Υπέγραψε στην Πογκόν Σέτσιν ο Μανιάς

Υπέγραψε στην Πογκόν Σέτσιν ο Μανιάς

Μάιος 17, 2019 - 21:53
6 σχόλια

Ποδοσφαιριστής της Πογκόν Σέτσιν είναι και επίσημα ο Μιχάλης Μανιάς από το βράδυ της Παρασκευής (17/5) ο οποίος ανακοινώθηκε και παρουσιάστηκε επίσημα από την Πολωνική ομάδα.

Ο 29χρονός Ροδίτης επιθετικός για δεύτερη φορά στην καριέρα του θα βγει εκτός Ελληνικών συνόρων για να αγωνιστεί καθώς είχε προηγηθεί του Αστέρα Τρίπολης το Βέλγιο και η Βέστερλο που ήταν και η προηγούμενη του ομάδα πριν φορέσει τα κιτρινομπλέ για 2,5 χρόνια.

Ο Μιχάλης Μανιάς βρέθηκε στην Πολωνία όπου και πέρασε από τις καθιερωμένες ιατρικές εξετάσεις και εν συνεχεία υπέγραψε τριετές συμβόλαιο με την Πογκόν Σέτσιν που τερμάτισε φέτος στην 7η θέση του πρωταθλήματος στην κανονική διάρκεια και συμμετέχει στα play off για τον τίτλο.

Ειδήσεις: 

6 Σχόλια

Πολλα Like για την φυγη του χασογκόλη. Μπάκο Καυμενακη πάρτε κανα επιθετικό ρε μαναρια γιατι μετα το μπαραλες δεν εχουμε δει ασπρη μερα

Γεια ... Θα μας λείψεις!! Θα μας πάρει 2 ημέρες να ξεχάσουμε την φετινή σου χρονιά

το λιγοτερο 6 μεταγραφες πρεπει να κανει η διοικηση ,για να μην εχουμε καρδιοχτυπι μεχρι την τελευταια αγωνιστικη !!!

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.