Βόσνος: Σε αυτόν τον αγώνα δεν περισσεύει κανείς (pics,vid)

Βόσνος: Σε αυτόν τον αγώνα δεν περισσεύει κανείς (pics,vid)

Μάιος 22, 2019 - 22:49
3 σχόλια

Κεντρική ομιλία του Δημήτρη Βόσνου στην Τρίπολη
 

Την κεντρική προεκλογική του ομιλία πραγματοποίησε την Τετάρτη 22 Μαΐου ο πρώην δήμαρχος Τεγέας και υποψήφιος δήμαρχος Τρίπολης Δημήτρης Βόσνος, επικεφαλής της παράταξης Για την Τρίπολη, η οποία έκλεισε με την παρουσίαση όλων των υποψήφιων δημοτικών συμβούλων του συνδυασμού του.

Ο κ. Βόσνος ανέβηκε στο βήμα και ευχαρίστησε τον κόσμο που βρέθηκε στην ομιλία του. Αμέσως μετά, αναφέρθηκε στους λόγους που τον ώθησαν να ιδρύσειτη δική του δημοτική παράταξη και να διεκδικήσει τη δημαρχία της πόλης.

Έκανε λόγο για μεγάλη τιμή που βρέθηκε ο κόσμος στην κεντρική του ομιλία και υπογράμμισε ότι η Τρίπολη δεν έχει περιθώρια για δοκιμές και πειράματα.

Είμαστε έτοιμοι για έναν Δήμο δημοψηφιακό, πράσινο, και οικονομικά εύρωστο. Δεν είμαστε Μαυρογιαλούροι.

Ο κ. Βόσνος υπογράμμισε ότι έχει πρότυπο άλλες πόλεις και ότι κατάφερε πρωτιές ως δήμαρχος στον Δήμο Τεγέας.

Ακόμα, μίλησε για τους συνυποψηφίους του και είπε ότι όλοι κρίνονται από τα έργα τους και ότι δεν είναι ώρα να βγουν μαχαίρια. Επίσης, αναφέρθηκε στην κριτική που του ασκείται επειδή συμμετείχε στη νυν δημοτική αρχή. 
"Και θεϊκή βοήθεια να είχαμε, δεν θα είχαμε αποτέλεσμα έτσι όπως δουλεύαμε."

Επίσης, υπογράμμισε ότι ο ίδιος τιμά την ψήφο των πολιτών και ότι γι'αυτό έμεινε για δύο χρόνια στη νυν δημοτική αρχή. 

Ο κ. Βόσνος αναφέρθηκε στο έργο του ως αντιδημάρχου, τονίζοντας ότι αυτά που κατόρθωσε, ήταν λίγα μπροστά σε αυτά που θα μπορούσαν να είχαν γίνει. Και αναφέρθηκε στις προτεραιότητές του που είναι ο άνθρωπος και η πόλη.

"Θέλουμε να κάνουμε ευκολότερη την καθημερινότητα του πολίτη".

Ακόμα, μίλησε για τον σχεδιασμό του σε σχέση με την οικονομία, τον τουρισμό και τον πολιτισμό, αλλά καιτη βιώσιμη κινητικότητα στην πόλη, ρυθμίζοντας την κυκλοφορία και τη στάθμευση.

Στη συνέχεια, έκανε λόγο για μείωση των δημοτικών τελών και είπε ότι πρώτη δέσμευση είναι η συνεργασία με τους τοπικούς προέδρους. Αναφέρθηκε στη συντήρηση των αγροτικών δρόμων και στα αναπτυξιακά έργα, όπως τα φράγματα και τα εγγειοβελτιωτικά.

"Σε αυτόν τον αγώνα δεν περισσεύει κανείς".

Ακόμα, είπε για το Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου ότι ο Δήμος θα είναι μπροστάρης στον αγώνα για την σναβάθμισή του. 

Όπως είπε πολλές φορές στον λόγο του, ο κ. Βόσνος θα συνεργαστεί με όλους τους συνυποψηφίους του για το καλό του Δήμου.

"Θα ανεβάσουμε την Τρίπολη ψηλά".
 

Ειδήσεις: 
Video: 

ArcadiaPortal.gr Κεντρική ομιλία του Δημήτρη Βόσνου στην Τρίπολη


3 Σχόλια

Δυναμικό το παρόν του κόσμου!!!!! Πολλά συγχαρητήρια σε όλα τα πρόσωπα της παράταξης για το ήθος τους!

Βόσνο έχεις φτιάξει καλό πρόγραμμα και λές σωστά πράγματα και τα λες με το όνομά τους. Αλλά... δεν έχεις φτιάξει συνδυασμό ρε άνθρωπε, αυτούς δεν τους ξέρει ούτε η μάνα τους, ποιοι θα σου φέρουν ψήφους;

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.