Επίσκεψη Σμυρνιώτη στο Παναρκαδικό Νοσοκομείο Τρίπολης (pics)

Επίσκεψη Σμυρνιώτη στο Παναρκαδικό Νοσοκομείο Τρίπολης (pics)

Μάιος 19, 2019 - 12:53
2 σχόλια

Το Γενικό Παναρκαδικό Νοσοκομείο Τρίπολης  επισκέφθηκε ο Γιάννης Σμυρνιώτης  και συνομίλησε  με τους γιατρούς , το νοσηλευτικό και διοικητικό προσωπικό. Συζήτησαν για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο κλάδος της υγείας και πως  μπορεί να συμβάλει η τοπική αυτοδιοίκησηστην επίλυσή τους. Πρότεινε τη συνεργασία του  νοσοκομείου  με τις κοινωνικές δομές που έφτιαξε η παράταξη <<ΝΕΑ ΤΡΙΠΟΛΗ>> κατά την προηγούμενη θητεία της όπως το κοινωνικό ιατρείο, φαρμακείο και οδοντιατρείο ώστε να μπορούν να λειτουργήσουν αρμονικά και να καλυφθούν τα κενά που υπάρχουν στην περίθαλψη των δημοτών.

Επισήμανε ότι άμεση προτεραιότητα του θα είναι η συμβολή του δήμου στη διασύνδεση Πανεπιστημίου και Νοσοκομείου με βραχυπρόθεσμο στόχο την μετατροπή του σε Πανεπιστημιακό , δεδομένου ότι από το επόμενο έτος η σχολή Νοσηλευτικής θα έχει έδρα την Τρίπολη.

Τέλος ευχαρίστησε του ομογενείς και δωρητές τους Παναρκαδικού Νοσοκομείου για την τεράστια προσφορά τους .

Δελτίο Τύπου

 


2 Σχόλια

ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΣΕ ΨΗΦΙΖΟΥΝ Κ ΣΜΥΡΝΙΩΤΗ. ΒΡΕ ΓΙΑΝΝΗ ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΓΙΑΤΡΟΥΣ

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.