«Το ΠΑΣΟΚ είναι η προοδευτική πρόταση απέναντι στη δεξιά της ΝΔ και στη νέο-δεξιά του Τσίπρα»

«Το ΠΑΣΟΚ είναι η προοδευτική πρόταση απέναντι στη δεξιά της ΝΔ και στη νέο-δεξιά του Τσίπρα»

Μάιος 17, 2019 - 14:41
2 σχόλια

«Το ΠΑΣΟΚ είναι η προοδευτική πρόταση απέναντι στη δεξιά της ΝΔ και στη νέο-δεξιά του κ.Τσίπρα. Και στην Περιφέρεια Πελοποννήσου προχωράμε δυνατά με επικεφαλής τον Γιάννη Μπουντρούκα.»
Βασικά σημεία συνέντευξης στην εκπομπή «Αταίριαστοι» του τηλεοπτικού σταθμού «ΣΚΑΪ» (Χρ.Κούτρας – Γ.Ντσούνος):

  • Ο κ.Τσίπρας θα θυμηθεί πολλές ιστορικές προσωπικότητες της Αριστεράς, όπως ο Άρης Βελουχιώτης. Όμως ο Άρης Βελουχιώτης ήταν ένας πραγματικός αριστερός με αρχές και αξίες – ενώ ο κ.Τσίπρας είναι ένας «αριστερός» της εξαγοράς, ένας νεο-δεξιός στα λόγια και στην πράξη, που κάθε βράδυ προσεύχεται στον Κώστα Καραμανλή. Γι’αυτό και δεν μπορεί πια να ξεγελάσει κανέναν.
  • Σήμερα, ο ΣΥΡΙΖΑ ψηφίζει στη Βουλή ταυτόχρονα το κοινωνικό επίδομα των 300 ευρώ για τους συνταξιούχους και ένα «δωράκι» 10 εκατομμυρίων ευρώ για συγκεκριμένα μεγάλα συμφέροντα, διαγράφοντας ένα πρόστιμο για τη μεταφορά νερού στην Αίγινα.
  • Οι πολίτες γνωρίζουν καλά πως ο κ.Τσίπρας ένα τους δίνει, δέκα τους παίρνει. Ξέρουν καλά πως το ΠΑΣΟΚ είναι η μόνη προοδευτική πρόταση απέναντι στη δεξιά της ΝΔ και στη νέο-δεξιά του κ.Τσίπρα – ο οποίος καταγγέλλει τη Νέα Δημοκρατία, αλλά νομοθετεί όσα εκείνη λέει.
  • Αυτή την περίοδο, ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ αδυνατούν να αντιπαρατεθούν πολιτικά, γιατί ο ΣΥΡΙΖΑ έχει «κλέψει» το πρόγραμμα της ΝΔ, το εφαρμόζει κατά γράμμα και μάλιστα χωρίς να κουνηθεί φύλλο, και καυχιέται και στην κα Μέρκελ για την επιτυχία του. Γι’αυτό, και επειδή δεν έχουν ουσιαστική πολιτική διαφωνία, επιτίθενται σε οικογένειες, συγγενείς, συζύγους. Εξάλλου, ο κ.Τσίπρας, μία εβδομάδα πριν από τις ευρωεκλογές, δεν λέει στους πολίτες ούτε ποιον υποψήφιο θα στηρίξει για Πρόεδρο της Κομισιόν.
  • Το ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής προχωράει δυναμικά στην Περιφέρεια Πελοποννήσου με το Γιάννη Μπουντρούκα και ένα δυνατό ψηφοδέλτιο.

Δελτίο Τύπου


2 Σχόλια

Μαντέλης, Τσοχαντζοπουλος, Τσουκάτος,Παπαντωνίου, Ανθοπουλος. Ένα ολόκληρο υπουργικό συμβούλιο..... Σίγουρα κάποιον ξεχνάω. Με το Λοβέρδο θα δούμε... Ποια αριστερά και τρίχες το κόμμα των φυλακών είστε.!

Οδυσσέα μην κάνεις τέτοιες "δημοσιεύσεις" δεν ασχολείται κανείς μαζί σας. Δεν υπάρχετε και το ξέρεις.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.