Τζιούμης στον ΣΚΑΙ: Πρώτος μας στόχος η επιστροφή στην κανονικότητα

Τζιούμης στον ΣΚΑΙ: Πρώτος μας στόχος η επιστροφή στην κανονικότητα

Μάιος 20, 2019 - 20:30
15 σχόλια

Στην εκπομπή του ΣΚΑΙ «Οι αταίριαστοι» βρέθηκε το πρωί της Δευτέρας 20 Μαΐου ο υποψήφιος δήμαρχος Τρίπολης Κώστας Τζιούμης.

Ο κ. Τζιούμης μίλησε για το τι πρόκειται να κάνει σε περίπτωση που εκλεγεί δήμαρχος.

Ο δημοσιογράφος Χρήστος Κούτρας επεσήμανε ότι τελευταία φορά που επισκέφθηκε την πόλη της Τρίπολης πόνεσαν τα μάτια του, όπως χαρακτηριστικά είπε, και ρώτησε τον υποψήφιο δήμαρχο τι θα κάνει για την πόλη, το κέντρο της Πελοποννήσου. Ο κ. Τζιούμης τόνισε ότι τα τελευταία χρόνια η Τρίπολη υπολείπεται σε ανάπτυξη σε σχέση με άλλες περιοχές με πολλά προβλήματα που αφορούν την καθημερινότητα των πολιτών.

Τόνισε ότι σαν νέα δημοτική αρχή εάν τους  επιλέξουν οι πολίτες, πρώτος στόχος είναι να επαναφέρουν την κανονικότητα της πόλης διορθώνοντας όλα αυτά τα προβλήματα της καθημερινότητας, και ύστερα να ξεκινήσουν με δράσεις και με συγκεκριμένο πρόγραμμα να οδηγήσουμε πάλι την περιοχή μας στον χώρο της ανάπτυξης.

Δεν μας αξίζει η κατάσταση αυτή που περιγράψατε

Το στοίχημα είναι να αυξήσουμε την επισκεψιμότητα και να μπει σε έναν ρυθμό ανάπτυξης η πόλη, τόνισε ο κ. Τζιούμης.

Μίλησε για στήριξη στον πρωτογενή τομέα αλλά και να αξιοποιήσουμε το πλούσιο κεφάλαιο που έχουμε σαν χώρα, τονίζοντας τον εορτασμό των 200 χρόνων από την Επανάσταση του 1821 όπου η Τρίπολη θα πρέπει να είναι το επίκεντρο των εκδηλώσεων.

Ειδήσεις: 

15 Σχόλια

Με τη **και τους λοιπούν υποψηφίους δεν επιστρέφουμε στην κανονικότητα κύριε Τζιούμη. Παραμένουμε στην παρανομία...

20:45 Αφήστε ρε καραγκιοζάκια την καραμέλα δήθεν με τη Ρούλα, τον Παρά και τον Παπαθεοφάνη. Ένα σωρό νέα πρόσωπα έχει στο συνδυασμό και ασχολείστε με τρεις εκ των οποίων οι δύο δεν είναι καν υποψήφιοι. Αφού δεν τον ψηφίζετε που δεν τον ψηφίζετε το Τζιούμη ρε βλαχάκια, τί θέλετε τώρσα να μας πείτε, ότι αν δεν ήταν η Ρούλα κι ο Παράς θα τον ψηφίζατε; Ουστ ρε γελοίοι!

23:27 Δεν μου λες ρε μεγάλε, γνωριζόμαστε; Γιατί απ' ό,τι φαίνεται, ξέρεις και τί ψηφίζω και πού ανήκω, μόνο από ένα σχόλιο που έκανα για το Τζιούμη, απ' όσα διαβάζω μέχρι στιγμής εναντίον του. Διαφωνείς σε κάτι; Για να καταλάβω δηλαδή πού θες να καταλήξεις. Εγώ ξέρω ότι αν δεν μου γουστάρει κάποιος, πολύ απλά δεν τον ψηφίζω και στηρίζω όποιον νομίζω ότι ανιπροσωπεύει τα πιστεύω μου. Όλα τα υπόλοιπα τα ακούω βερεσέ. Εσύ τί ρόλο βαράς ακριβώς; Έχεις φακελώσει τον κόσμο και γνωρίζεις τί καπνό φουμάρει ο καθένας; Για μαζευτείτε μερικά παπαγαλάκια που θέλεττε να αλλάξετε και τα δεδομένα..

@07:37 ρε χαζούλιακα, ο άνθρωπος αναφέρθηκε στο ύφος και το λεξιλόγιο που χρησιμοποίησες στην απάντησή σου. Δε σου είπε τίποτα για το τι ψηφίζεις και ποιός είσαι. Χαλάρωσε λίγο και άκου τους συνομιλητές σου, δεν είναι κακό. Φιλικά πάντα.

@21:38 & 07:37 Αγαπητέ/ή, το «βλαχάκια» και το «ουστ ρε γελοίοι» άσχετα από το τι ψηφίζεις, δείχνει το επίπεδο και τον πολιτισμό σου. Και τον εκνευρισμό σου. Ψυχραιμία

16:10 Έλα ρε επιτομή της σεμνοτυφίας, θίχτηκες από το "βλαχάκια" και το "ουστ ρε γελοίοι"; Φαντάζομαι ότι δεν έχεις πει ποτέ τη λέξη "μ@λ@κας". ε; Μάλλον έχεις μεγαλώσει με αρχές και αξίες εσύ, αντίθετα με το 99,9% του πληθυσμού. Δεν χρησιμοποιείς κακές λεξούλες..

@16:10 Ακριβώς όπως τα λες είναι. Δεν χρησιμοποιώ κακές λεξούλες στον γραπτό δημόσιο λόγο μου, γιατί σέβομαι τον εαυτό μου πρώτα, και μετά τον δημόσιο χώρο και τους συνομιλητές. Προφανώς, εσύ αυτά τα θεωρείς μειονεκτήματα και με ειρωνεύεσαι. Κανένα πρόβλημα. Χρήσιμη η συζήτηση μαζί σου, για να καταλαβαίνει και όποιος μας διαβάζει το επίπεδο και την πραγματική ποιότητα των υποστηρικτών του κυρίου Τζιούμη

@17:42 - Δεν είναι αλήθεια ότι ο Παράς είναι δεξί χέρι του Τζιούμη; Χρειάζεται να είναι υποψήφιος; Πάμε παρακάτω. Λες "βλαχάκια" κάποιους απλά και μόνο επειδή κάνουν κριτική στον Τζιούμη; Επειδή μένουν στην Τρίπολη; Για ποιο λόγο ακριβώς; Μια συμβουλή. Από την υπεροψία έχει χάσει κόσμος και κοσμάκης σε εκλογές και περισσεύει η υπεροψία στον συνδυασμό που υποστηρίζεις. Από την κορυφή έως τον τελευταίο, μέχρι και τους συμβούλους...Δεν βάζει για υποψήφιος δήμαρχος στην Κουρσεβέλ ούτε στο Σαμονί. Στην Τρίπολη βάζει και να σέβεστε τους Τριπολιτσιώτες και τα γύρω χωριά.

Να διορθώσω κι εγώ την αβλεψία μου στο σχόλιο στις 18:39... προφανώς απευθύνομαι στον/στην σχολιαστή 17:42 και όχι στο σχόλιο 16:10 που είναι δικό μου...

@23:27, 10:25, 16:10, 18:39, 18:45, 20:21 Σας γλεντάω για τα καλά. Φαντάσου να ψήφιζα και στην Τρίπολη κιόλας. Ούτε ο μάντης Τειρεσίας τέτοια διορατικότητα και πρόβλεψη. Μωρέ μπράβο! Να το εκμεταλλευτείτε αυτό το χάρισμα της ενόρασης, γιατί δεν πρέπει να πάει χαμένο. Προφανώς σας έχουν ξεφύγει αντίστοιχα σχόλια που έχω κάνει για όλους τους υποψήφιους και σπεύσατε να με κατατάξετε στην κατηγορία "Τζιούμη", είτε γιατί σας συμφέρει, είτε γιατί...σας τσούζει!. Αλλά είπαμε. Η εξυπνάδα και η βλακεία μας να είναι καλά κι όλα τ' άλλα..Πραγματικά σας γλεντάω όμως, γιατί είσαστε κοκορόμυαλοι..

22:12 Τώρα μας τάπωσες ρε θηρίο, μπράβο! Μας έπιασες κότσους εμάς τους αδαείς κοκορόμυαλους, τρισμέγιστε φωστήρα. Φτύνεσαι μόνος σου στον καθρέφτη σου να μην σε ματιάσεις κιόλας; Γλέντα μας εσύ τώρα κι εμείς θα σε γλεντήσουμε την Κυριακή

@Anonymous 22:48 Φροντίστε να έχετε πολλές αλλαξιές καλσόν για να τα αλλάζετε, γιατί θα σκιστούν την Κυριακή από τα πολλά γλέντια

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.