Ανδρ. Λυκουρέντζος για Εύη Τατούλη : Μόνο ισχυρό ψηφοδέλτιο μπορεί να κάνει την Ν.Δ να κερδίσει τις εκλογές

Ανδρ. Λυκουρέντζος για Εύη Τατούλη : Μόνο ισχυρό ψηφοδέλτιο μπορεί να κάνει την Ν.Δ να κερδίσει τις εκλογές

Μάιος 22, 2019 - 13:06
12 σχόλια

Οταν πολιτεύτηκα με την Νέα Δημοκρατία υπήρξε ο Κωστόπουλος και ο Τατούλης, όταν εκλέχθηκα πάλι υπήρχε και ο Τατούλης δήλωσε στον Θύμιο Κάππο ο πρώην Υπουργός Ανδρέας Λυκουρέντζος για να συνεχίσει πως μόνο ισχυρά ψηφοδέλτια μπορούν να δώσουν την νίκη στην Νέα Δημοκρατία.

Επανέλαβε πως δεν αποδέχεται πολιτικούς αποκλεισμούς και πως οι βουλευτικές εκλογές δεν είναι ψηφοδέλτια φοιτητικών συλλόγων και πως το κόμμα θα πρέπει να δει πολύ σοβαρά τους υποψηφίους του και από την άλλη οι βουλευτές που αριστερά και δεξιά κάνουν δηλώσεις να μην κάνουν υποκριτικές δημόσιες σχέσεις.

Ολα αυτά όταν ρωτήθηκε για την υποψηφιότητα ή μη της Εύης Τατούλη με το ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας στις επικείμενες βουλευτικές εκλογές.

Σ,Μπαλή

Πηγή :PeloponnisosNews


12 Σχόλια

Για τον Λυκουρέντζο η κα Τατούλη είναι...μικρό χαρτί ; Ισια κι όμοια καημένε !

Η κυρία κ. Αντρέα δεν άκουσε τις εντολές του κ. Πρωθυπουργού σου για τα μνημόνια και τους μνημονιακούς π.χ. στα τέσσερα.......

ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ Ή ΑΚΟΥΜΕ ΜΙΑ ΔΗΛΩΣΗ ΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΤΗΝ ΕΡΜΗΝΕΥΕΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ.ΤΕΛΙΚΑ ΕΧΟΥΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΠΛΑΚΑ.

για να λεμε τα πραγματα με το ονομα τους,η κυρια (14,24) ειναι το ΠΙΟ ΜΙΚΡΟ ΧΑΡΤΙ απο οποιονδηποτε που εχει βγει εστω και μια φορα βουλευτης,γιατι αμα συγκρινουμε ,η κυρια τι εχει κανει?

Οχι αλλο τατουλεικο, φτάνει πια, τους τρωμε στη μαπα για πολλα χρονια, ειδαμε τι καπνο φουμαρουν. Μπουχτισαμε πια. Θελουμε νεα προσωπα.

Αρχικά ο κ. Λυκουρέντζος έχει σωστά τοποθετηθεί. Τι θα πει αποκλεισμός από το ψηφοδέλτιο της Ν.Δ. για την κ. Τατούλη ; Το θέμα αυτό καθ αυτό είναι αλλού. Εχουν χάσει το έδαφος κάτω απ τα πόδια τους εκεί στ κεντρικά επιτελεία της Ν.Δ.με την επιλογή Νίκα. Ο κ.Τατούλης διαφαίνεται ότι θα είναι εκ νέου περιφερειάρχης έστω και με μικρότερο ποσοστό από άλλες φορές και τον πλααγιοκοπούν με διαφόρους μεθόδους. Χτυπώ το σαμάρι όταν δεν μπορώ τον γάιδαρο ε ;;Ακόμα κι ο Βορίδης επιστρατεύθηκε. Για να σωθεί απ το στραπάτσο ,ποιός; Ο Βλάσσης κι ο Αυγενάκης ;; Στερνή μου γνώση λεβέντες !!!!

Έπρεπε να πεις αγαπητέ Ανδρέα να βγάλουν το Βλάση γιατί ως γνωστόν προέρχεται από πασοκικη οικογένεια!!!

Ο κύριος Βλάσης στηρίζει απροκάλυπτα τον πασοκογενή κύριο Τζιούμη. Όμοιος ομοίω αει πελάζει. Και ο δήμος κινδυνεύει να χαθεί εκ των έσω. Όπως έγινε και το 2014. Όλοι εσείς εκεί στη ΝΔ οφείλετε να μαζέψετε τον κύριο Βλάση άμεσα, για να μην πω να το στείλετε σπίτι του. Είναι παντελώς άρχηστος και για το κόμμα, και για την πατρίδα, και για την Τρίπολη. Τι έχει προσφέρει αυτός ο κύριος τόσα χρόνια; Το απόλυτο τίποτα, και μόνο μηχανορραφίες και υπόγειες συμφωνίες. Ντροπή σου κύριε Βλάση. Θα μας βρεις απέναντι σύντομα, αλλά τότε θα είναι αργά για σένα. Άλλαξε στάση τώρα.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.