Στην εκπομπή «Αταίριαστοι» του ΣΚΑΙ θα βρεθεί ο Κώστας Τζιούμης

Στην εκπομπή «Αταίριαστοι» του ΣΚΑΙ θα βρεθεί ο Κώστας Τζιούμης

Μάιος 19, 2019 - 19:15
9 σχόλια

Αύριο θα έχω τη χαρά να παρευρεθώ στην Εκπομπή των Γιάννη Ντσούνο και Χρήστο Κούτρα "Αταίριαστοι" στο ΣΚΑΙ στις 10:00.

Μείνετε συντονισμένοι!

Κώστας Τζιούμης


9 Σχόλια

Γιατί τι έκανες στην προήγουμενη εκπομπή ,τις ίδιες χαζομάρες μας είπες

Τελευταία ενημέρωση απο την Ρούλα ειναι πως αύριο το βράδυ ο Τζιούμης ειναι καλεσμένος στο CNN.

Ρε μεγάλε εσύ ο ένας και μοναδικός που κάθεσαι και γράφεις τα ίδια και τα ίδια σχόλια, άλλη δουλειά δεν έχεις να κάνεις; Το καταλάβαμε ότι δεν θα ψηφίσεις Τζιούμη. Στ' αρχ#### μας κιόλας, αλλά άλλαξε βιολί, σε βαρεθήκαμε

Να τον ρωτήσουν στον ΣΚΑΙ αν έκανε χρήση της ευεργετικής διάταξης του Ν. 4312 και να μας απαντήσει δημόσια. Οσοι κάνουν χρήση αυτού του νόμου αθωώνονται χωρίς να σημαίνει οτι δεν διέπραξαν το αδίκημα.

@12:40 Στον υπόνομό σου εσύ, γνωστέ και μη εξαιρετέε βοθροπόντικα της λάσπης και του βούρκου, παρέα με τους συγγενείς σου τα σκ@τ@

Το τελευταίο διάστημα παρατηρώ έναν εκνευρισμό και μια επιθετική, συχνά υβριστική, συμπεριφόρα, από τον συνδυασμό του κ. Τζιούμη προς όποιον δεν συμφωνεί μαζί τους. Όχι μόνο διαδικτυακά, αλλά και στον δρόμο και στις διαπροσωπικές συναντήσεις. Απρόκλητα και αδικαιολόγητα εκνευρίζονται, θυμώνουν και βρίζουν με εκφράσεις πεζοδρομίου όποιον τους ασκεί την παραμικρή κριτική. Όποιος δεν είναι μαζί μας είναι εχθρός μας κ. Τζιούμη; Προς τι αυτός ο πανικός, η μισσαλοδοξία και η εχθρότητα; Αυτό δεν είναι καθόλου καλό δείγμα γραφής και πολιτισμού.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.