Aftodioikisi.gr: Τελευταίες προβλέψεις και προγνωστικά για τον Δήμο Τρίπολης

Aftodioikisi.gr: Τελευταίες προβλέψεις και προγνωστικά για τον Δήμο Τρίπολης

Μάιος 24, 2019 - 11:24
5 σχόλια

Μετά τους μεγάλους δήμους και τις περιφέρειες, η aftodioikisi.gr, με βάση όλα τα στοιχεία από το ρεπορτάζ, τις μετρήσεις στα social media, το κλίμα που διαμορφώνεται σε κάθε περιοχή αλλά και φανερές ή μυστικές έρευνες που έχουν πραγματοποιηθεί το προηγούμενο διάστημα, προχωράει σε προγνωστικά -προβλέψεις για τους 100 μεγαλύτερους δήμους σε όλη την Ελλάδα.

Αναλυτικά:

ΔΗΜΟΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ
Σαφές προβάδισμα στον πρώην δήμαρχο Γιάννη Σμυρνιώτη που στηρίζεται από τη ΝΔ, αναμένεται στον α΄γύρο του δήμου Τρίπολης. Για την δεύτερη θέση του β΄γύρου δίνεται μάχη μεταξύ του, νυν δημάρχου Δημήτρη Παυλή που στηρίζεται από τον ΣΥΡΙΖΑ και του, προερχόμενου από το ΠΑΣΟΚ, Κώστα Τζιούμη, ο οποίος παρότι ήταν τρίτος το 2014 και φαίνεται ότι, στηριζόμενος στην αρνητική εικόνα του κ. Παυλή, έχει περισσότερες πιθανότητες να είναι εκείνος ο αντίπαλος του κ. Σμυρνιώτη στις 2 Ιουνίου. Πάντως, ανεξαρτήτως του αντιπάλου στον β΄γύρο, ο πρώην δήμαρχος εμφανίζεται ως ισχυρό φαβορί να κερδίσει το δήμο.

Δείτε ΕΔΩ Τελευταίες προβλέψεις -προγνωστικά για 100 μεγάλους δήμους (ονόματα)


5 Σχόλια

Από πού προκύπτει ρε παιδιά το "σαφές" προβάδισμα του Σμυρνιώτη; Στις δημοσκοπήσεις δεν είναι καν πρώτος. Τί βλακείες λέτε και κοροϊδεύετε τον κόσμο; Δεν ντρέπεστε λίγο; Πολύ θα ήθελε βέβαια ο Σμυρνιώτης να έχει σαφές προβάδισμα, γι' αυτό πάει και παραμυθιάζει τα ΜΜΕ να τον δίνουν ξεκάθαρο φαβορί μήπως και το σώσει..

Ο κ Σμυρνιώτης έκανε δημοσκόπηση με την εταιρεία opinion, γιατί δεν την βγάζει να δούμε αν είναι φαβορί στο δεύτερο γύρο. Μήπως γιατί χάνει από τον Τζιούμη με 7 μονάδες διαφορά;

1ος Σμυρνιώτης 2ος Παυλης Οι υπόλοιποι κερδίζουν στα μπλογκ και στα καφενεία ...

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.