Κεντρική προεκλογική ομιλία του Γιάννη Σμυρνιώτη στην Τρίπολη

Κεντρική προεκλογική ομιλία του Γιάννη Σμυρνιώτη στην Τρίπολη

Μάιος 24, 2019 - 10:48
6 σχόλια

Σας προσκαλώ στην κεντρική ομιλία της παράταξης "Νέα Τρίπολη" την Παρασκευή 24 Μαΐου στις 21:00 στο εκλογικό μας κέντρο Εθνικής Αντιστάσεως 35.

Η παρουσία σας θα μας τιμήσει ιδιαίτερα.

Γιάννης Σμυρνιώτης, υποψήφιος δήμαρχος Τρίπολης.

 


6 Σχόλια

Την Παρασκευή συνήθως μιλάει ο νυν δήμαρχος- περιφερειαρχης- πρωθυπουργός. Αυτό είναι δείγμα του ανθρώπου και της νοοτροπίας του.

@19:57 Νικολάκη εσύ? Αντε σιγά σιγά να σταματήσουμε να βλέπουμε τα σχόλια σου, μας κούρασες. υγ. Μετά τις εκλογές θα σου πω και από που καταλαβαίνουμε ότι είναι δικά σου τα σχόλια, να προσπαθήσεις να το διορθώσεις. Έχεις 4 χρόνια μπροστά σου!

γιαννακη εφτασε η ωρα σου,γελια μεχρι σημερα,αγωνια μεχρι αυριο και τη κυριακη στην εξεδρα ,αλλα ΠΕΝΤΕ χρονια θα ειναι πολλα? τα υπογλωσσια μη ξεχασεις τη κυριακη το βραδυ ετσι? να μη χαθουμε κιολας

@15:03 φίλε το ξέρεις ότι η θητεία των δημάρχων είναι πλέον τέσσερα κι όχι ΠΕΝΤΕ χρόνια έτσι? Διότι γυρνάς παντού στην πόλη και το λες και καρφώνεσαι ποιός είσαι! απλά τραγικός...

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.