Υποψήφιος με τον Νίκο Τσιαμούλο ο Γιάννης Φλέσουρας

Υποψήφιος με τον Νίκο Τσιαμούλο ο Γιάννης Φλέσουρας

Μάρτιος 14, 2019 - 09:46
2 σχόλια

H πορεία ενός τόπου εξαρτάται από τις αποφάσεις και τις επιλογές των ανθρώπων του. Είμαστε εμείς οι ίδιοι που κρατούμε στα χέρια, στο μυαλό και στην καρδιά μας, τη θέληση να προχωρήσουμε και να αλλάξουμε αυτά που μας κρατούν πίσω. Να δώσουμε δύναμη στην ελπίδα, στην αναγέννηση και στη δημιουργία.

Ο ανεξάρτητος συνδυασμός “Τρίπολη - Αλλάζουμε τα Δεδομένα”, με επικεφαλής τον Νίκο Τσιαμούλο, συστρατεύει και φέρνει κοντά του συμπολίτες μας που θα δώσουν δυναμικά και με πάθος, από την πρώτη γραμμή, τη μάχη για έναν καλύτερο Δήμο. Νέοι σε ηλικία και νέοι σε ιδέες κάθε ηλικίας, ενώνουμε τις δυνάμεις μας, για να έχουμε τις πόλεις και τα χωριά που μας αξίζουν."

Φλέσουρας Γιάννης

Ονομάζομαι Φλέσουρας Γιάννης, γεννήθηκα το 1958 στα Πηγαδάκια, τέως δήμου Σκυρίτιδας και κατοικώ στην Τρίπολη.
Το 1982 προσλήφθηκα στην Εμπορική Τράπεζα της Ελλάδας, στην οποία υπηρέτησα σε διάφορες θέσεις, έως και Διευθυντής Καταστήματος , αναπτύσσοντας ταυτόχρονα και συνδικαλιστική δράση στο χώρο ( Σύλλογος εργαζομένων Εμπορικής , Ο.Τ.Ο.Ε.).
Το 2014 συνταξιοδοτήθηκα και έκτοτε ασχολούμαι με αγροτικές εργασίες, αξιοποιώντας την πατρική περιουσία στο χωριό μου.
Είμαι παντρεμένος με την Ειρήνη Δαλιάνη υπάλληλο Ι.Γ.Μ.Ε., και έχουμε μια κόρη.
Στρατεύομαι υπό τον Νίκο Τσιαμούλο και την παράταξη ΤΡΙΠΟΛΗ ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ, ενστερνιζόμενος το ΟΡΑΜΑ του και το πρόγραμμα της παράταξης για έναν καλύτερο Δήμο.
Η καθημερινή, ουσιαστική, αυστηρή αντιπολίτευση αλλά με θέσεις και προτάσεις που ο Νίκος Τσιαμούλος άσκησε όλο το προηγούμενο διάστημα, είναι ο οδηγός για την επιτυχία.
Είμαι πεπεισμένος ότι με τους συμπολίτες που αποτελούν την αιχμή του δόρατος του συνδυασμού, με φρέσκες και νέες ιδέες, αλλά και όλους αυτούς, τους ενεργούς πολίτες που στηρίζουν την προσπάθεια αυτή θα τα καταφέρουμε έτσι ώστε να κάνουμε το όραμα πράξη, η ΤΡΙΠΟΛΗ και τα χωριά μας να αποκτήσουν τη θέση που τους αξίζει.

Γιατί μπορούμε και μας αξίζει ένας καλύτερος Δήμος.


2 Σχόλια

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.