Την ένταξη στο ΕΣΠΑ της ανάπλασης των οικισμών Ράφτη, Βυτίνας και Λαγκαδίων υπέγραψε ο Πέτρος Τατούλης

Την ένταξη στο ΕΣΠΑ της ανάπλασης των οικισμών Ράφτη, Βυτίνας και Λαγκαδίων υπέγραψε ο Πέτρος Τατούλης

Μάιος 14, 2019 - 17:40
2 σχόλια

Την ένταξη των έργων των αναπλάσεων των οικισμών Ράφτη, Βυτίνας και Λαγκαδίων, στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Πελοπόννησος 2014 – 2020, μέσω της Αρκαδίας 2020 – ΑΜΚΕ ΤΑΠΤοΚ, με προϋπολογισμό 450.000 ευρώ υπέγραψε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Πέτρος Τατούλης. 

Οι προτεινόμενες παρεμβάσεις στα πλαίσια υλοποίησης των εν λόγω έργων στους οικισμούς αυτούς έχουν ως στόχο την ανάδειξη των οικισμών και τη βελτίωση της ποιότητας ζωής μέσω εργασιών πλακόστρωσης κάποιων οδών καθώς και ηλεκτροφωτισμού και στους τρεις οικισμούς. Επιπροσθέτως, στον οικισμό Ράφτη θα διαμορφωθεί ο περιμετρικός χώρος της εκκλησίας και στον οικισμό της Βυτίνας θα πραγματοποιηθούν κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο κέντρο του οικισμού, τη βελτίωση των συνθηκών χρήσης των κοινόχρηστων χώρων από τους κατοίκους και τους επισκέπτες. Συγκεκριμένα, στον οικισμό της Βυτίνας θα γίνει τοποθέτηση κάδων και καθισμάτων στο χώρο της πλατείας και στον οικισμό των Λαγκαδίων θα επισκευαστεί τμήμα του αγωγού από τις τουαλέτες του Λυκείου έως την Εθνική οδό.

Δελτίο Τύπου

Ειδήσεις: 

2 Σχόλια

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.