Σμυρνιώτης: Άμεση επανεκκίνηση του δήμου με επιστροφή στην κανονικότητα και στη νέα ψηφιακή εποχή

Σμυρνιώτης: Άμεση επανεκκίνηση του δήμου με επιστροφή στην κανονικότητα και στη νέα ψηφιακή εποχή

Μάιος 16, 2019 - 11:08
3 σχόλια

Ολοκληρωμένο σύστημα εποπτείας και διαχείρισης χώρων στάθμευσης. Εύκολη προβολή διαθεσιμότητας και αποσυμφόρηση της κυκλοφορίας.

Εμφάνιση θέσεων στάθμευσης σε πραγματικό χρόνο και αυτόματη δρομολόγηση στην πλησιέστερη θέση. Πληρωμή κόστους στάθμευσης μέσω κινητού, διαχείριση ζωνών κατοίκων. Τόνωση εμπορικής δραστηριότητας σε ζώνες ενδιαφέροντος.

/ Ψηφιακή ΔΕΥΑΤ. Έλεγχος ποιότητας νερού, αντιμετώπιση παραβάσεων, εντοπισμός προβλημάτων δικτύου διανομής για άμεση επισκευή, μέτρηση πίεσης ροής. Πλήρης εικόνα δικτύου ύδρευσης – αποχέτευσης – όμβριων, με στοχευμένες περιοδικές αναφορές και στατιστικά δεδομένα.

/ Διαχείριση καυσίμων δεξαμενών και οχημάτων. Οριοθετημένη χρήση και παρακολούθηση των οχημάτων και των δεξαμενών με αξιοποίηση έξυπνων αισθητήρων μέτρησης και ελέγχου, αναλυτικές αναφορές χρήσης κόστους και σύστημα αυτόματων υπενθυμίσεων των απαιτούμενων ενεργειών.

/ Ψηφιακή περιήγηση μουσείων και χώρων πολιτισμού. Γεωεντοπισμός θέσης επισκέπτη και παρουσίαση εκθεμάτων με ακουστική ξενάγηση και πλούσιο πολυμεσικό περιεχόμενο, βάση επιλεγμένων διαδρομών. Οργάνωση εκθεμάτων και προτάσεις για γρήγορη περιήγηση. Ψηφιακός οδηγός τουριστικής προβολής (Aνάδειξη σημείων ενδιαφέροντος. Διαδρομές–μονοπάτια με γεωεντοπισμό του επισκέπτη στον χάρτη. Εικονικές περιηγήσεις με χρήση video και ήχου. Διαδραστικός χάρτης για εύκολη και γρήγορη δρομολόγηση των επισκεπτών στα σημεία ενδιαφέροντος. Ημερολόγιο ενδιαφέροντος.)

/ Δίκτυο πολιτών για τη συνεργασία και την ασφάλεια. Δημιουργία δικτύου για την αποστολή–λήψη alarms (έκτακτων περιστατικών υγείας, κλοπής, βίας, αλλά και τον εντοπισμό ανηλίκων ή υπερηλίκων με βεβαρυμμένο ιστορικό). Άμεση ενημέρωση από φυσικές καταστροφές (πλημμύρες, κατολισθήσεις, εγκλωβισμούς). Αυτόματος γεωπροσδιορισμός του σημείου αποστολής κινδύνου.

/ Ψηφιακός οδηγός υπηρεσιών και εκδηλώσεων για τους δημότες. Ανάδειξη του συνόλου των δημοτικών παροχών στους τομείς του πολιτισμού, της εκπαίδευσης, του αθλητισμού, της ψυχαγωγίας και της κοινωνικής προσφοράς. Άμεση και έγκυρη ενημέρωση για όλες τις προγραμματισμένες εκδηλώσεις του δήμου. Συνεχής ενημέρωση πολιτών για θέματα καθημερινότητας, όπως δυσλειτουργία οδικού δικτύου λόγω έργων, έκτακτα συμβάντα, δραστηριότητα πολιτικής προστασίας κ.λπ

Νέα Τρίπολη - Γιάννης Σμυρνιώτης


3 Σχόλια

Μιλάς για στάθμευση γιατι ? Όταν ήσουν Δημοτική αρχή τι έκανες.Αυτα τα έλεγες και παλία και δεν έκανες τίποτα φτάνει πια

Μπράβο και το 2019 αντιπολίτευση σε βλέπω ,***και άφησε το μέγιστο χρέος το 2014

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.