Κεντρική ομιλία Κώστα Τζιούμη

Κεντρική ομιλία Κώστα Τζιούμη

Μάιος 23, 2019 - 00:04
10 σχόλια

Την Πέμπτη 23 Μαΐου 2019 και ώρα 20:30 ο υποψήφιος Δήμαρχος Τρίπολης Κώστας Τζιούμης θα πραγματοποιήσει την κεντρική του ομιλία στην οδό Δημητρακοπούλου & Τάσου Σεχιώτη.

Η παρουσία σας θα αποτελέσει τιμή & χαρά!

Σας περιμένουμε!

Κώστας Τζιούμης- για Δήμαρχος Τρίπολης


10 Σχόλια

23:24 Κοίτα μη χτυπήσεις πέφτοντας. Έτσι κι αλλιώς το χτύπημα δεν το γλιτώνετε παπαγαλάκια. Έρχεται τέτοια μεγάλη σφαλιάρα την Κυριακή που θα τρίξει ο σβέρκος σας

@08:04 - "Παπαγαλάκια", "βλάχοι", θα ρίξετε σφαλιάρες στους διαφωνούντες. Έρχεται το νέο...

Μάζεψε τα άπλυτά σου και πήγαινε σπίτι σου! Είχαμε μια ελπίδα σε σένα αλλά δε θέλουμε ***φιλαράκι..μπουχτήσαμε..

@Παύλος 08:49 Αυτό με τον ερχομό του νέου όπως λες θα έπρεπε να το πεις κοιτάζοντας στον καθρέφτη, γιατί σε παρακολουθώ και είσαι γνωστός και μη εξαιρετέος αρλεκίνος όπως γνωστές είναι και οι αρλούμπες που γράφεις εδώ μέσα συνέχεια. Αναρωτιέμαι, κάτι πιο δημιουργικό να κάνεις δεν έχεις ρε τρολάκι της κακιάς ώρας;

08:04, αυτό με τη σφαλιάρα και τον σβέρκο που θα την ρίξεις και θα τρίξει, που λες και ξαναλές παντού εδώ και καιρό, να το κοιτάξεις. Και να μας πεις τι εννοείς. Όποιος δεν είναι μαζί σας είναι εχθρός σας; Ο κύριος Τζιούμης αν αύριο εκλεγεί, θα είναι δήμαρχος μόνο των ψηφοφόρων του και όλους τους υπόλοιπους θα τους αρχίσει στις σφαλιάρες; Μισσαλοδοξία και ρεβανσισμός στο έπακρο. Ωραίος πολιτισμός!

@17:30 - Εσύ είσαι της παρακολούθησης λοιπόν. Μετά φωνάζεις τον άλλο να ρίξεις τις σφαλιάρες; Πολύ δημοκρατία ρε παιδιά το νέο...Δεν αντέχεται τόση δημοκρατία.

17:48 & Παύλος Ποιος Τζιούμης και πράσινα άλογα ρε βλήτα; Τη σφαλιάρα που θα τρίξει ο σβέρκος σας θα τη φάτε από τον Παυλή ρε άσχετοι, ποιος ασχολείται με το Τζιούμη; Ουστ τρολάκια και τα δύο!

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.