«Με νομικίστικα τερτίπια προσπαθεί να αποδράσει από την πραγματικότητα ο Κώστας Τζιούμης»

«Με νομικίστικα τερτίπια προσπαθεί να αποδράσει από την πραγματικότητα ο Κώστας Τζιούμης»

Μάιος 15, 2019 - 17:00
15 σχόλια

Σε απάντηση των δηλώσεων του πληρεξούσιου δικηγόρου του κ. Τζιούμη περί πανηγυρικής αθώωσης σε ποινική του υπόθεση που είδε πρόσφατα το φως της δημοσιότητας απλά επισημαίνω:

«Ουδέποτε υπήρξε πανηγυρική όπως ισχυρίζεται αθωωτική απόφαση για τα αδικήματα που κατηγορήθηκε ο κ. Τζιούμης -μεταξύ αυτών και της απάτης κατ’εξακολούθηση κατά ασφαλιστικού φορέα( Ο.Γ.Α)- γιατί απλά απέφυγε να αντιμετωπίσει την Ελληνική Δικαιοσύνη ώστε να αποδείξει την αθωότητά του παραδεχόμενος εν τοις πράγμασι την διάπραξη των αδικημάτων και επιστρέφοντας όλα τα χρήματα που αξίωνε με τη μήνυση που κατέθεσε ο Ο.Γ.Α., κάνοντας χρήση των ευνοϊκών για τους καταχραστές του Δημοσίου κ.τ.λ. φορέων διατάξεων του νόμου 4312/14.

Σας θυμίζουμε ότι στη συγκεκριμένη υπόθεση και σύμφωνα με την 587/2015 Απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Τρίπολης οι λοιποί 4 συγκατηγορούμενοί του που επέλεξαν να αντιμετωπίσουν την Δικαιοσύνη για τα ίδια αδικήματα καταδικάστηκαν.

Αφού δε θεωρεί την παραπάνω απόφαση «πανηγυρική» αθώωσή του ας δώσει στη δημοσιότητα ολόκληρο το σκεπτικό της και όχι επιλεγμένα αποσπάσματα.

Σταμάτης Μέλλος
Υποψήφιος Δημοτικός σύμβουλος Τρίπολης


15 Σχόλια

Ως τί απάντησε;;;; Όποιος έχει την μύγα μυγιάζεται!!!! Λίζαααααα Μπανάαααααααναααααα!!!!

Για να στηρίζει ένας Καμπόσος (διαγραφείς από τη ΝΔ για πολιτική αλητεία) την παράταξη Σμυρνιώτη υπάρχουν εκλεκτικές συγγένειες.

Εσύ ρε λεβέντη τώρα γιατί πέτάχτηκες και για ποιο λόγο έβγαλες δελτίο τύπου και ως τι απάντησες; Γράφτηκε κάπου το όνομά σου και θίχτηκες ή αναφέρθηκε πουθενά το όνομα του συνδυασμού ή του υποψήφιου δημάρχου τον οποίο τάιζες μπανάνες και θα τις ξαναφάτε και οι δύο; Καλή όρεξη και να καθαρίσετε τη φλούδα όταν φάτε τη μπανάνα

ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΜΗΠΩΣ ΕΧΕΙ ΔΙΚΑΙΟ Ο ΤΥΠΟΣ; ΓΙΑΤΙ ΚΟΒΕΣΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΠΑΝΑΝΑ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ . ΜΑΛΛΟΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΛΕΕΙ ΚΑΙ Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΚΡΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΤΟΥ ΓΙΑΤΡΟΥ ΕΤΣΙ ΠΑΡΑ ;; ΡΩΤΑ ΚΑΙ ΤΗ ΡΟΥΛΑ ΚΑΤΙ ΘΑ ΞΕΡΕΙ !

κ.Μέλλο με αυτά που γράφεις θα σου έρθει και εσένα μια ωραία μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση. Λες 1) ότι απέφυγε την δικαιοσύνη και 2) ότι δεν αθωώθηκε. Ωστόσο από την απόφαση που έδωσε στην δημοσιότητα φαίνονται 1) ότι ήταν παρών και 2) ότι αθωώθηκε. Εκτός αν δεν γνωρίζεις ανάγνωση.

μηνυσεις απο τζιουμη και νικα στο βοθρομπλογκ. γιατι το υπερασπιζεστε κυριε μελλο; μηπως ξερετε κατι που δεν ξερουμε εμεις;

Κύριε Τζιούμη προσπαθείτε να ρίξετε την μπάλα στην εξέδρα λέγοντας δήθεν για βοθρομπλοκ που κάποτε εσείς χειροκροτούσατε , αλλά δεν μας απαντάτε εάν τελικά χρησιμοποιήσατε τις διατάξεις 4312/14 για την ευνοική μεταχείριση **. Γιατί δε μας δείχνετε όλη τη δικογραφία;;;;

Γυρίζουν παρέα όλη μέρα μαζί και οι δυο τους ο ‘’μιλάμε λέμε’’ και ο ‘’Γουρνοπουλάς’’ στις καφετέριες σαν ζευγαρομένοι λύκοι.

Κύριε Τζιούμη παραδεχτείτε την ενοχή σας να τελειώνουμε . Πιο τίμιο είναι αυτό και θα το δεχτεί καλύτερα ο κόσμος. Πείτε συγνώμη , ενα λάθος έκανα και εγώ σαν άνθρωπος. Μην προσπαθείτε να ξανακαλύψετε αυτά που ήδη έχετε κουκουλώσει. Αυτό θα είναι δύο φορές πιο σκανδαλώδες.

Διαχειριστές, γιατί επιτρέπετε όλα αυτά τα σχόλια που είναι απλώς ξεκατίνιασμα και χυδαιότητα; Καταργείστε την ανωνυμία, ώστε όποιος σχολιάζει να αναλαμβάνει την ευθύνη των απόψεών του, ειδικά τον τελευταίο καιρό έχετε γίνει χώρος χουλιγκανισμού. Χρειάζεται σοβαρότητα στον δημόσιο λόγο. Δείτε τι θα μου απαντήσουν.

Για πεσμασ αρχινομικε μέλλον πόσο νικιασε ο σμιρνιοτησ το δημαρχείο και σε ποιον έδωσε την μυχανοργάνωση και πόσο κόστισαν δημοσίευσε τα χαρτιά που έχεις το θράσος και μιλασ για τον τζιουμη

Ο ΜΙΛΑΜΕ ΛΕΜΕ ΕΓΙΝΕ ΦΙΛΑΡΑΚΙ ΣΟΥ ΤΩΡΑ ΓΟΥΡΝΟΠΟΥΛΑ ΚΑΙ ΨΑΧΝΕΤΕ ΜΑΖΙ ΝΑ ΒΓΑΛΕΤΕ ΣΚΕΛΕΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΑ. ΝΤΟΥΛΑΠΙΑ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΖΙΟΥΜΗ ΕΕΕΕΕ.........

@11:05 Δεν καταργούν την ανωνυμία γιατί αν το κάνουν δεν θα έχουν κανένα λόγο ύπαρξης. Δεν θα τους διαβάζει κανείς. Από τα σχόλια ζουν τέτοια σάϊτ

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.