Φαίη Πετράκη - Σμυρνιώτη: Κάθε ανάγκη του Δήμου Τρίπολης και των πολιτών θα είναι προτεραιότητά μου

Φαίη Πετράκη - Σμυρνιώτη: Κάθε ανάγκη του Δήμου Τρίπολης και των πολιτών θα είναι προτεραιότητά μου

Μάιος 14, 2019 - 10:26
2 σχόλια

Η Φωτεινή (Φαίη) Πετράκη – Σμυρνιώτη είναι υποψήφια δημοτική σύμβουλος με τον Γιάννη Σμυρνιώτη και την παράταξη «Νέα Τρίπολη».

Η κυρία Πετράκη παραχώρησε συνέντευξη στο Arcadia Portal όπου και ανέπτυξε τις πτοτερεαιότητες της για τη Δημοτική Ενότητα Μαντινείας όπου είναι και υποψήφια.

Γιατί αποφασίσατε να ασχοληθείτε με την τοπική Αυτοδιοίκηση

Γιατί είμαι ενεργός πολίτης που θέλει  να  προσφέρει στον τόπο του. Δεν είμαι πολιτικός και ούτε επιθυμώ  να γίνω επαγγελματίας πολιτικός. Είμαι  μια μητέρα , ένα μέρος από όλους τους πολίτες του Δήμου Τρίπολης που ζω εδώ με την οικογένεια μου και εδώ μεγαλώνω και μορφώνω  τα παιδιά μου. Οπότε ζω την καθημερινότητα του Δήμου μας , γνωρίζω τα προβλήματα της γιατί  τα αντιμετωπίζω όπως όλοι μας. Δεν μπορώ λοιπόν να είμαι αδρανής.

Αποτελεί αναγκαιότητα στις μέρες μας μια ουσιαστική αφύπνιση και η ουσιαστική αντιμετώπιση των κακώς κειμένων που μαστίζουν τον τόπο μας.

Θέλω να είμαι η φωνή των πολιτών ώστε με υπευθυνότητα και συνεργασία να αντιμετωπίσουμε τα προβλήματα , με έργα που θα βελτιώσουν την καθημερινότητα μας και τη ζωή μας . Οφείλουμε στα παιδιά μας να δημιουργήσουμε ένα καλύτερο αύριο.

 

Είστε υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος στη Δημοτική ενότητα Μαντινείας. Οι προτεραιότητες σας για το Δήμο Τρίπολης .

Είναι τιμή μου να είμαι υποψήφια στην ενότητα από όπου κατάγεται ο σύζυγος μου Κυριάκος Σμυρνιώτης , συγκεκριμένα από τον Λουκά Αρκαδίας. Γνωρίζω από κοντά τα προβλήματα των πολιτών στη Μαντινεία και πιστεύω πως τόσο τα χωριά μας όσο και η Τρίπολη έχουν ανάγκη τη βοήθεια μας για  να προχωρήσουν Ξανά Μπροστά !

Ο πρωτογενής τομέας είναι ο πυρήνας της τοπικής κοινωνίας. Οπότε σε κάθε περίπτωση οφείλουμε να στηρίζουμε και να αντιμετωπίζουμε τα προβλήματα των συμπολιτών μας στα χωριά μας διότι αυτοί άνθρωποι είναι εκεί για να παρέχουν σε εμάς , στην πόλη ,όλα τα αγαθά.

Επιπλέον πρέπει να αναγνωριστεί η προσφορά του αγροτών μας και να ανταμειφθεί ο κόπος τους. Τούτο θα επιτευχθεί εφόσον φροντίσουμε να προβάλλουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τα αγαθά της γης μας και τις περιοχές μας ώστε οι αγρότες μας να ευημερούν και να παραμένουν ως επιχειρηματίες πλέον στα χωριά τους όπως γίνεται και σε άλλες χώρες.

 

Παράλληλα οφείλουμε να αναδείξουμε τον όμορφο τόπο μας , τα αξιοθέατα  και τα μνημεία μας , να διοργανώνουμε επιτυχημένες δράσεις και εκδηλώσεις διότι η Αθήνα  είναι δίπλα μας και η πρόσβαση στην Τρίπολη είναι μόλις 2 ώρες  με ασφαλές οδικό δίκτυο. Η Τρίπολη είναι η καρδιά της Πελοποννήσου και αξίζει τη μέγιστη αναγνώριση και επισκεψιμότητα. Διότι τότε  έρχεται και η οικονομική ανάπτυξη στην τοπική κοινωνία.

Κάθε ανάγκη του Δήμου Τρίπολης και των πολιτών θα είναι προτεραιότητά μου. Κάθε ψήφος από την ενότητα της Μαντινείας , από κάθε άλλη ενότητα του Δήμου  μας και από την  Τρίπολη ,θα είναι τιμή για εμένα. Δεν θα προδώσω  την  εμπιστοσύνη των πολιτών.

 

Επί Δημαρχίας Γιάννη Σμυρνιώτη ,το 2011 – 2014,  είχατε την ευθύνη του γραφείου Τύπου  του Δήμου Τρίπολης .

Μέλημα μου ήταν ως δημοσιογράφος , έχοντας μια πορεία 20 χρόνων στη δημοσιογραφία  , να βοηθήσω με την εμπειρία και τις γνώσεις μου σε τομείς υψηλής προτεραιότητας για την εξωστρέφεια ένός σύγχρονου Αυτοδιοικητικού Οργανισμού . Η συνεχής προσπάθεια μου να προβάλλω το Δήμο Τρίπολης στα ΜΜΕ πανελλήνιας εμβέλειας όπως και η διοργάνωση επιτυχημένων δράσεων και εκδηλώσεων στην  Τρίπολη είχε αρχίσει να έχει αποτελέσματα . Ο χρόνος όμως των 2,5 ετών ήταν πολύς λίγος γι αυτό και θα συνεχίσουμε και πάλι δυναμικά για να προχωρήσουμε Ξανά Μπροστά!

 

Γιατί  τον συνδυασμό Νεα Τρίπολη και τον Γιάννη Σμυρνιώτη

Γιατί είναι ο Δήμαρχος που μιλάει με έργα και όχι για έργα.

Γιατί είναι ο Δήμαρχος που κάτω από την πιο δύσκολη οικονομική συγκυρία για τη χώρα μας , εργάστηκε επίμονα, μεθοδικά , συλλογικά , δημιουργικά και τα κατάφερε.

Γιατί είναι ο Δήμαρχος που υλοποίησε 428 έργα σε μόλις 2,5 χρόνια!!! ’Έργα σοβαρής υποδομής και έργα απαραίτητα για την ομαλή καθημερινότητα μας και τη βελτίωση της ζωής μας .

Γιατί είναι ο  Δήμαρχος που άλλαξε την εικόνα της Τρίπολης και  την πορεία του Δήμου μας.

Γιατί με συνέπεια διοίκησε το Δήμο Τρίπολης και θα συνεχίσει!!!!

Γιατί διασφαλίζει την εμπιστοσύνη μας!

 

Τι μήνυμα  θα θέλατε να μεταφέρετε στους συνδημότες σας

Είμαι εδώ για να προσφέρω τα μέγιστα, για  να υπηρετήσω τις ανάγκες των πολιτών , με ήθος , με αρχές , με ισοτιμία. Δεν μπορώ να παρεκκλίνω από τις αξίες με τις οποίες μεγαλώνω τα παιδεία μου. Αλλωστε εμείς οι γονείς είμαστε και το παράδειγμα τους.

Με τον Γιάννη Σμυρνιώτη θα συνεχίσουμε , θα προχωρήσουμε Ξανά Μπροστά! Οι πολίτες του Δήμου Τρίπολης θέλουν, αξίζουν και δικαιούνται τη Νέα Τρίπολη!


2 Σχόλια

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.