέλεσμα το οποίο σας γνωστοποιήθηκε αυτή την προεκλογική περίοδο ως απολογισμός, και για το οποίο είμαστε υπερήφανοι!

Όλα αυτά που ακούσατε και διαβάσατε αυτές τις μέρες λοιπόν, μπορεί να καθυστέρησαν λόγω των δύσκολων συγκυριών, πλην όμως η υλοποίησή τους είναι δρομολογημένη.

Το έχω πει πολλές φορές και θα το ξαναπώ.

Σχεδιάσαμε με βάση τις ανάγκες τον πολιτών και όχι με κριτήριο τον χρόνο των εκλογών και την επανεκλογή μας!

Ξέρω  ότι πολλοί από εσάς πικράθηκαν και αισθάνονται απόμακροι από τα σημαντικά θέματα που αφορούν τον τόπο μας και την καθημερινότητά μας.

Αυτό για το οποίο μπορώ να δεσμευτώ με τον δημόσιο λόγο μου, σήμερα εδώ, είναι πως η υλοποίηση των έργων αυτών καθώς και των νέων παρεμβάσεων που σχεδιάζουμε, προσαρμόζοντας την καθημερινότητα στις νέες ανάγκες που δημιουργούνται, θα σας δώσει την δυνατότητα να νιώσετε περήφανοι για την ικανοποίηση των αναγκών σας, αλλά παράλληλα θα αλλάξει και την σχέση εμπιστοσύνης μεταξύ διοίκησης και πολίτη σε μια πραγματική βάση αξιοπιστίας.

Εδώ βέβαια δεν μπορώ να μην κάνω και μια αναφορά στους νέους μας, που βλέπουν την καθημερινότητα να τους προσπερνά, που βλέπουν να περιορίζεται ο δημιουργικός τους χώρος, μην μπορώντας να εκφραστούν και έτσι αποφασίζουν να γυρίσουν την πλάτη τους ακόμη και στις σημαντικές αποφάσεις.

Απευθύνομαι σε όλους εσάς. Σας καλώ να κοιτάξετε που βρισκόμαστε σήμερα.

Βρισκόμαστε στην μετάβαση από την κρίση στις νέες ευκαιρίες που πλέον μας δίνονται.

Για να αλλάξουμε σελίδα. Να ξανακερδίσουμε την εμπιστοσύνη όσων την έχουν χάσει.

Για να αποδείξουμε ότι όταν υπάρχει θέληση, γνώση, εμπειρία και αποτέλεσμα, πολλά μπορούν να αλλάξουν.

Πάνω απ’ όλα να αλλάξει το ενδιαφέρον για τον τόπο μας. Να κάνουμε την αδιαφορία à συμμετοχή!

Την απογοήτευση à δημιουργία!

Την κούραση à κίνηση!

Αυτός ο τόπος χρειάζεται μία κίνηση αλλαγής! Μία φλόγα έμπνευσης!

Χρειάζεται ένα νέο δυναμικό ξεκίνημα.

Είμαστε ΟΛΟΙ απόψε εδώ για να ανάψουμε αυτή τη φλόγα! Μαζί θα την ανάψουμε!

Φλόγα έμπνευσης και δημιουργίας για τον τόπο μας! Για να φύγουμε μπροστά! Για να δούμε πιο μπροστά!

Ναι, έχουμε πάθος για να πετύχουμε! Έχουμε πάθος για να αλλάξουμε το Δήμο μας!

Αγαπητοί Φίλοι,

Θέλω εδώ να είμαι ξεκάθαρος σε κάτι. Η νίκη της Κυριακής δεν θα ανήκει σε πρόσωπα. ΘΑ ανήκει σε όλους εσάς!

Θα ανήκει σε όλους τους πολίτες του Δήμου μας!

Μαζί την Κυριακή γυρίζουμε σελίδα! Και η πρώτη γραμμή αυτής της νέας σελίδας είναι η ενότητα. Αυτή είναι η αρχή μας. Αυτή είναι η φιλοσοφία μας.

Αυτή η Κυριακή θα μας δώσει τη δυνατότητα να πετύχουμε μια πολύ μεγάλη νίκη, η οποία θα μας οδηγήσει σε 7 ημέρες στην επικύρωση της εμπιστοσύνης σας και στην συνέχιση της υλοποίησης του οράματός μας, που - θα το επαναλάβω- δεν αφορά μόνο όλα όσα έχουμε δρομολογήσει, αλλά και αυτά που ήδη σχεδιάζουμε και θα σχεδιάσουμε στην επόμενη θητεία.

Φίλες και Φίλοι,

Σε αυτή τη μεγάλη προσπάθεια που ξεκινά την Κυριακή έχουν θέση όλοι όσοι επιθυμούν να προσφέρουν.

 Γνωρίζετε ότι από την επαγγελματική μου πορεία αλλά και ως Δήμαρχος Τρίπολης, αξιοποίησα γνώσεις και εμπειρίες για την επίτευξη κοινών στόχων.

 Κάτι που πιστεύω πως η κοινωνία έχει αναγνωρίσει.

Σας καλώ ΟΛΟΥΣ με αποφασιστικότητα, ενώνοντας τις δυνάμεις μας να πετύχουμε και να φέρουμε αποτέλεσμα.

 Όλοι μαζί μπορούμε να πετύχουμε τη νίκη. Νίκη όχι των προσώπων, αλλά της ίδιας της κοινωνίας! Νίκη του τόπου μας!

Στο πλαίσιο λοιπόν της δέσμευσής μας για την εφαρμογή του προγράμματος μας, είμαστε αποφασισμένοι να αξιοποιήσουμε κάθε δημιουργική πρόταση που προέρχεται είτε από οργανωμένα σύνολα, είτε από την ίδια την κοινωνία.

Φίλες και Φίλοι,

Η πρότασή μας για την ανάπτυξη και το μέλλον του Δήμου μας, απαντά στις πιο σημαντικές προκλήσεις για τον τόπο μας, με λύσεις ρεαλιστικές και εφαρμόσιμες, και όχι λύσεις εικονικές όπως προτείνονται από άλλους συνυποψήφιους μου.

Για όλα τα θέματα, έχουμε μιλήσει με λεπτομέρειες. Παντού, σε κάθε γειτονιά του Δήμου μας.  Έχουμε αποδείξει πως γνωρίζουμε που και πως θα αναζητήσουμε και θα διεκδικήσουμε τα αναγκαία χρήματα για την συνέχιση της υλοποίησης του πρόγραμμά μας.

Ενός προγράμματος που απαντά σε ανάγκες, ανά θεματική ενότητα, που η σημερινή Δημοτική Αρχή προετοίμασε, εκτελεί και θα συνεχίσει να εκτελεί και μετά τις εκλογές.

Έχουμε λοιπόν σχεδιάσει και δρομολογήσει ένα μεγάλο πρόγραμμα έργων υποδομής και λοιπών παρεμβάσεων που ανέρχεται σε 150.000.000,00 ε και αλλάζει την εικόνα του Δήμου μας.

Μελετήσαμε, ωριμάσαμε και τώρα υλοποιούμε σε τομείς όπως:

Αναπλάσεις κοινόχρηστων χώρων και Πλατειών - Παιδικές χαρές - Σχολικές υποδομές - Αθλητικές εγκαταστάσεις - Πολιτιστικούς χώρους και Μουσεία - Κτίρια και Υποδομές - Αγροτική οδοποιία, Αντιπλημμυρικά και Απαλλοτριώσεις - Οδικό δίκτυο και Σημάνσεις - Ύδρευση, Αποχέτευση και Άρδευση - Διαχείριση απορριμμάτων - Αναβάθμιση φωτισμού LED - Στάθμευση (υπόγεια παρκινγκ) - Τουρισμός - Πρόνοια και Κοινωνική συνοχή - Προγράμματα ηλεκτρονικής διακυβέρνησης - Έργα μικρής κλίμακας - Προμήθεια μηχανημάτων, Αυτοκινήτων και Εξοπλισμού.

Μέσα στο 2019 και το 2020 το σύνολο αυτών των έργων και παρεμβάσεων θα έχει εκτελεστεί!

Δεν σταματάμε όμως εδώ. Μαζί χωρίς διακρίσεις προχωράμε, γιατί έχουμε βάλει τις βάσεις για την καθιέρωση του Δήμου Τρίπολης σε έναν πρότυπο Δήμο.

Έχοντας ως στόχο και όραμα το 2021 η πόλη και ο Δήμος να είναι έτοιμοι να ανταποκριθούν στην πρόκληση του εορτασμού των 200 χρόνων από την έναρξη της εθνικής παλιγγενεσίας.

Το έτος αυτό θα καταστεί ως έτος ορόσημο για την έναρξη μιας αναπτυξιακής πορείας για τον τόπο μας.

Αξιοποιώντας όλα τα συγκριτικά πλεονεκτήματα που θα προκύψουν από τον εορτασμό αυτό, καθώς και την μεγάλη μας δύναμη που είναι ο απόδημος Ελληνισμός, οι ισχυροί οικονομικοί παράγοντες, δωρητές και η πολιτεία.

Η αναβάθμιση και η διεύρυνση του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου έχει ξεκινήσει!

Στην Τρίπολη ήδη από τον Σεπτέμβρη θα υπάρχουν τέσσερεις σχολές, από δύο που είναι σήμερα, και την επόμενη χρονιά θα φτάσουν τις έξι.

Η διεκδίκηση της δημιουργίας Κτηνιατρικής σχολής στο Λεβίδι, παράλληλα με τις υποδομές που ήδη παραχωρήθηκαν στο Πανεπιστήμιο με τον τελευταίο νόμο, δηλαδή το Ψυχιατρικό Νοσοκομείο με τον περιβάλλοντα χώρο, καθώς και η δυνατότητα παραχώρησης από τον Δήμο Τρίπολης του παλιού, ανακαινισμένου Γυμνασίου Λεβιδίου με τον περιβάλλοντα χώρο του - θα δώσουν μία νέα δυναμική και προοπτική στην ανάπτυξη της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης στην περιοχή μας, καθώς και την άμεση σύνδεσή της με την αγορά εργασίας και την επιχειρηματικότητα.

Ο Δήμος Τρίπολης ως φορέας που εκπροσωπεί όλους τους πολίτες της περιοχής, έχει και θα έχει πάντα πρωτεύοντα ρόλο στην προσπάθεια ανάκαμψής της.

Μόλις προχθές την Τετάρτη, ανακοινώθηκε η ένταξη του μεγάλου αρδευτικού έργου της Τάκας. Ενός έργου πνοής για την Τεγέα αλλά και για το σύνολο του Δήμου μας.

Ενός έργου αναπτυξιακού, που κανείς δεν πίστευε - και που ακόμη και σήμερα κάποιοι δεν πιστεύουν - ότι θα έφτανε ποτέ η στιγμή της υλοποίησής του - 30 με 35 χρόνια περίμενε η περιοχή αυτή την παρέμβαση,  την κάναμε πράξη! -    

Αντίστοιχα έργα τα οποία βαλτώνουν τα τελευταία 50 με 60 χρόνια, το επόμενο διάστημα και αυτά με την σειρά τους θα ανακοινωθούν.

Με το πρόγραμμά μας δεν αλλάζουμε απλά σελίδα. Γράφουμε μαζί ένα νέο κεφάλαιο για τον τόπο μας!

Απ΄ άκρη σ΄ άκρη κάτι καινούριο γεννιέται.

Ένας νέος Δήμος που συνδυάζει την κοινωνική ευαισθησία με την τεχνοκρατική γνώση και εμπειρία.

Δεν έχουμε μαγικές συνταγές. Έχουμε όμως επαγγελματισμό, μεράκι και πάθος για να πετύχουμε.

Πάθος για τον τόπο μας!

Είμαστε αποφασισμένοι να συνεχίσουμε τον μεγάλο αγώνα για να πάμε μπροστά!

Και ΟΛΟΙ μαζί, θα πάμε μπροστά!

Το βλέπω στα μάτια σας! Στην πίστη σας σε αυτό που ξεκινήσαμε, και που όλοι μαζί θα ολοκληρώσουμε μέσα στην επόμενη τετραετία!

Θα είμαστε σε διαρκή διάλογο με όλους τους πολίτες για την ευημερία του τόπου μας. Ο πολιτικός πολιτισμός, η μηδενική ανοχή στην αδιαφάνεια, η αντιμετώπιση όλων των κατοίκων με σεβασμό καθώς και η διασφάλιση την νομιμότητας, αποτέλεσαν και θα αποτελέσουν την βασική αρχή της λειτουργίας μας.

Βάλαμε τις βάσεις ώστε όλοι μαζί να συνεχίσουμε δυναμικά την πορεία μας κάνοντας την ανάπτυξη πράξη!

Η προσπάθεια που έχουμε μέχρι σήμερα καταβάλει, με τον σχεδιασμό που υπάρχει και το όραμά μας, θα μας οδηγήσει στα αποτελέσματα που όλοι επιθυμούμε.

Είμαι σίγουρος ότι θα μας δώσετε την εντολή να συνεχίσουμε όλα όσα μαζί ξεκινήσαμε.

Σε αυτή την προσπάθεια δεν περισσεύει κανείς!

Φίλες και Φίλοι,

Κανείς δεν μπορεί να ισχυριστεί ότι τα ξέρει όλα. Νέες δημιουργικές προτάσεις και ιδέες γεννούνται διαρκώς γύρω μας. Ανάμεσά μας. Γι’ αυτό πρέπει να είμαστε ανοικτοί. Να είμαστε έτοιμοι.

Όλοι οι δημοτικοί συνδυασμοί παρουσίασαν τις θέσεις τους τις εβδομάδες που πέρασαν. Πιστεύω ότι παρά τις προσπάθειες που κατέβαλαν, δεν κράτησαν σε ένα υψηλό επίπεδο την πολιτική αντιπαράθεση. Κάτι που επιβάλλει η δημοκρατική μας παράδοση και ο σύγχρονος πολιτικός πολιτισμός.

Όλη μας η προσπάθεια ήταν από την αρχή θετική. Και θα παραμείνει θετική.

Οι καιροί άλλαξαν. Η κοινωνία δεν πιστεύει σε συγκρούσεις. Σε ρηχές και ανούσιες εντάσεις. Η κοινωνία ζητά σύνεση και συναίνεση. Ζητά λύσεις. Θέλει προτάσεις και απαιτεί επιχειρήματα.

Επαναλαμβάνω πως στόχος μου είναι να ενώσω όλες τις δυνάμεις του τόπου μας. Κανείς δεν περισσεύει! Όλοι έχουν θέση σε αυτό που ξεκινήσαμε!

Σας καλώ όλους να συστρατευθούμε στη μεγάλη προσπάθεια της Κυριακής. Στο μεγάλο αγώνα.

Καλώ κάθε δημοκρατικό αγωνιστή, κάθε προοδευτικό πολίτη, κάθε πολίτη με ανοικτό μυαλό, με ανοικτούς ορίζοντες, με όραμα για τον τόπο μας, να έλθει κοντά μας.

Μαζί προχωράμε! Μαζί δημιουργούμε! Μαζί χτίζουμε το αύριο!

Φίλες και Φίλοι,

Γνωριζόμαστε πολλά χρόνια. Έχουμε συζητήσει σε κάθε χωριό, σε κάθε πόλη, σε κάθε γειτονιά. Μαζί έχουμε ζήσει ευχάριστες αλλά και δύσκολες στιγμές. Μέσα όμως από τα βήματα του χρόνου χτίσαμε μεταξύ μας κάτι πολύ σημαντικό.

Χτίσαμε την εμπιστοσύνη. Τον αμοιβαίο σεβασμό. Χτίσαμε μία σχέση με ισχυρές ανθρώπινες αξίες.

Φίλοι μου,

Σας ευχαριστώ μέσα από τα βάθη της καρδιά μου για τη φιλία, την αγάπη και την εμπιστοσύνη σας.

 Με έχετε πιστέψει! Μου έχετε δώσει κάτι από την ψυχή σας, σε αυτό το δύσκολο εγχείρημα: Να κάνουμε καλύτερο τον τόπο μας.

Αυτή η εμπιστοσύνη που μου δείχνετε, αυτή η πίστη, είναι η μεγάλη μου δύναμη! Δύναμη που γίνεται αποφασιστικότητα! Πρέπει και αυτή την φορά να πετύχουμε!

Και αυτό θα κάνουμε σε αυτές τις εκλογές!

Φίλες και Φίλοι

Σήμερα εδώ, ανάμεσά μας, γεννιέται μία νέα κοινωνική συμμαχία! Όλοι οι δημοκρατικοί και προοδευτικοί πολίτες, είμαστε στην ίδια πλευρά! Για τον ίδιο σκοπό! Τον ίδιο στόχο!

Να κάνουμε καλύτερο τον τόπο μας!

Η Κυριακή είναι η ώρα της συμμετοχής!

Κάθε ψήφος είναι μία απόφαση! Μία απόφαση για το μέλλον μας. Για το δικό μας τόπο!

Κάθε χαμένη ψήφος είναι μία χαμένη ευκαιρία.

Γι΄ αυτό, καμία ψήφος χαμένη!  Όλοι στην κάλπη!

Η Κυριακή είναι η ώρα του μεγάλου αγώνα!

Αυτή η Κυριακή θα είναι η συνέχιση της πορείας που χαράξαμε!

Σας καλώ να γίνουμε μία ομάδα! Μία φωνή! Η φωνή της αλλαγής στα νέα αυτοδιοικητικά δεδομένα που διαμορφώθηκαν  στον τόπο μας!

Η νίκη δεν γράφεται από την αντίθεση! Η νίκη γράφεται από την ενότητα!

Γι΄ αυτό τώρα είναι η κρίσιμη στιγμή! Να προχωρήσουμε μαζί! Και να πετύχουμε μαζί!

Η πρόκληση που έχουμε μπροστά μας είναι ιστορική!

Όλοι μαζί ενώνουμε δυνάμεις!

Φέρνουμε Αποτέλεσμα!

Δίνουμε προοπτική!

Τρεις μικρές φράσεις. Μία απόφαση.

Να πετύχουμε!

Να κερδίσουμε την πρόκληση!

Να συνεχίσουμε να κάνουμε την εμπιστοσύνη σας πράξη!

ΌΛΟΙ μαζί!

Ελάτε να πάμε μπροστά!

Σας ευχαριστώ ΟΛΟΥΣ για την εμπιστοσύνη σας!

Σας ευχαριστώ για τη στήριξή σας!

Την Κυριακή με τη νίκη.

Ειδήσεις: 
Video: 

ArcadiaPortal.gr Η ομιλία του Δημήτρη Παυλή στην Τρίπολη


14 Σχόλια

Απορώ πώς το συγκεκριμένο άτομο με το έργο που έκανε ξαναβαζει για δήμαρχος. Η Τρίπολη πήγε πίσω ενώ μπορούσε να προχωρήσει μπροστά.

Ένας εξαιρετικός Δημήτρης Παυλής!! Ειλικρινής και απλός!! Τα συγχαρητήρια μου !!!

Όσο περνούν οι μέρες όλο και πιο πολύ ο Παυλής μου θυμίζει τον Αρτέμη Σωρρα με την διαφορά ότι ο δεύτερος είναι πιο πιστικός και τάζει περισσότερα χρήματα

00:37 όντως έχει δήμαρχο τον Παυλή, δυστυχώς, μέχρι μεθαύριο, ευτυχώς. Βρε τρισάθλια παπαγαλάκια του Μήτσιου, δεν καταλαβαίνετε πως ότι και να κάνετε, κι ότι και να λέτε, κι ότι και να γράφετε, ο Παυλής δεν πρόκειται να ξαναδει τον δήμο στον αιώνα τον άπαντα, μετά από τα άισχη που έκανε στην θητεία του. Ακόμη και τα κοτρώνια στην πόλη, έχουν περισσότερο μυαλό από εσάς και το ξέρουν. Ο Παυλής κατέστρεψε την πόλη και η πόλη θα τον τιμωρήσει. Τελεία και παύλα, παυλάκια

Συνεχίζετε μέχρι την τελευταία στιγμή να μας τρυπάνε τα αυτιά και να μας στραβωνετε με τα ΘΑ. Οι δημότες όμως ήδη έχουν πάρει τις αποφασεις τους για το ποιον θέλουν για επικεφαλής του Δήμου. Τα ψέμματα τελείωσαν. ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΑΣ!!!!!!!!!

23:37 Με το "έργο" που έκανε; Χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

Αν ξαναβγάλουμε τέτοιο δήμαρχο, θα μας ξαναδείξουν στο σκαι στις αδιάφορες πόλεις

παλι μαζι σου θα ειμαστε δημαρχαρα,και τωρα που εχουν βγει και τα χρηματα,εκει θα δουν πολλα εργα ,οχι ο επομενος να τα βρει και ετοιμα ,παμε δυνατα για τη δευτερη κυριακη

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.