Τζιούμης: Για άλλη μια φορά η πόλη μας δυσφημίζεται στο Πανελλήνιο

Τζιούμης: Για άλλη μια φορά η πόλη μας δυσφημίζεται στο Πανελλήνιο

Μάιος 16, 2019 - 15:10
24 σχόλια

Για άλλη μια φορά η πόλη μας δυσφημίζεται σε Πανελλήνιο επίπεδο,από τον τηλεοπτικό σταθμό ANTENNA , τις προηγούμενες ημέρες ,λόγω της εγκληματικής ενέργειας της θανάτωσης αδέσποτων ζώων, με φόλες .
Η εικόνα δύστυχων ζώων που πεθαίνουν στα πεζοδρόμια σε κοινή θέα,είναι εικόνα που αμαυρώνει τον πολιτισμό μας , που αμαυρώνει την κοινωνία μας.
Ευθύνη της πολιτείας είναι η άμεση διερεύνηση αυτού του εγκλήματος και η παραδειγματική τιμωρία των ενόχων. 
Η τραγική αποτυχία της απερχόμενης δημοτικής αρχής στην διαχείριση του προβλήματος των αδέσποτων, οδήγησε στο να θεωρούνται σήμερα τα αδέσποτα, μεταξύ όλων των άλλων προβλημάτων, το σημαντικότερο από τους πολίτες.
Η παράταξή μας δεσμεύεται να επιλύσει το πρόβλημα των αδέσποτων, άμεσα, με συγκεκριμένο σχέδιο και πλήρη εφαρμογή του νόμου.

ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ- ΔΕΣΜΕΥΣΕΙΣ ΜΑΣ

Άμεση σύσταση της πενταμελούς επιτροπής.
Συνεργασία με φιλοζωικούς συλλόγους και ενώσεις
Λειτουργία του ενδιαιτήματος καθώς και δημοτικού καταφυγίου
Λειτουργία δημοτικού κτηνιατρείου.
Ορισμός ύστερα από διαγωνισμού υπεύθυνου κτηνιάτρου 
Εκπαίδευση των αρμοδίων υπαλλήλων για την περισυλλογή των ζώων.
Συνεχίση και εντατικοποίηση του προγράμματος στειρώσεων. 
Συνεχής ενημέρωση της ηλεκτρονικής βάσης δεδομένων, για τη σήμανση των ζώων συντροφιάς και των ιδιοκτητών τους. 
Επιβολή προστίμου, σύμφωνα με το νόμο, στους ιδιοκτήτες που δεν φροντίζουν για την ευζωία των ζώων συντροφιάς.
Τοποθέτηση περιμετρικά της πόλης σημείων σίτισης (ταίστρες και ποτίστρες)
Ορισμός ζωνών επανένταξης σύμφωνα με την οικιστική πυκνότητα.
Ανάπτυξη δράσεων ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης των πολιτών για την φιλοζωία Εφαρμογή προγράμματος υιοθεσίας από εθελοντές.

Κώστας Τζιούμης


24 Σχόλια

Αστο ρε Κωστάκη. Εχεις κουράσει πολύ! Εχεις λυση για ολα ταα προβλήματα! Μήπως να σε κάνουμε πρωθυπουργό να μας βγάλεις και απο τη κρίση?

Ηρέμησε λίγο Τζιουμάκο γιατί πολυ φόρα εχεις πάρει και θα σου κακοφανεί το βράδυ των εκλογών.

ΕΙΣΑΙ ΑΠΛΑ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ! ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΔΥΝΑΤΑ! ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ Ο ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΜΑΣ!

Aσε ρε Κώστα είδαμε και με τον Κοτσιάνη όταν ήσασταν δημοτική αρχή τι κάνατε

Κωστάκη εκανες Κοιλιά και σε πέρασε ο Παυλής στις δημοσκοπήσεις την τελευταία εβδομάδα. Έρχεσαι τρίτος η τέταρτος

Πληρώνουμε για να αθωωθούμε. Δηλαδή αν μου έστελνε κάποιος οτι τον ζημίωσα 14000 εγώ έτσι απερίσκεπτα θα πήγαινα να του τα καταθέσω ; Βαθύ το ΠΑΣΟΚ

Είσαι αντιπαθητικός στην πόλη και εσυ Κώστα και παραπάνω απο τους μίσους σου υποψήφιους .. καλή τύχη στην αντιπολίτευση Κώστα.

Η πόλη δεν χρειάζεται "κατεβαίνω για δήμαρχος επειδή βαρέθηκα με την καθημερινότητά μου". Δεν είναι χόμπι η δημαρχία. Επιπλέον και πιο σημαντικό οι γιατροί δεν κάνουν για δήμαρχοι. Όποιον γιατρό είχαμε δήμαρχο ήταν μια τεράστια αποτυχία. Όχι μόνο στην Τρίπολη, γενικά. Το συγκεκριμένο επάγγελμα απαιτεί πολυετή εκπαίδευση με αποτέλεσμα να μην έχουν επαφή με τα κοινά της πόλης και τις ανάγκες της. Εξάλλου δεν έχει καμία συνάφεια με την διοίκηση ενός Δήμου. Αν θέλουν οι πολίτες γιατρό να τον επισκεφτούν στο ιατρείο του. Σαν δήμαρχοι οι γιατροί είναι ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ. Μακριά...

Εσείς παιδιά δεν θα έχετε επικεφαλή σε λίγο γιατί είναι υποδικος οπότε μην φωνάζετε και πολύ

Τζιούμης: το δικό μας παιδί κατά το διαφημιστικό του spot. Γειά σου νέε Ξανθόπουλε παιδί του λαού

08:12 Ο "επικεφαλής" δεν κλίνεται ρε στουρνάρι, γράφεται "επικεφαλής" σε όλες τις πτώσεις. Άντε τράβα πάλι μέσα στη σπηλιά σου αγράμματε νεάντερταλ. που μου θες και σχόλια

Παρακαλούνται όσοι δεν ψηφίζουν τον ένα ή τον άλλο υποψήφιο να μην μας το γράφουν κιόλας. Το βλέπουμε από τα σχόλια. Ας ασχολούνται καλύτερα με αυτούς που ψηφίζουν κι ας αφήσουν τα πικρόχολα σχόλια. Για παράδειγμα, αυτοί που καταφέρονται εναντίον του Τζιούμη, προφανώς δεν θα τον ψηφίσουν. Χεστ#κ@με λοιπόν αν τον γουστάρουν ή όχι!

Αυτος που γράφει είσαι ωραίος συνέχισε είναι ο Κωστας και γράφει για τον εαυτο του.Κώστα μια ερώτηση τι έγινε με το σκάνδαλο του ΟΓΑ και τα λεφτά αφου τα πήρες

Μ' αρέσει που μερικοί είστε τόσο αθεράπευτα ηλίθιοι που νομίζετε ότι ο Τζιούμης (και ο κάθε Τζιούμης) δεν έχει άλλη σοβαρότερη δουλειά να κάνει από το να κάθεται και να γράφει σχόλια στα σάιτ για τον εαυτό του. Ο μόνος που το κάνει αυτό είναι ο Τσιαμούλος που τόσο ο ίδιος (κυρίως αυτός) όσο και όλο το γραφείο του έχουν σκυλιάσει να γράφουν σχόλια νυχθημερόν για τον ίδιο και πλέον έχουν καταντήσει κάτι παραπάνω από γραφικοί. Ακολουθεί ο αισχρός γουρουνοπουλάς αρουραίος που ευλογάει τα γένια του μπαναναγιάννη. Αυτός κι αν έχει σκυλιάσει

@11:05 έχεις δίκαιο Κώστα, όλοι είναι ηλίθιοι και γραφικοί κι εσύ ο μόνος σοβαρός. Tragic...

@11:05 ΕΣΥ ΡΟΥΛΕΜΑΝ ΣΤΗΝ ΤΡΟΥΠΑ ΣΟΥ. ΓΕΛΑΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΘΙΑΣΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΜΑΖΕΨΕΙ Ο ΤΖΙΟΥΜΗΣ

Για να τελειώνει το παραμύθι. Αν δεν προηγούνταν στις δημοσκοπήσεις ο Τζιούμης, δεν θα ασχολούνταν μαζί του. Κανένας. Είναι απλά τα πράγματα, για να μην μας το παίζουν μερικοί βασιλικότεροι του βασιλέως. Όλος αυτός ο πόλεμος λάσπης που έχει ξεκινήσει εναντίον του, γι' αυτό το λόγο γίνεται. Γιατί ο Τζιούμης είναι μπροστά. Απλή λογική. Απλή λογική είναι και το ότι έχουν συμπράξει Παυλής-Σμυρνιώτης-Τσιαμούλος εναντίον του. Το βλέπουν και το ξέρουν και οι κότες αυτό, δηλαδή εσείς οι βαλτοί που γράφετε τα αρνητικά σχόλια. Ο Τζιούμης θα είναι δήμαρχος κι αυτό ενοχλεί και τσούζει. Ξυδάκι Σταμάτη...

11:24 Οι κλασικοί βλάχοι (ή ο κλασικός βλάχος) που όπου και να κοιτάξουν στα σχόλια βλέπουν να γράφει ο Τζιούμης. Έτσι ρε κουφ###ες, παντού να βλέπετε το Τζιούμη και να κάθεστε σε αναμμένα κάρβουνα μέχρι τις εκλογές. Να συχωράτε ρε αλήτες που δεν μπορώ να γράψω το όνομά μου, αλλιώς θα σας έλεγα εγώ αν γράφει ο Τζιούμης ή όχι, άσχετοι ξερόλες!

@11:49 ,ε όχι και αλήτες ρε Κώστα ...Πως μιλάς έτσι εσύ ,μορφωμένος άνθρωπος ..Κι αν δε σου αρέσουν τα σχόλια, ζήτα από το portal να τα απενεγροποιήσει ,στα θέματα που σε αφορούν ..!!

Από το επίπεδο των σχολίων, καταλαβαίνουμε το επίπεδο των υποψηφίων αλλά και των ψηφοφόρων. Καμιά ελπίδα για την, κατά τα άλλα, ιστορική Τριπολιτσά...

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.