«Δήμος ανθρώπινος για τους δημότες και ελκυστικός για τους επισκέπτες»

«Δήμος ανθρώπινος για τους δημότες και ελκυστικός για τους επισκέπτες»

Μάιος 16, 2019 - 21:11
7 σχόλια

Ανάπλαση πλατείας Αγίου Βασιλείου και λοιπών πλατειών και κοινοχρήστων χώρων στην Τρίπολη και τους οικισμούς. Αισθητική αναβάθμιση των εισόδων της πόλης και των οικισμών.

Συντήρηση κτιρίων με αρχιτεκτονικό ενδιαφέρον και ανάδειξή τους με αρχιτεκτονικό φωτισμό. Ανάπλαση βίλας Τουρκοβασίλη. Κατασκευή ποδηλατόδρομου προς το Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο. Δράσεις χρήσης ποδηλάτων.

/ Ενοποίηση και αναβάθμιση των πάρκων και των χώρων πρασίνου. Συντήρηση παιδικών χαρών στο σύνολο του δήμου. Υπαίθρια όργανα γυμναστικής στα πάρκα. Ζωγραφική στις τυφλές όψεις κτιρίων. Γωνιές δημιουργίας και έκφρασης graffiti.

/ Εξωραϊσμός των περιαστικών αλσυλλίων και των εξωκκλησίων. Επιδαπέδια παιχνίδια, παιχνίδια για όλες τις ηλικίες, υπαίθρια όργανα γυμναστικής, εκδρομικά κιόσκια. Δημιουργία πίστας parcour.

Νέα Τρίπολη - Γιάννης Σμυρνιώτης


7 Σχόλια

ΑΛΛΑ ΛΟΓΙΑ Ν' ΑΓΑΠΙΟΜΑΣΤΕ Χάθηκε η έμπνευση και το όραμα! Ανάπλαση της πλατείας του Αγίου Βασιλείου και των άλλων πλατειών! Για ποιό λόγο; Μήπως χρειάζονται και οι πλατείες ανακαίνιση σαν τις καφετέριες; Φωτισμός κτιρίων με αχιτεκτονικό ενδιαφέρον! Δηλαδή ποιά;(Όσα είναι ήδη φωτίζονται) Ποδηλατόδρομοι. Μόνο στην Καλαβρύτων; Η πόλη δεν έχει δρόμους με τα απαιτούμενα μέτρα. Η Βίλα Τουρκοβασίλη ήδη έχει οριστικοποιηθεί να γίνει μουσείο. Τα περιαστικά άλση ανήκουν σε Συλλόγους και τα εξωκκλήσια στην Μητρόπολη. Πως θα βάλει χέρι εκει; Μόνο με δωραιά! Για παρκινγ ούτε λογος!

Γιαννη κουρασες και εσυ!!! παρτο χαμπαρι οτι τελειωσες απο το δημο! θα το καταλαβεις απο τη πρωτη Κυριακη...

Δοκιμάστηκες και θα κριθείς από τα πεπραγμένα σου. Τα σκουπίδια στην Αγία τριάδα η μεγαλύτερη αποτυχία σου και πολύ μεγάλη ρύπανση. Τα ίδια και ο τωρινός δήμαρχος.Ειναι η σειρά του τζιουμη

Ο Τζιούμης έχει και αυτός τη λύση στο τσεπάκι όπως ο Παυλής? Τον είδαμε και αυτόν τι έκανε επι Κοτσιάνη. Είναι ανύπαρκτος ο τύπος , μόνο την πάρτη του κοιτάει....

@11:15 Τί ακριβώς έκανε δηλαδή ρε αστραπόγιαννε επί Κοτσιάνη ή τί μπορούσε να κάνει; Του είχε δοθεί κανένα αξίωμα και δεν το θυμόμαστε; Για διαφώτισε μας εσύ που τα ξέρεις, τρισμέγιστε φωστήρα!

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.