Τσιαμούλος: Διάνοιξη και σηματοδότηση αγροτικών οδών απομακρυσμένων περιοχών (pics)

Τσιαμούλος: Διάνοιξη και σηματοδότηση αγροτικών οδών απομακρυσμένων περιοχών (pics)

Μάιος 19, 2019 - 13:14
9 σχόλια

Την Παρασκευή 19 Μαΐου 2019, μαζί με υποψήφιους Δημοτικούς Συμβούλους της παράταξης επισκέφθηκα καταστήματα στην Κεντρική πλατεία της πόλης, την πλατεία Κολοκοτρώνη και την πλατεία Ανεξαρτησίας όπου συνομίλησα με τους ιδιοκτήτες τους και τους υπαλλήλους.

Στη συνέχεια επισκέφθηκα το Ταχυδρομείο, Τράπεζες, το πολυκατάστημα του Κωτσόβολου και κατέληξα στο ΙΚΑ Τρίπολης και το Δημαρχείο.

Το απόγευμα σε συνέχεια της περιοδείας μου στο Δήμο βρέθηκα στα χωριά Δάρα, Κώμη, Παναγίτσα, Χωτούσα, Άγαλι, Βλαχέρνα και στο τέλος Λεβίδι. Συνάντησα αρκετούς φίλους, ανταλλάξαμε απόψεις για το μέλλον των χωριών και τους ανέφερα τα βασικά σημεία του προγράμματός μας: διάνοιξη και σηματοδότηση αγροτικών οδών απομακρισμένων περιοχών και όχι μόνο, διάνοιξη ρεμάτων, αρδευτικά έργα σε παραγωγικές αγροτικές περιοχές , πρόγραμμα αποχέτευσης κ.α.

Με εκτίμηση

Γραφείο Παράταξης "Τρίπολη - Αλλάζουμε τα δεδομένα"


9 Σχόλια

Όλο το πρόγραμμά του βατό ,και είναι και νέος όχι σαν άλλους που είναι 19 χρόνια στην πολίτικη και φέτος παρουσιάζονται σαν το κάτι καινούργιο

Εύκολα έργα όχι αυτά που λέει ο Τάκης(Κωστάκης).Ο Σμυρνίωτης λέει στα χωρία θα φέρει την θάλασσα και όχι μόνο.

Γεμίζουν τα καφενεία με τους υποψήφιους που κουβαλάει μαζί του. Γιατί πολίτες δεν βλέπω κανένα

@18:18 Ναι, πες μας τώρα ότι τα καφενεία είναι άδεια και μόλις σκάσει μύτη ο Νικολάκης ο Μεσσίας πέφτει σύρμα και γεμίζουν μεμιάς, λες και είναι ο Γκάντι. Καλά ρε τί μακακίες κάθεστε και γράφετε; Τα σκέφτεστε πρώτα; Τί πίνετε εκεί στο τσαμουλέικο; Χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.