Τατούλης
symvolo

Οι δημοτικοί σύμβουλοι Γεωργούλης - Φραγκούλης καταγγέλλουν για πλαστογράφηση το ΔΣ Τρίπολης

Οι δημοτικοί σύμβουλοι Γεωργούλης - Φραγκούλης καταγγέλλουν για πλαστογράφηση το ΔΣ Τρίπολης

Μάιος 24, 2019 - 12:51
7 σχόλια

Οι παρακάτω υπογράφοντες Δημοτικοί Σύμβουλοι του Δήμου Τρίπολης εκφράζουμε την έντονη διαμαρτυρία μας για την πλαστογράφηση της θέσης που εκφράσαμε στο Δημοτικό Συμβούλιο αλλά και στη συνέχεια, όταν κληθήκαμε τηλεφωνικά να την επιβεβαιώσουμε.

Συγκεκριμένα η θέση και των δυο μας, όπως και του εκπροσώπου της Λαϊκής Συσπείρωσης ήταν κάθετα αρνητική στο να δοθεί άδεια στην εγκληματική οργάνωση « ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ» να τοποθετήσει περίπτερα προεκλογικά στην πόλη μας και μάλιστα στην κεντρική πλατεία.

Ο λόγος που εκφράσαμε αυτή τη θέση είναι προφανής. Μια τέτοια πράξη αποτελεί νομιμοποίηση της Ναζιστικής αυτής οργάνωσης που ευθύνεται για τη δολοφονία αλλά και την προσπάθεια δολοφονίας συμπατριωτών μας και μεταναστών όπως επίσης και για άλλα ειδεχθή εγκλήματα που είναι σύμφωνα με τη Ναζιστική – Φασιστική ιδεολογία της. Είπαμε ακόμη στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου ότι θα αποτελέσει ντροπή για την πόλη μας η παραχώρηση άδειας στην οργάνωση αυτή, κάτι που θα κάνει την Τρίπολη να αποτελεί εξαίρεση στην Ελλάδα.

Δυστυχώς όπως διαπιστώσαμε σήμερα 24 Μαΐου 2019 διαβάζοντας το σχετικό πρακτικό, την ψήφο μας από ΟΧΙ κάποιος τη μετέτρεψε σε ΠΑΡΩΝ προσβάλλοντας έτσι βάναυσα την πολιτική μας οντότητα και την προσωπικότητά μας. Αγνοούμε την σκοπιμότητα της πράξης αυτής. Ίσως ο λόγος είναι ότι ήθελαν να απαλύνουν την εντύπωση από το δικό τους ΝΑΙ. Βεβαίως και θα ζητήσουμε εξηγήσεις από τους υπεύθυνους.

Εκφράζουμε ακόμα τη βαθιά λύπη μας για το γεγονός ότι όλες οι άλλες παρατάξεις που εκπροσωπούνται στο Δημοτικό Συμβούλιο, εκτός από τη Λαϊκή Συσπείρωση, ψήφησαν θετικά στο να δοθεί άδεια για τοποθέτηση περιπτέρου της «ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ» στην κεντρική πλατεία της πόλης μας.Άραγε τόσο πολύ θέλουν να είναι αρεστοί στους φασίστες;

Οι δημοκρατικοί πολίτες της πόλης μας ας τους κρίνουν…..

 

Τρίπολη 24 Μαΐου 2019

 

Γιάννης Γεωργούλης, Ανεξάρτητος Δημοτικός Σύμβουλος του Δήμου Τρίπολης

Διονύσης Φραγκούλης, Δημοτικός Σύμβουλος, Εκπρόσωπος της «Μαντινειακής Συμπολιτείας»

Δελτίο Τύπου

Ειδήσεις: 

7 Σχόλια

Γιάννη και Διονύση οι πολίτες θα κρίνουν, αλλά η αυθαιρεσία και η πλαστογράφηση είναι θέμα δικαστικής διαδικασίας. Και σε κάθε περίπτωση το περίπτερο των χρυσαύγουλων είναι ΠΑΡΑΝΟΜΟ και πρέπει να ξηλωθεί πάραυτα.

Δεν ξέρω για το περίπτερο, αλλά η Χ. Α είναι το 3ο κόμμα του Ελληνικού κοινοβουλίου, έτσι όπως τα κατάφερα τε εσείς οι προοδευτικές δυνάμεις. Βοήθεια μας.

Δε βαριέσαι στους αγανακτισμένους και στα αντιμνημονιακά μέτωπα παλεύατε παρέα. Μπερδεύτηκαν οι πρακτικογράφοι

Για άλλη μια φορά αποδείξατε ότι μόνο η ΜΑΝΤΙΝΕΙΑΚΗ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑ θα μπορούσε κάτι να κάνει για αυτή την πολη...Σας ευχαριστούμε που για άλλη μια φορά δικαιώσατε την εμπιστοσύνη που σας είχαμε και εξακολουθούμε να σας έχουμε.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.