Εκδήλωση Ελένης Καρούντζου αφιερωμένη στις γυναίκες στην Τρίπολη (pics,vid)

Εκδήλωση Ελένης Καρούντζου αφιερωμένη στις γυναίκες στην Τρίπολη (pics,vid)

Μάιος 15, 2019 - 22:30
6 σχόλια

Εκδήλωση αφιερωμένη στις γυναίκες του δήμου Τρίπολης πραγματοποίησε η κυρία Ελένη Καρούντζου - Καζιάνη,  υποψήφια δημοτική σύμβουλος με τον συνδυασμό «Τρίπολη Αύριο» και τον Κώστα Τζιούμη.

Πολλές ήταν οι γυναίκες που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της κυρίας Καρούντζου και τίμησαν με την παρουσία τους αυτή τη διαφορετική «Συνάντηση Γυναικών» την Τετάρτη 15 Μαΐου  2019 στο καφέ  SENOR στην Τρίπολη.

Η κυρία Καρούντζου ευχαρίστησε τις παρευρισκόμενες για την παρουσία τους και μίλησε για την υποψηφιότητα της, αλλά και για την αγάπη που έχει για τον τόπο της και μίλησε για τον ρόλο της γυναίκας στην σύγχρονη εποχή, αλλά και για την έμφυλη βία, τονίζοντας ότι η αυτοδιοίκηση πρέπει να σταθεί συμπαραστάτης τους πολλαπλούς ρόλους της γυναίκας.

Μπορεί να βρίσκομαι στην Αθήνα αλλά η σκέψη μου και  ψυχή μου είναι ο τόπος μου, έτσι αρκετά συχνά βρίσκομαι στην περιοχή όπου μεγάλωσα

Χαιρετισμό απήυθυνε και ο επικεφαλής του συνδυασμού «Τρίπολη Αύριο»  και υποψήφιος δήμαρχος Τρίπολης Κώστας Τζιούμης.

Έπειτα τον λόγο έλαβε η ψυχολόγος και υποψήφια Διδάκτωρ της Ιατρικής σχολής του ΕΚΠΑ κ. Μπαλή Παναγιώτα, αναπτύσσοντας θέματα όπως οι προκλήσεις, τα επιτεύγματα, και οι αγώνες της σύγχρονης γυναίκας η οποία καλείται να ανταπεξέλθει στις δυσκολίες της εποχής.

Video: 

ArcadiaPortal.gr Εκδήλωση Ελένης Καρούντζου αφιερωμένη στις γυναίκες στην Τρίπολη


6 Σχόλια

Καλά τον καφέ τον κάνατε για τους υποψηφίους τους δικούς σας ή για τον κόσμο; Tα μισά τραπέζια ήταν υποψήφιες.

Αυτο δεν το καταλαβαίνω με τις εκδηλωσεις υπερ των γυναικών. Ζουμε στο μεσαίωνα οπου οι γυναικες ειναι υποδεέστερες, που δεν εχουν ισα δικαιώματα που δεν εχουν δικαίωμα ψήφου; πραγματικά δεν μπορώ να το καταλάβω........

Εδω η Ελλάδα εχει υπογεννητικότητα και αντι να στηρίξουν τις γυναικες για να κανουν παιδιά τους πουλανε παραμύθια για καριέρες και επαγγελματικές σταδιοδρομίες...... γενικά το λεω αυτό και οχι για την εκδήλωση αυτή

Το ίδιο σκέφτομαι εδώ και μέρες. Αυτές οι εκδηλώσεις είναι βγαλμένες κατευθείαν από τη δεκαετία του '90. Εν έτει 2019 δε χρειαζόμαστε συγκαταβατικό - επετειακό χαδάκι στο χέρι, το οποίο απλά επιβεβαιώνει ότι ο συνομιλητής σου ξέρει ότι η κοινωνία σε αντιμετωπίζει ως υποδεέστερη.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.