Τατούλης

Απίστευτες δηλώσεις Νίκα για κομμουνιστές, Ρωσίδες και Βενεζουέλα

Απίστευτες δηλώσεις Νίκα για κομμουνιστές, Ρωσίδες και Βενεζουέλα

Μάιος 18, 2019 - 16:35
12 σχόλια

Πρώτα φεύγει η ψυχή και μετά το χούι, αναφέρει η λαϊκή θυμοσοφία και όσο περισσότερο κανείς παρακολουθεί την καμπάνια του Παναγιώτη Νίκα στην Καλαμάτα, τόσο περισσότερο αντιλαμβάνεται την πολιτική του πρόταση. Καταφέρθηκε με κομπασμό και υποτίμηση στους πολίτες που αδυνατούν οικονομικά να αντεπεξέλθουν στην οικονομική κρίση, ακόμα και σε αυτούς που ως καρκινοπαθείς ζητούν να μην πληρώσουν την ΔΕΗ. Κατηγόρησε την κυβέρνηση που δεν κόβει το νερό σε όσους δεν πληρώνουν και καταδίκασε την κοινωνική πολιτική που πραγματοποιείται εν μέσω κρίσης.

Απέδωσε συλλογική ευθύνη στους αγρότες που στην Καλαμάτα έτρωγαν σε κέντρα διασκέδασης τα λεφτά των επιδοτήσεων με Ρωσίδες και Ουκρανές. Χαρακτήρισε τεμπέληδες και ματαιόδοξους όσους είναι υποψήφιοι στις δημοτικές και Περιφερειακές εκλογές και τους κατηγόρησε ότι ψάχνουν μια θέση στον κρατικό κορβανά για να τον απομυζούν. Κατηγόρησε την ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ που δημιούργησαν το φαινόμενο Τατούλη και φυσικά χρησιμοποίησε όλες τις εκφράσεις πεζοδρομίου που γνωρίζει για να επιτεθεί στον αντίπαλο του, ενώ υποστήριξε την υποψηφιότητα Μπέου στον Βόλο. Αιχμές για Σαμαρά που έθρεψε με το ΠΑΣΟΚ τον Τατούλη Με σαφείς αιχμές κατά του Αντώνη Σαμαρά που στήριξε τον Πέτρο Τατούλη το 2014, σε ένα πολιτικό συλλογισμό στον οποίο ευθύνη έριξε ακόμα στο ΠΑΣΟΚ και στον Φλαμπουράρη του ΣΥΡΙΖΑ, ο Παναγιώτης Νίκας χαρακτήρισε επιβήτορα της εξουσίας τον Περιφερειάρχη Πελοποννήσου. Παραδέχεται αποδυνάμωση της ΝΔ στην τοπική Αυτοδιοίκηση λόγω απλής αναλογικής και βλέπει πολυδιάσπαση της ΝΔ. Συγκεκριμένα αναφέρει ο Παναγιώτης Νίκας στην συνομιλία που είχε ως υποψήφιος Περιφερειάρχης με τον Υποψήφιο Ευρωβουλευτή της ΝΔ, Γιώργο Ξηραδάκη στο γραφείο του Δήμου Καλαμάτας το οποίο προφανώς χρησιμοποιεί ως εκλογικό κέντρο: «Ως χώρος είχαμε μια δύναμη στην Αυτοδιοίκηση που αμφισβητείται με την πολυδιάσπαση. Στο επίπεδο της Περιφέρειας Πελοποννήσου με ευθύνες του πολιτικού συστήματος, δηλαδή και του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ, έχει αναρριχηθεί ένας άνθρωπος ο οποίος συμπεριφέρεται ως επιβήτωρ της εξουσίας». Σε μια προσπάθεια να στηρίξει τον πρόεδρο της ΝΔ ο Παναγιώτης Νίκας επιτέθηκε στους κομμουνιστές της ΝΔ που δεν επιτρέπουν στην λογική να κυριαρχήσει σε αυτό τον τόπο: «Είπε ο Μητσοτάκης: «Μακάρι να λειτουργούν όλα τα μεγάλα εργοστάσια 7 μέρες την εβδομάδα και χάλασε ο κόσμος, αλλά φοβάμαι πως και η ΝΔ έχει πολλούς… κομμουνιστές!

Για να φτιάξουμε κράτος, πρέπει να κυριαρχήσει η λογική σε αυτόν τον τόπο»! Παρότι υποψήφιος Περιφερειάρχης με χρίσμα της ΝΔ ο κος Νίκας στην συνέχεια χαρακτηρίζει ως πιο δυναμική την συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ στην Μάνη και καταγγέλλει ότι αυτό συμβαίνει λόγω πελατειακού συστήματος για ρουσφέτια: «Εμείς ήμασταν στη Μάνη και η πιο δυναμική συγκέντρωση η οποία έγινε προχθές το βράδυ στον Κάμπο, ήταν του ΣΥΡΙΖΑ που είχε πάνω από 100 άτομα μέσα σε μία ταβέρνα, τους οποίους επισκέφθηκα και τους μίλησα. Δεν είναι εύκολα τα πράγματα”. Θα γίνει Βενεζουέλα η Ελλάδα Στην συνέχεια ο κος Νίκας ανέφερε τι πιστεύει για τους υποψήφιους των συνδυασμών για τους οποίους μίλησε με ιδιαίτερα υποτιμητικούς όρους και κατέληξε με μια πρόβλεψη ότι θα γίνει Βενεζουέλα η Ελλάδα: «Κάποιοι δεν έχουν δουλειά και σου λέει: Θα μπω στη διαδικασία, θα πάρω μισθό αν γίνω αντιδήμαρχος, θα μπω στο σύστημα, θα βολευτώ, θα πάρω καμία άδεια υγειονομικού ενδιαφέροντος για κατάστημα, ευκολότερα θα πάρω καμία άδεια μουσικής, θα μπω στο νταραβέρι… Υπάρχει επίσης μια κατηγορία ανέργων και μια ακόμη, αυτών που πάσχουν από κοινωνική προβολή, μαζί φυσικά με τη μεγάλη πίεση που ασκείται… Καταργείται η πολιτική! Έχουμε σχήματα χωρίς ιδεολογική αναφορά καμία! Δεν υπάρχει πολιτική αναφορά στη βάση της κοινωνίας στους Δήμους, αφού σε ’μας υπάρχει ένα μπλοκ ΣΥΡΙΖΑ – Αντι… ΣΥΡΙΖΑ», σημείωσε και χαρακτήρισε «αριστερίστικη» την κυβέρνηση. «Παραδίδει τα πάντα στους ξένους, αρκεί να ασκεί την εξουσία εδώ και φοβάμαι πως θα έχουμε φαινόμενα Βενεζουέλας». Ο Παναγιώτης Νίκας εναντιώθηκε ακόμα και στην κοινωνική πολιτική –ειδικά- του ΣΥΡΙΖΑ μιλώντας για το 1 δισ. ευρώ που έχει χάσει η ΔΕΗ επειδή κάποιοι δεν πληρώνουν ρεύμα και γίνεται πάρτι, για να καταλήξει: Εμάς που πληρώνουμε μας προσβάλει κάτι τέτοιο.Ρωσίδες και Ουκρανές τρώγανε τις αγροτικές επιδοτήσεις

Στην συνέχεια ο Παναγιώτης Νίκας επιτέθηκε στο κράτος και στις κυβερνήσεις του παρελθόντος, μεταξύ των οποίων και την ΝΔ, που άφησαν τους αγρότες να τρώνε τις επιδοτήσεις με τις Ουκρανές και τις Ρωσίδες: «Πρέπει να συνειδητοποιήσει ο κόσμος τι είναι η Ευρώπη! Κανείς δεν ασχολείται με τα ευρωπαϊκά θέματα! Πρέπει να πούμε στον κόσμο τι έγινε με τις επιδοτήσεις, αυτό το τεράστιο… πανηγύρι, αφού χάσαμε φοβερές ευκαιρίες, δισ. ευρώ και η γεωργία πεθαίνει, για το οποίο φταίει το ανύπαρκτο κράτος. Εδώ είχαμε κέντρα με Ρωσίδες και Ουκρανές που τρώγανε τις επιδοτήσεις, διέλυαν σπίτια, παντρεύονταν μεγάλους ανθρώπους, κ.λπ. Ακόμη και σήμερα, θεωρούμε την ΕΕ σαν έναν μηχανισμό να τον αρμέγουμε και κοιτάζουμε τα ατομικά μας συμφέροντα και την ’κονόμα μας», είπε ο απερχόμενος δήμαρχος Καλαμάτας και υποψήφιος περιφερειάρχης.

Πηγή :in.gr

Ειδήσεις: 

12 Σχόλια

Κύριε νικα είστε εμετικός . Δεν το πήρατε χαμπάρι οτι με την αθυροστομία σας έχετε γινει ρεζίλι παντού ; Τέτοιου είδους σχόλια δεν χωράνε στο πλαίσιο της πολιτικής. Της σύγχρονης πολιτικής τουλάχιστον διότι εάν κρίνω απο το γεγονός οτι ανεβαίνετε στα τραπέζια καφενείων για να μιλήσετε , δεν μου φαίνεστε αρκετά σύγχρονος . Οσο για τους αντιδημάρχους που λέτε , το ίδιο ακριβώς φαίνεται να επιθυμούν και οι υποψήφιοι περιφερειακοί σας σύμβουλοι διότι έως τώρα δεν εχουν παρουσιάσει κανένα προγραμμα και ιδέες . Είστε ο ορισμός του πολιτικάντη. Βρείτε άλλο τροπο να κερδίσετε έδαφος.

παιδακια βγηκαν οι δημοσκοπησεις που χανει ο πετραν και φοβηθηκαμε και αρχισαμε τη μαχη?

Αυτά που είπε ο Νίκας, με αυτά που του αποδίδει ο αθρογράφος είναι η μέρα με τη νύχτα. Μιλάμε για πλήρη διαστρέβλωση.

Χωρίς να υποτιμάμε τα ουκρανάιζερ η ανάλυση παραμένει πρόχειρη χωρίς αναφορά στον παράγοντα μολδαβάκια.

πολύ σωστά τα λέει, ασχέτως του ότι είναι ακατάλληλος για περιφερειάρχης, για άλλους όμως λόγους, όχι για αυτά που είπε... μακάρι να τα έλεγαν και οι υπόλοιποι έτσι

Βλέπω το Πετραν να πατώνει. Τέλος πάντων το άρθρο είναι ορισμός της παραπληροφορησης. Η αλήθεια επίσης για τον κομμουνισμό πονάει ξέρω αλλά είναι αλήθεια ο Νικάς είπε αλήθειες

Γέρο μαζέψου! Θα φας στ’αυτιά απ’τον Πετράν!!! Το επίπεδό σου απ’το επίπεδο του Τατούλη απέχει χιλιόμετρα!

Η Ν.Δ. έχει πολλούς κουμουνιστές; Πάει, τρελαθήκατε. Ο Βορίδης το ξέρει;

Το μόνο σωστό που είπε είναι ότι δεν ασχολούμαστε καθόλου με τα ευρωπαϊκά θέματα. Οι εκλογές για τους ευρωβουλευτές θα έπρεπε να γίνονται ξεχωριστά. Θα έπρεπε να έχουμε χρόνο να δούμε τους υποψηφίους και τις ιδέες τους. Πρέπει και εκεί να στέλνουμε άξιους ανθρώπους. Η Ευρώπη είναι το κέντρο των αποφάσεων είτε μας αρέσει είτε όχι. Πρέπει να ελέγχουμε ποιους στέλνουμε. Τότε στέλνουμε λίγο-πολύ random ανθρώπους.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.