Ο Κοντογιαννόπουλος μαρκάρει τον Κουρμπέλη

Ο Κοντογιαννόπουλος μαρκάρει τον Κουρμπέλη

Μάιος 12, 2019 - 18:38
1 σχόλια

Δυο παιδιά από την Βόρειο Κυνουρία κάνουν υπερήφανη την Αρκαδία αγωνιζόμενοι στο υψηλότερο επίπεδο και το πρωτάθλημα της Super League σε Παναθηναϊκό και Απόλλωνα Σμύρνης.

Ο Δημήτρης Κουρμπέλης από το Κορακοβούνι και ο Γιάννης Κοντογιαννόπουλος από τα Δολιανά από αποτελούν τα ποδοσφαιρικά καμάρια μιας ολόκληρης περιοχής και ουσιαστικά τα ποδοσφαιρικά πρότυπα για τις γενιές που ακολουθούν.

Ο Δημήτρης Κουρμπέλης αρχηγός του Παναθηναϊκού και διεθνής με την Εθνική Ανδρών έχει καθιερωθεί όντας ένας από τους κορυφαίους ποδοσφαιριστές της χώρας μας. Ο Γιάννης Κοντογιαννόπουλος με συμμετοχές στην πρώτη ομάδα του Απόλλωνα Σμύρνης και διεθνής και αυτός με τις μικρές Εθνικές που ψάχνει που κυνηγά το δικό του άστρο στα μεγάλα σαλόνια.

Ο Γιάννης Κοντογιαννόπουλος ανέβασε φωτογραφία του στο facebook που μαρκάρει τον Δημήτρη Κουρμπέλη σε μια στιγμή γεμάτη Αρκαδία, γεμάτη Βόρειο Κυνουρία.

Ειδήσεις: 

Υπάρχει 1 Σχόλιο

Ο κουρμπελης είναι από Κορακοβούνι ο Κοντογιαννόπουλος από δολιανα

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.