Θα μιλήσει ο Κώστας!

Θα μιλήσει ο Κώστας!

Μάιος 22, 2019 - 13:15
17 σχόλια

Το σχόλιο του Σωκράτη

Ω, άνδρες Τριπολίτες, τεντώστε τα αφτιά σας, πάρτε μολύβι και χαρτί, ανοίξτε τα τσάκρα σας και την καρδιά σας διότι... ο Κώστας Καραμανλής θα μιλήσει!

Ω, σοφέ άνδρα! Θα μιλήσεις!

Τα ΜΜΕ της Αθήνας από μέρες τώρα γράφουν και ξαναγράφουν ότι ετοιμάζει πολιτική παρέμβαση ο Κώστας εν όψει ευρωεκλογών. Από το Περιστέρι, μάλιστα. Γράφουν ότι θα στείλει μήνυμα συστράτευσης.

Θα τονίσει πως είναι ανάγκη να υπάρξει μια ισχυρή κυβέρνηση μετά τις εθνικές εκλογές με ορίζοντα τετραετίας. Τέλος θα αναφερθεί στις προτεραιότητες της ΝΔ με επίκεντρο την κοινωνική συνοχή.

Ο Κώστας Καραμανλής είχε κάνει δημόσια δήλωση και στο Συνέδριο της ΝΔ, τον περασμένο Δεκέμβριο. Ήμουν νιος και γέρασα!

Από τότε... μούγκα ο Κώστας!

Αλλά από τη μούγκα του, έχει καταφέρει όποτε δεήσει να ανοίξει το στόμα του, να τον περιμένουν οι νεοδημοκράτες όπως η Ούμα Θέρμαν φορτωμένη νερό τον γκουρού Πάι Μέι στο «Kill Bill».

Πάντως, άλλοι πρώην πρόεδροι της ΝΔ τρέχουν από εδώ, τρέχουν από εκεί, σφίγγουν κανένα χέρι ψηφοφόρου. Ο Κώστας μιλάει, αφού πρώτα ειδοποιήσει τα ΜΜΕ ότι θα μιλήσει.

Άντε, μίλα να δούμε τι θα πεις...


17 Σχόλια

Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΜΙΛΑΕΙ,ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΟΝ ΑΚΟΥΣΟΥΝ.ΑΛΛΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΓΑΠΗΤΕ ΣΩΚΡΑΤΗ ΠΑΝΤΑ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΠΙΠΛΕΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΟΙ ΦΕΛΟΙ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΛΟΓΑ.ΤΕΤΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΑΝΑΛΟΓΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΞΙΖΟΥΝ.ΔΕΝ ΤΟΝ ΑΝΤΕΞΑΜΕ ΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΓΙΑΤΙ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥΣ ΓΙΑ ΕΜΑΣ,ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ.

Μίλησε δια του Αρη, του Αντώναρου, της Παπακώστα και λοιπών καραμανλικών κύκλων

Η Ν.Δ. αποχαιρετά τον καραμανλισμό, κόβει τις ρίζες της. Ο εκφυλισμός ξεκίνησε από τον Σαμαρά και συνεχίζεται με τον Μητσοτάκη. Άδοξο τέλος μιας ιστορικής παράταξης.

Όταν ήταν πρωθυπουργός μίλησε λίγο αλλά καταλάβαμε. Είπε ένα φοβισμένο ΝΑΙ στο φιλότουρκο σχέδιο Ανάν για την Κύπρο, ένα ΝΑΙ στην ένταξη της φιλότουρκης Αλβανίας και ένα περιφραστικό ΟΧΙ στην ένταξη των φιλότουρκων Σκοπίων στο ΝΑΤΟ και μαζί με την Μπακογιάννη τους έκλεισε το μάτι ώστε να υιοθετήσουν την ΣΥΝΘΕΤΗ ΟΝΟΜΑΣΙΑ ΜΕ ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΟ ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΜΟ για να ολοκληρώσουν το ονειρό τους σήμερα τα άλλα σαπρόφυτα της αριστεράς.

Επομένως, η Ν.Δ. είναι διασπασμένη. Αντίπαλος δεν είναι μόνο ο Τσίπρας, σκοτώνονται καραμανλικοί με σαμαρικούς. Θα μπορούσατε να κρατήσετε κρυφές τις ντροπές σας, οι ξένοι (Μητσοτάκης, Σαμαράς, τα παιδιά του Καρατζαφέρη) τίναξαν το κόμμα στον αέρα. Ξεχάστε τη νίκη, με τρεις μονάδες διαφορά θα χάσετε, όσες τσιρίδες και να βάζει ο Άδωνις.

ΑΛ€ΧΙ$ στην Ελλάδα η δεξιά παράταξη δημιουργήθηκε από τον Καραμανλή. Πρώτα ως Εθνική Ριζοσπαστική Ένωσις και μετά την "επάρατο Επταετία" ως Νέα Δημοκρατία. Ο Συναγερμός του Παπάγου ήταν ένα άλλο προσωποπαγές κόμμα που πέθανε μαζί με τον δημιουργό του, ενώ η Ν.Δ. επέζησε. Όταν μιλάς για εκφυλισμό, δείχνεις ότι θεωρείς δεξιά παράταξη αυτή του Μεταξά. Είπαμε να είμαστε συντηρητικοί αλλά όχι κι έτσι. Και η συντήρηση εξελίσσεται.

@08:29 - Η λαϊκή δεξιά αποτελεί παρελθόν. Εδώ και τρεις δεκαετίες υπάρχει η φιλελεύθερη κεντροδεξιά-δεξιά στον δυτικό πολιτισμό. Με καθυστέρηση 30 ετών ήρθε η ώρα να προοδεύσει και η χώρα μας με φιλελευθερισμό. Φτάνει πια με τον κρατισμό και τους μπαχαλάκηδες-άεργους-τεμπέληδες.

@Παύλος, δεν σε χαλάει όμως το brad name της Ν.Δ. Η σημερινή ηγσία σφετερίζεται ένα δυνατό παραδοσιακό όνομα που δεν έχει σχέση με όσα πρεσβεύει. Απάτη.

@Παύλος: Η λαική δεξιά δεν αποτελεί παρελθόν. Υπάρχει και είναι το 30% της ΝΔ+10% σε μικρότερα κόμματα. Απλά κρύβεις επιμελώς ότι τα 2-3 τζάκια(ηγετικές ομάδες) στην ΝΔ την έχουν μονίμως εξαπατημένη. Η ΝΔ είναι σήμερα το κόμμα των φιλελευθέρων του Βενιζέλου. Κυβερνά η ελίτ και ο βρώμικος καπιταλισμός. @8:29 η δεξιά παράταξη υπάρχει πριν το Καραμανλή και τον Παπάγο και ήταν το προπολεμικό λαικό κόμμα+ελευθερόφρονες+φιλελευθέρους. Η αριστερά μεταπολεμικά ήταν Ένωση Κέντρου και η ΕΔΑ. Προπολεμικά ήταν Βενιζελικοί και κομμουνιστές που δρούσαν στην παρανομία λόγω ''ιδιωνύμου'' του Βενιζέλου.

Μια στιγμή να καταλάβω. Αν μέχρι τώρα η Ν.Δ. ήταν μια λαικίστικη δεξιά-κεντροδεξιά και τώρα άλλαξε, γιατί δεν αλλάζετε και το όνομά της για να μην μπερδεύονται οι ψηφοφόροι; Το Πασόκ τουλάχιστον προσπάθησε, εσείς αφού δεν έχετε σχέση με τη Ν.Δ. όπως την ξέρουμε εξαπατάτε τον κόσμο.Δεν μπορείτε να κρατάτε όνομα (που σημαίνει Ιστορία) και να πετάτε το ιδεολογικό της οικοδόμημα.

Καλά τι περιμένεις να πει ο Καραμαλής αυτός δεν είναι ούτε πρόεδρος του κόμματος ούτε πρωθυπουργός ο νέος πρόεδρος του κόμματος και ο επόμενος πρωθυπουργός είναι ο Κυριάκος Μητσοτάκης γιατί είς Καλά τι περιμένεις να πει ο Καραμαλής αυτός δεν είναι ούτε πρόεδρος του κόμματος ούτε πρωθυπουργός ο νέος πρόεδρος του κόμματος και ο επόμενος πρωθυπουργός είναι ο Κυριάκος Μητσοτάκης Do you understand dummy

ΕΙΠΕ ΕΝΑ ΦΟΒΙΣΜΕΝΟ ΟΧΙ ΣΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΑΝΑΝ;;;;;;ΑΡΑ ΛΟΙΠΟΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΞΙΖΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΙΚΡΟΙ,ΟΙ ΕΛΑΧΙΣΤΟΙ ΑΥΤΟΙ ΔΗΛΑΔΗ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΓΥΡΩ ΜΑΣ!!!ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΑΒΙΑΣΤΑ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΚΑΤΕΒΑΙΝΕΙ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΛΟΓΙΚΟ ΟΤΑΝ ΤΟ ΚΟΙΝΟ ΠΟΥ ΑΠΕΥΘΥΝΟΝΤΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΛΟΓΟ.ΤΟ ΟΧΙ ΤΟΥ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΤΟ ΒΑΠΤΙΣΕΣ ΝΑΙ,ΤΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΠΩ;;;;ΑΠΛΑ ΥΠΟΚΛΙΝΟΜΑΙ ΣΤΗΝ ΒΛΑΚΕΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΧΩΡΩ!!!

Είπε ένα φοβισμένο: ''τα πλεονεκτήματα του σχεδίου είναι περισσότερα από τα μειονεκτήματα'' εσύ το εξέλαβες για ΟΧΙ;; Υποκλίνομαι εγώ στην βλακεία σου.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.