Για ποιον έρχεται στην Τρίπολη ο Αντώνης Σαμαράς;

Για ποιον έρχεται στην Τρίπολη ο Αντώνης Σαμαράς;

Μάιος 21, 2019 - 11:57
14 σχόλια

Πλησιάζει η Κυριακή των εκλογών κα τα επιτελεία δουλεύουν στο φουλ. Και, όπου χρειάζεται «ενίσχυση», τρέχουν και οι μεγάλοι να ενισχύσουν, κι ας μην το παραδέχονται.

Στην αφίσα του Αντώνη Σαμαρά δεν αναφέρεται ούτε το όνομα του κ. Νίκα ούτε η υποψηφιότητά του ούτε τίποτα σχετικό. Γιατί, όμως; Να πιστέψουμε ότι ο κ. Σαμαράς έρχεται γενικά και αόριστα να μιλήσει στους νεοδημοκράτες της Τρίπολης για να τους συσπειρώσει για τις ευρωεκλογές; Να τους κάνει κήρυγμα; Από πότε έχει ανάγκη συσπείρωσης η ΝΔ στην Τρίπολη;

Ή έρχεται ενισχυτικά και δυναμωτικά προς τον κ. Νίκα και την κεντρική του προεκλογική ομιλία στην Τρίπολη για να συγκεντρωθεί και κόσμος;

Επικοινωνιακά, σου λέει η ΝΔ: Ας τους πούμε ότι έρχεται ο Σαμαράς «στο ξεκάρφωτο» και θα μαζευτούν οι νεοδημοκράτες στην ομιλία Νίκα.

Γενικά ο κ. Νίκας πάντως στην Τρίπολη μόνος του δεν έχει έρθει. Με Κυριάκο Μητσοτάκη πριν από μερικούς μήνες, κάτι εμφανίσεις στη ΝΟΔΕ έχει κάνει με «επικεφαλής» τον βουλευτή Αρκαδίας ο οποίος δεν έχανε ευκαιρία να καταφέρεται εναντίον του Πέτρου Τατούλη με τρόπο που να ενοχλεί μέλη και στελέχη του κόμματος και τώρα, στη «μάχη των μαχών» στην Τρίπολη, ο Σαμαράς εμφανίζεται για να μιλήσει όλως τυχαίως την Πέμπτη... χωρίς να αναφέρει τον Νίκα.

Εν τω μεταξύ, ο Πέτρος Τατούλης θα κάνει «σόλο εμφάνιση» στην Καλαμάτα.

Ποιος φοβάται;


14 Σχόλια

Ολο το Σάββατο που μας πέρασε ο Νίκας ήταν στην αγορά της Τρίπολης.Μόνος του.Αυτό που δεν έχει είναι χρήμα για να ξοδεύει σε δημοσιεύματα.Για όλα τα άλλα δεν έχει να φοβάται τίποτα.Αλλωστε η Κυριακή είναι κοντά...

Ποιός βουλευτής φοβάται , η ποιος υποψήφιος . Πάντως ο Τατούλης δεν λογαριάζει Ούτε το ένα ούτε το άλλο. Μα γιαυτό είναι μαγκόπουλο και γνήσιο παιδί της Αρκαδίας. Μου βγαίνει από...μέσα μου...Γειά σου Μέγα Πέτρο Τατούλη ! Σε ευχαριστούμε λεβέντη συμπατριώτη,ΚΑΙ πατριώτη !

στη λαικη μονος του θα παει. να μιλησει σε κεντρικη πλατεια και να ειναι απο κατω τρεις και ο κουκος;;;;;;; δεν το ρισκαρουν.

Και γω αν πάω στην λαϊκή και τους πιάσω την κουβέντα θα μου μιλήσουν . Δεν του μιλούσαν επειδή ηταν ο νικας αλλά επειδή βολόδερνε και μιλούσε παντού. Την Πέμπτη τρεις και ο κούκος θα ειναι . Προσοχή στις φωτογραφίες , την είδαμε και στο Άργος την λαοθάλασσα . Α ρε μπαρμπανικα ήσουν καλός μονο για δήμαρχος . Φαίνεται η έλλειψη παιδείας απο τον τροπο που μιλάς .

Κανονες δημοσιογραφικης δεοντολογιας δεν υπαρχουν? Γιατι το αρθρο-σχολιο αυτο ειναι ανυπογραφο? Δεν ειχε το θαρρος ο αρθρογραφος να βγει μπροστα? Το κυριοτερο ομως, ποσο περισσοτερο υπερ του Τατουλη μπορειτε να αρθρογραφειτε και μετα να θελετε να σας παρουμε στα σοβαρα ως αντικειμενικη και εγκυρη ειδησεογραφικη σελιδα? Κατα τη γνωμη μου μονο κακο κανετε στον Τατουλη, εντεινοντας την διαμαχη του με τη ΝΔ.

Είμαι Νεοδημοκράτης αλλά όχι πρόβατο σαν τα υπόλοιπα. Δεν δέχομαι να μου υποδείχνουν έμμεσα ή άμεσα ποιον θα ψηφίσω επειδή τον θέλει το"κόμμα". Για έναν από τους λόγους αυτούς δεν ψηφίζω ΝΙΚΑ όπως θα κάνουν αρκετοί.

Το σπίτι του είναι στην πλατεία Ανεξαρτησίας;;;;;;; Το λέω γιατί εκεί θα είναι την Δευτέρα

Χαχαχα

Και να βγει πρωτος με διαφορα στην Τριπολη ο Πετρος δεν σημαινει οτι θα βγει πρωτος σε ολη την Αρκαδια και στους αλλους 4 νομους !Η σφαλιαρα που θα φαει σε Δημο Μεγαλοπολης και δημο Γορτυνιας δεν θα εχει προηγουμενο.

12:23 αν ηταν πατριωτης δεν θα ειχε μοναδικη σκοτουρα να μας κανει χαβουζα .

Ο κ. Νικάς και τα Αρκαδική στελέχη δεν έκαναν όσα θα επρεπε για να προσελκύσουν τους ΝΔκράτες της Αρκαδίας. Ουρανοκατέβατο δεν έρχεται τίποτα. Ο κόσμος σκέφτεται τα παντα πριν αποφασίσει σε ποιον θα δώσει την ψήφο του.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.