Νέα επίθεση αδέσποτου στην Τρίπολη

Νέα επίθεση αδέσποτου στην Τρίπολη

Μάιος 23, 2019 - 10:46
12 σχόλια

Νέα επίθεση αδέσποτου σημειώθηκε χθες το βράδυ 22 Μαΐου στο κέντρο της Τρίπολης. Πιο συγκεκριμένα, μια νεαρή γυναίκα καθώς περπατούσε στην οδό 28ης Οκτωβρίου δέχθηκε επίθεση από έναν μεγαλόσωμο μαύρο σκύλο, ο οποίος την δάγκωσε στο πόδι. Η νεαρή γυναίκα πήγε αμέσως στο νοσοκομείο.

Σημειωτέον ότι, σύμφωνα με την Αστυνομία, πληθαίνουν οι μηνύσεις κατά αγνώστων αλλά και κατά του Δήμου Τρίπολης για περιστατικά επίθεσης αδέσποτων, όπως και οι καταγγελίες και οι μηνύσεις κατά αγνώστων για τις μαζικές δηλητηριάσεις με φόλες.

Ειδήσεις: 

12 Σχόλια

Συνεχως γινεται λογος για επιθεσεις σκυλων, για τις καθημερινες επιθεσεις των κομματοσκυλων δε βλεπω καμια αναφορα δυστυχως..

Νικόλα, το γεγονός ότι προσπαθείς να βάλλεις τους Τζιούμη και Παυλή, μήπως και καταφέρεις να βγεις δευτερότριτος αποδεικνύει πόσο πολύ θες την καρέκλα και όχι το καλό του τόπου. Κυριακή κοντή γιορτή και για σένα και για τα τρόλλ σου.

Είναι γνωστό αρκετούς μήνες πλέον, το πρόβλημα στην οδό 28ης Οκτωβρίου με 2 μαύρα σκυλιά που έχουν δαγκώσει αρκετούς συμπολίτες μας. Εμεις οι κάτοικοι της περιοχής έχουμε προβεί σε καταγγελίες αλλά και διαμαρτυρίες και στον υπεύθυνο Αντιδήμαρχο, αλλά και στην υπεύθυνη δημοτική υπάλληλο. Δυστυχώς το πρόβλημα παραμένει επειδή κάποιοι στον Δήμο Τρίπολης είναι αδιάφοροι και ανεύθυνοι. Επιτέλους στην Τρίπολη του 2019 οι δημότες δεν μπορούν να κυκλοφορούν με ασφάλεια?

Αγαπητό arcadiaportal, μήπως θα μπορούσατε να κάνετε ένα ρεπορταζ για το πρόβλημα στην οδό 28ης Οκτωβρίου και Οικονομίδου με τα αδέσποτα. Εχουν γίνει πολλές καταγγελίες αλλά δεν βρίσκουμε λύση στο πρόβλημα. Ισως θα μπορούσατε να μας βοηθήσετε γιατί το πρόβλημα είναι πραγματικά μεγάλο. Ευχαριστώ

Αγαπητοί δημότες της Τρίπολης και μη, Ο κύριος δήμαρχος αδυνατεί να αντιμετωπίσει το πρόβλημα των αδέσποτων ζώων, θέτοντας σε κίνδυνο την κοινωνία και τα ίδια. Ας αφυπνιστεί ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ παίρνοντας παράδειγμα άλλες πόλεις της χώρας μας!Κύριε δήμαρχε ΞΥΠΝΗΣΤΕ.Ή μήπως είναι αργά; Μια αγανακτισμένη μητέρα φοιτήτριας

Εκείνη η αντιδημαρχάρα ο Σταματόπουλος υπεύθυνος για τα αδέσποτα γυρίζει με καρτέλες αυγά για ψήφους αντί να κάνει τι δουλειά του σωστά. ΝΤΡΟΠΗ

Σαφώς και πρέπει να βρεθεί λύση γ το θέμα τον αδέσποτων αλλά δεν είναι η λύση η φόλα όπως κάνουν αρκετοί σε κάποιες γειτονιές...αλλά μας έφαγαν οι προεκλογικοί λόγοι και οι συνελεύσεις και τα λόγια...τίποτα ουσιαστικό για τα σοβαρά ζητήματα τις πόλης μας...Ελλάς το μεγαλείο σου!!!!

Το σημείο είναι γνωστό. Στήστε κάμερα και καλύψτε live το επόμενο δάγκωμα. Ακούγεται ότι οι δικαιωματιστές των ζώων θα αντιδράσουν επικαλούμενοι τα προσωπικά δαγκωμένα του μαύρου

Ενεσούλα και χαπάκια επί πενθήμερο πρωί, μεσημέρι βράδυ το ένα και πρωί βράδυ το άλλο. Κουράστκαν να τα γράφουν στα επείγοντα και θα μοιράζουν φωτοτυπία της συνταγής.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.