Ανοιχτή η πόρτα του Τσίπρα για τους ψηφοφόρους της λαϊκής Δεξιάς

Ανοιχτή η πόρτα του Τσίπρα για τους ψηφοφόρους της λαϊκής Δεξιάς

Μάιος 24, 2019 - 12:45
4 σχόλια

«Βλέπω ότι υπάρχει κι ένα μεγάλο κομμάτι συντηρητικών ψηφοφόρων, δημοκρατικών όμως, που τάσσονται με την Ελλάδα των πολλών και εμείς δεν θέλουμε να κλείσουμε την πόρτα στον κόσμο της λαϊκής Δεξιάς, γιατί δεν μπορούν να εκφραστούν μέσα από το σημερινό κόμμα της Νέας Δημοκρατίας.» Αυτό το άνοιγμα προς τη λαϊκή Δεξιά έκανε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας μιλώντας στην ΕΡΤ. Ο κ. Τσίπρας θεωρεί ότι η Νέα Δημοκρατία δεν μπορεί να κρατήσει τους συγκεκριμένους ψηφοφόρους, οι οποίοι έχουν απογοητευτεί από το κόμμα του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Ακόμα, ο κ. Τσίπρας επανέλαβε ότι οι βουλευτικές εκλογές θα γίνουν σε τρεις μήνες και υπογράμμισε: «Η νομιμοποίηση της λαϊκής ετυμηγορίας δίνει τη δύναμη να αποτρέψω την εκλογή Βέμπερ στην προεδρία της Κομισιόν. Με οποιοδήποτε ποσοστό ήττας του ΣΥΡΙΖΑ, μπαίνουμε σε μία συζήτηση η οποία δεν μπορώ να πω πού θα καταλήξει, αλλά τελικά όλα θα κριθούν στις εθνικές κάλπες».


4 Σχόλια

Αυτός είναι ικανός να πουλήσει τα πάντα για να μείνει στην εξουσία!

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.