Τριαντάφυλλος Σωτηρόπουλος: Εμείς παλεύουμε για να είμαστε αύριο η νέα περιφερειακή αρχή (pics,vid)

Τριαντάφυλλος Σωτηρόπουλος: Εμείς παλεύουμε για να είμαστε αύριο η νέα περιφερειακή αρχή (pics,vid)

Μάιος 22, 2019 - 10:00
3 σχόλια

Για τις προτεραιότητες που έχει θέσει, αλλά και για την κριτική που έχει δεχτεί, μίλησε ο υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος με την παράταξη «Πελοποννησιακή Συμμαχία» Τριαντάφυλλος Σωτηρόπουλος σε συνέντευξη που παραχώρησε στο ArcadiaPortal.gr

O κ. Τριαντάφυλλος Σωτηρόπουλος αναφέρθηκε στους λόγους για τους οποίους αποφάσισε να συμμετάσχει στον δεύτερο βαθμό αυτοδιοίκησης με τον Γιάννη Μπουντρούκα,  ο οποίος ως επικεφαλής τους έχει  εμπνεύσει και έχει αποδείξει στην πράξη ότι μπορεί να φέρει αποτέλεσμα στην Περιφέρεια Πελοποννήσου.

Θα πρέπει να δημιουργήσουμε μια νέα κουλτούρα συνεργασίας η οποία δεν με βρίσκει πολύ αισιόδοξο

Στόχος μας, να δημιουργηθεί μια περιφερειακή συνείδηση. Επίσης θα πρέπει να δούμε τι γίνεται με τις επενδύσεις και τρίτον να γίνει διασύνδεση του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου με τον τοπική αγορά και οικονομία, καθώς και να γίνει ενίσχυση των διαδημοτικών συνεργασιών είπε ο κ. Σωτηρόπουλος, αναπτύσσοντας μερικά από τα ζητήματα στα οποία θα ρίξει βάρος η παράταξή του.

Ο κ. Σωτηρόπουλος ως επίτιμος πρόεδρος του Συλλόγου Τριτέκνων Οικογενειών της Τρίπολης και ως μέλος της διοίκησης του Παναρκαδικού ΑΟ μίλησε για τις προϋποθέσεις ενίσχυσης των κοινωνικών ομάδων που έχουν ανάγκη, καθώς και τη δημιουργία αθλητικών εγκαταστάσεων που να εξυπηρετούν τις ανάγκες των αθλητικών σωματείων.

Μεταξύ άλλων, ο κ. Σωτηρόπουλος μίλησε για τον επικεφαλής της παράταξης αλλά και για την επόμενη μέρα μετά την 26η Μαΐου.

Η παράταξή μας κατεβαίνει στις εκλογές για να κερδίσει. Ξέρουμε τις δυσκολίες και αν και εφόσον δεν μπούμε στον δεύτερο γύρο, τότε θα δούμε με ποιον είμαστε πιο κοντά και θα προχωρήσουμε σε συνεργασίες

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί τη συνέντευξη του κ. Σωτηρόπουλου.

Έφη Καστραντά

Video: 

ArcadiaPortal.gr Σωτηρόπουλος: Παλεύουμε για να είμαστε αύριο η νέα περιφερειακή αρχή


3 Σχόλια

Χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα! Αυτός και η απύθμενη ψωνάρα του θα προσγειωθούν ανώμαλα, αλλά δυστυχώς δεν θα βάλει μυαλό γιατί έχει μάθει να είναι βδέλα

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.