Σπύρος Ζάβος: Θέλω να προσφέρω την εμπειρία και τις γνώσεις μου για την επίλυση των προβλημάτων

Σπύρος Ζάβος: Θέλω να προσφέρω την εμπειρία και τις γνώσεις μου για την επίλυση των προβλημάτων

Μάιος 22, 2019 - 09:16
10 σχόλια

Υποψήφιος με την παράταξη «Τρίπολη – Αλλάζουμε τα Δεδομένα» με επικεφαλής τον κ. Νίκο Τσιαμούλο είναι ο κ. Σπύρος Ζάβος.

Σε συνέντευξη την οποία παραχώρησε στο ArcadiaPortal.gr o υποψήφιος για πρώτη φορά δημοτικός σύμβουλος, μίλησε για τα προβλήματα τα οποία αντιμετωπίζει στην καθημερινότητά του στην Τρίπολη, αλλά και για τους λόγους που τον έκαναν να συνταχθεί με τον κ. Τσιαμούλο και να διεκδικήσει μαζί του τη διοίκηση του δήμου Τρίπολης.

Γιατί είστε υποψήφιος με το Νίκο Τσιαμούλο & την παράταξη «Τρίπολη – Αλλάζουμε τα Δεδομένα»;

Είμαι υποψήφιος με το Νίκο Τσιαμούλο και την ανεξάρτητη παράταξη «Τρίπολη – Αλλάζουμε τα Δεδομένα» γιατί τον θεωρώ ένα έντιμο άνθρωπο, άφθαρτο, με ρεαλιστικό πρόγραμμα που μπορεί να φέρει θετικά αποτελέσματα στο Δήμο μας.

Σαν παράταξη κάνουμε έναν ωραίο και καθαρό αγώνα  και είμαστε αισιόδοξοι ότι όλοι μαζί μπορούμε να αλλάξουμε την μοίρα της πόλης μας και των τοπικών κοινοτήτων.

Ποιο θεωρείτε το μεγαλύτερο πρόβλημα που αντιμετωπίζει η πόλη σήμερα και τι προτείνετε για την επίλυσή του;

Αυτή τη στιγμή οι δημότες της Τρίπολης και των χωριών αντιμετωπίζουν καθημερινά πολλά προβλήματα με κυριότερο τα σκουπίδια και τα αδέσποτα. Ένας δήμαρχος θα χαρακτηριστεί ως <<καλός δήμαρχος>> δίνοντας λύση και στα πιο μικρά προβλήματα της καθημερινότητας.

Ως προς τα σκουπίδια και τα αδέσποτα που είναι 2 από τα σημαντικότερα προβλήματα που μας απασχολούν καθημερινά διότι θέτουν και την ζωή μας σ κίνδυνο η παράταξή μας έχει καταθέσει συγκεκριμένες προτάσεις και πιστεύω ότι με τη συνεργασία δήμου και κοινοτήτων και τα αδέσποτα μπορούν να φύγουν απ τους δρόμους και να βρεθεί λύση για το χρόνιο πρόβλημα των απορριμμάτων.

Καποδίστριας, Καλλικράτης και τώρα Κλεισθένης. Ποια προβλήματα έλυσαν, ποια προβλήματα δημιούργησαν στην Τοπική Αυτοδιοίκηση;

Με τον Καποδίστρια είχαμε μικρούς σε έκταση δήμους  έτσι υπήρχε η ευελιξία ώστε να υπάρχει άμεση λύση των προβλημάτων σε εύλογο χρονικό διάστημα. Ενώ αντίθετα με τον Καλλικράτη και τώρα με το Κλεισθένη αυξήθηκαν οι αρμοδιότητες της τοπικής αυτοδιοίκησης αλλά με σωστή οργάνωση και τα κατάλληλα χρηματοδοτικά εργαλεία και πάνω απ όλα με τη συνδρομή και την θέληση και των τοπικών κοινοτήτων πέρα από κομματικά κριτήρια τα όποια προβλήματα προκύψουν θα μπορέσουν να συζητηθούν και να βρεθεί η καταλληλότερη λύση.

 Ποιες θα είναι οι προτεραιότητες σας, εφόσον εκλεγείτε:

Αυτή την φορά που αποφάσισα να θέσω τον εαυτό μου στην κρίση των συνδημοτών μου το σκέφθηκα καλά και το αποφάσισα βλέποντας ότι καθημερινά αυξάνονται τα προβλήματα των χωριών μας, μιας και εγώ είμαι κάτοικος χωριού του πρώην δήμου Λεβιδίου και θέλησα να προσφέρω την εμπειρία μου και τις γνώσεις μου στην επίλυση αυτών των προβλημάτων.

Δεσμεύομαι αν οι συνδημότες μου με επιλέξουν να τους εκπροσωπήσω προτεραιότητα μου θα είναι η εξυπηρέτηση τους και η μεταφορά των αιτημάτων τους στην νέα δημοτική αρχή και θα προσπαθώ από τη θέση μου να προτείνω λύσεις για τα όποια προβλήματα μικρά ή μεγάλα.

Πείτε μας πέντε άμεσες δράσεις που σχεδιάζει η παράταξή σας για τα χωριά του Δήμου Τρίπολης.

Όπως αναφέρεται και στο φυλλάδιο για το πρόγραμμα δράσεων της παράταξής μας άμεση προτεραιότητα είναι τα παραμελημένα χωριά του δήμου μας να αποκτήσουν την θέση που τους αξίζει. Αυτό μπορεί να γίνει με τη συνεργασία των νέων και ανεξάρτητων τοπικών προέδρων με νέους χρηματοδοτικούς πόρους, με αύξηση του τουρισμού, με νέα προγράμματα διάνοιξης αγροτικών οδών και ρεμάτων , εκμετάλλευση των υδάτινων πόρων και αξιοποίηση των πολιτιστικών ιστορικών στοιχείων της κάθε περιοχής.

 

           


10 Σχόλια

Προς Anonymous: Η γνώση και η εμπειρία δεν έρχονται μόνο με τα πτυχία αλλά και μέσα από τη ζωή. Η κοινωνια μας χρειάζεται ανθρώπους με σεβασμό για το διπλανό τους και αγάπη για το τόπο τους ,στοιχεία που διαθέτει ο κύριος Σπυρος Ζαβος και με το παραπανω..

Ρε kentro μάθε να επικοινωνείς.. Για το συγκεκριμένο πρόσωπο αναφερομαστε.. τι γενικεύεις τα πράγματα. Λέμε ο άνθρωπος είναι άξιος και ηθικός τι δε καταλαβαίνεις?

Μακάρι όλοι Οι συνδυασμοί να είχαν 2-3 τέτοια άτομα. Ο κόσμος νομίζω θα πράξει το σωστό την Κυριακή!!

Το μόνο σίγουρο είναι ότι η εκλογή τού Κου Σπύρου θα είναι καλό για τον Τόπο!!! Είναι ηθικός, δίκαιος ανιδιοτελής και πολύ δραστήριος, μακάρι να εκλεγεί.

Η συγκεκριμένη υποψηφιότητα απο τις καλές περιπτώσεις!! Χρόνια ενασχόληση με τα κοινά και με φορείς και σύλλογος με ανιδιοτελή προσφορά.

Συμφωνώ με τον ΧΚ. ο Κος Σπύρος είναι ότι καλύτερο για το συνδιασμό του Κου Τσαμούλου,άτομο με ήθος και αξιοπρέπεια. Το έχει αποδείξει πολλές φορές πόσο έμπειρος,δραστήριος και ανιδιοτελής είναι. Αξίζει να εκλεγεί γιατί έχει πολλά να προσφέρει στον τόπο μας.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.