Τζιούμης: Οι γνωστοί - άγνωστοι κουκουλοφόροι του διαδικτύου χτύπησαν πάλι με μεθόδους υποκόσμου

Τζιούμης: Οι γνωστοί - άγνωστοι κουκουλοφόροι του διαδικτύου χτύπησαν πάλι με μεθόδους υποκόσμου

Μάιος 15, 2019 - 12:57
20 σχόλια

Οι γνωστοί - άγνωστοι κουκουλοφόροι του διαδικτύου χτύπησαν πάλι με μεθόδους υποκόσμου.

Το «γνωστό» blog Newsarkadia δημοσίευσε συκοφαντικό κείμενο, στο οποίο αναγράφει ότι «έπαυσε εναντίον μου ποινική δίωξη κατόπιν πληρωμής, εκ μέρους μου, της υποτιθέμενης ζημιάς του ΟΓΑ από δήθεν παράνομες συνταγογραφήσεις». 

Η αλήθεια, αγαπητοί μου συμπολίτες, έχει ως εξής: Σε μία υπόθεση φαρμακοποιού της περιοχής μας, το 2009, βρεθήκαμε κατηγορούμενοι μία πλειάδα ιατρών της περιοχής μας. Στο Δικαστήριο εγώ δικαιώθηκα πανηγυρικά και ΑΘΩΩΘΗΚΑ, ύστερα μάλιστα από αθωωτική πρόταση  του κ. Εισαγγελέα της έδρας και ομόφωνη απόφαση των Δικαστών, όπως φαίνεται στην Απόφαση 589/2015 που επισυνάπτεται. Ξεκάθαρα αναφέρει ΑΘΩΟΣ, αφού ουδέν επιλήψιμο αποδείχτηκε εις βάρος μου και η σχετική κατηγορία κατέρρευσε.

Οι υπόλοιποι συνάδελφοι καταδικάστηκαν σε πρώτο βαθμό και κάποιοι από αυτούς δικαιώθηκαν και αθωώθηκαν σε δεύτερο βαθμό στο Εφετείο Ναυπλίου. Αυτή είναι η ξεκάθαρη αλήθεια. Η απόφαση πουθενά δεν αναφέρει ότι «επειδή πλήρωσα δεν καταδικάζομαι». Καταλήγει σε αθωωτική κρίση επειδή δεν αποδείχτηκε η εις βάρος μου καταγγελία.

Το συγκεκριμένο blog και βέβαια ο κρυπτόμενος πίσω από αυτό, ο οποίος στις προηγούμενες εκλογές εξύβριζε  χυδαία κάποιον συνυποψήφιο μου και τώρα τον υποστηρίζει, εκτελεί συμβόλαιο κατασυκοφάντησής  μου 12 ημέρες προ  των  εκλογών, καλυπτόμενος από την ανωνυμία που νομίζει ότι του προσφέρει το blog, για προφανείς εκλογικούς λόγους. Για την ταυτότητα του συγκεκριμένου κατατέθηκαν αποδεικτικά στοιχεία ενώπιον της Δικαιοσύνης. Προφανώς και δεν έχει το θάρρος να βγει επώνυμα να υποστηρίξει τα ψεύδη του.

Φαίνεται λοιπόν ότι κάποιοι, μπροστά στον πανικό τους για την διαφαινόμενη ετυμηγορία του λαού, άρχισαν να χρησιμοποιούν μεθόδους υποκόσμου. Τους δηλώνω τα εξής:

Κατέθεσα ήδη μήνυση, καθώς και αγωγή αποζημίωσης χρηματικής ικανοποίησης λόγω ηθικής βλάβης για την εις βάρος μου συκοφαντική δυσφήμηση, τόσο κατά των φυσικών αυτουργών, όσο και κατά των ηθικών αυτουργών αυτού του εγκλήματος. Δεν θα τους ακολουθήσουμε στον λασπώδη κατήφορο που ακολουθούν, αν και έχουμε να πούμε πολλά. Την απάντησή τους θα την λάβουν από τους πολίτες του Δήμου Τρίπολης, στις 26 Μαΐου. Επέλεξαν να μην πολιτευτούν με θέσεις, με επιχειρήματα, με προγράμματα, αλλά με συκοφαντίες, ψέματα και ύβρεις. Όλοι και όλα κρίνονται τελικά υπό το φως της ΑΛΗΘΕΙΑΣ. 

Δελτίο Τύπου


20 Σχόλια

Γιατρέ μου, έπεσες θύμα κι εσύ, όπως πάμπολλοι άλλοι, διαδικτυακού λιντσαρίσματος. Τα social media, αντί για χώρος διαλόγου και συζήτησης, είναι εργαλεία ανώνυμης δυσφήμισης. Εσύ κατέθεσες μήνυση, και πολύ καλά έκανες, επειδή όμως οι συκοφαντίες ζημιώνουν την υποψηφιότητά σου. Αν δεν είχαμε εκλογές, φοβάμαι ότι θα ξεπερνούσες αδιάφορα τη λάσπη στο πρόσωπό σου, όπως κάνουν σχεδόν όλοι. Οι ανώνυμοι υβριστές έμαθαν ότι μπορούν να λένε τα πάντα χωρίς επιπτώσεις. Και οι διαχειριστές έχουν τεράστιες ευθύνες, αλλά ούτε αυτοί χαμπαριάζουν.

Μπραβο ρε Κώστα έδειξες στον γουρνοπουλά και στον Σμυρνιωτη ότι δεν χαμπαριάζει. Ομόφωνα αθώος τι να σου πουν.

Κώστα ο κόσμος σε γνωρίζει καλά εσένα τόσα χρόνια μην κάθεσαι και ασχολείσαι με επαγγελματίες συκοφάντες και εκβιαστές

@15:28 πήγε και πλήρωσε όμως πριν τη δίκη σα να παραδεχόταν ότι το χρέος ήταν υπαρκτό. Και μετά την αθώοση, δεν έκανε αγωγή στον ΟΓΑ να πάρει τα λεφτά του πίσω, αφού ήταν αθώος και πλήρωσε καταλάθος. Γιατί άραγε? Αφού ήταν αθώος... Κάτι δεν στέκει στην όλη υπόθεση. Τι, όχι?

17:46 Ποιος σου το είπε εσένα ότι δεν τα πήρε πίσω τα λεφτά του από τον ΟΓΑ; Ξέρεις τί έγινε και το λες ή γράφουμε και καμια μακακία να περνάει η ώρα;

Η πλάκα είναι ότι ενώ το δελτίο τύπου του Τζιούμη δεν αναφέρει κανένα όνομα (πλην του ονόματος του βοθροblog), μόνο μιλάει γενικά και αόριστα για κάποιον συνυποψήφιό του τον οποίο ο εν λόγω βοθρατζής που διαχειρίζεται το βοθρο-blog εξύβριζε χυδαία στις προηγούμενες εκλογές, ο βοθρατζής γουρουνοπουλάς και ιδιοκτήτης κ@λόμπαρου έβγαλε και δελτίο τύπου κάνοντας παρέμβαση για το θέμα που προέκυψε, σαν να αφορά τον ίδιο. Είναι τόσο ηλίθιος, που καρφώθηκε από μόνος του. Η άλλη πλάκα είναι ότι ο ίδιος απάντησε και ως βοθρο-blog, τάχα μου και δήθεν ότι το έχει άλλος. Ουστ ρε πίθηκα, έρχεται χλαπάτσα!

Ρε Κώστα μην ασχολείσαι με τα σκ### καημένε. Η θέση τους είναι στους βόθρους και τους υπονόμους. Εκεί γεννήθηκαν και μεγάλωσαν και όσο προσπαθούν να παρουσιάζονται αλλιώς, πάντα σκ### θα παραμείνουν. Όσο και να φτιασιδωθούν, τα σκ### πάντα θα βρωμάνε και θα ζέχνουν..

@18:49 επέτρεψε μου να ξέρω αρκετά για να μιλώ. Εάν εσύ έχεις κάποια άλλη πληροφόρηση επί του θέματος να μας απαντήσεις ευθέως και όχι με μισόλογα και λεκτικό bulling...

ΠΑΙΔΙΑ ΟΣΟΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΤΕ ΤΗ ΛΕΞΗ ΒΟΘΡΟΣ ΜΥΡΙΣΑΤΕ ΚΑΙ ΕΙΣΤΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΑΤΟΜΟ .Ο ΚΩΣΤΑΣ ΑΣ ΔΩΣΕΙ ΣΤΗ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ ΤΟ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΟ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ Ή ΤΗ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΠΕΣΤΡΕΨΕ ΤΟ ΟΓΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ! ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙΩΣ ΕΧΕΙ ΠΕΙ ΟΙΚΙΟ ΠΡΩΣΟΠΟ ΤΟΥ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ ΑΠΟ ΛΕΦΤΑ ΒΓΑΖΕΙ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΔΗΛΩΝΕΙ .ΓΙΑΥΤΟ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΣΤΗ *,

@19:50 Επιστροφή στα θρανία μεγάλε. Από 1η δημοτικού. Είσαι αγράμματος, άσχετος και ανάξιος λόγου και κανονικά θα έπρεπε να σε συλλάβουν έτσι που γράφεις. Πληροφοριακά, με τα χεράκια γράφουμε, όχι με τα ποδαράκια. Έχετε και μούτρα μερικοί να γράφετε και σχόλια, τούβλα

Η επιλεκτική επίκληση στο ήθος και στην υπεράσπιση της τιμής και της υπόληψης και στον τίμιο προεκλογικό αγώνα και όχι σε χτυπήματα κάτω από τη μέση γεννά πολλά ερωτήματα κ. Τζιούμη. Τώρα τα μπλογκ αυτά έγιναν βωθρομπλόγκ? Το 2014 που δεν έλεγαν τίποτα για εσάς μόνο έθιγαν την υπόληψη άλλων συνυποψηφίων, τότε πού ήταν η απαίτησή σας για τίμιο προεκλογικό αγώνα κύριε? Όταν σπέρνεις ανέμους, θερίζεις θύελλες, αυτά είναι τα αποτελέσματα και της σιωπής σας τόσα χρόνια και της στήριξης σας στον νυν Δήμαρχο.

@19:18 όχι φίλε, δεν σου επιτρέπουμε τέτοιες βαριές κατηγορίες χωρίς αποδείξεις απλά και μόνο επειδή "ξέρεις αρκετά για να μιλάς". Αν δεν έχεις στοιχεία σταμάτα την λάσπη. @19:50 μα γιατί να πάρει επιστροφή από τον ΟΓΑ;

Για την κατάρριψη των ψευδών κατηγοριών ο Τζούμης σίγουρα πρέπει να μας παρουσιάσει τα στοιχεία επιστροφής χρημάτων από ΟΓΑ. Αυτά τα στοιχεία θα είναι αδιαμφισβήτητα για κάθε κακόπιστο, ανήθικα πολιτευόμενο ή λασπολόγο. Περιμένουμε λοιπόν φωτο με το παραστατικό ΟΓΑ επιστροφής χρημάτων. Ίδομεν!!

ΘΚ έχεις δίκιο...το 2014 το συγκεκριμένο βωθρομπλόγκ δεν έλεγε για τον Τζιούμη...γιατί είχε "πάρει αποκοπή" τον Σμυρνιώτη και τις μπανάνες που θα έτρωγε...ενώ τώρα παλεύουν από το ίδιο μετερίζι!!! Δεν ήξερε ο Σμυρνιώτης...δεν ρώταγε τον Παυλή??? Έτσι τον στηριζε τότε κι εκείνον...

κάλυψε ή όχι το ποσό που ζημιώθηκε ο ΟΓΑ για να μην προχωρήσει η δίκη, στην οποία άλλωστε αθωώθηκε αφού δεν υφίστατο ο λόγος της δίωξης πια ;

Αφού είναι τόσο αθώος ο κύριος Τζιούμης γιατί δεν εμφανίζει όλη τη δικογραφία της δήθεν αθώωσης του, αλλά εμφανίζει μόνο κάποια αποσπάσματα?

@23:20 για να είναι αθώος σημαίνει ότι δεν έκανε κάτι παράνομο. Άρα δεν ζημίωσε τον ΟΓΑ, άρα δεν πλήρωσε τον ΟΓΑ. Πόσο στόκοι είσαστε πια; Η απόφαση γράφει ξεκάθαρα ότι είναι αθώος. Αν είχε πληρώσει και είχε κάνει χρήση του νόμου περί καταχραστών του δημοσίου η απόφαση δεν θα έγραφε ότι είναι αθώος αλλά ότι παύει η ποινική δίωξη. @02:36 γιατί τίθεται θέμα προσωπικών δεδομένων για τους συγκατηγορούμενους του.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.