Φόλες στην Τρίπολη - Περισσότερα από δέκα νεκρα ζώα (pics,vid)

Φόλες στην Τρίπολη - Περισσότερα από δέκα νεκρα ζώα (pics,vid)

Μάιος 11, 2019 - 17:48
7 σχόλια

Οι εικόνες που βλέπουμε είναι η μεγαλύτερη ομολογία αποτυχίας της Πολιτείας και της δημοτικής αρχής.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΔΕΚΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΝΕΚΡΑ ΖΩΑ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ….
Τα τελευταία χρόνια βλέπουμε πως έχει εδραιωθεί ανά διαστήματα να διαπράττονται επαναλαμβανόμενες εγκληματικές ενέργειες σε βάρος των αδέσποτων της πόλης της Τρίπολης αλλά και των γύρω περιοχών.
Τον τελευταίο χρόνο η κατάσταση έχει ενταθεί με αποτέλεσμα δεκάδες νεκρά ζώα και με την οργή όλων μας για την εικόνα αυτή που αντικρίζουμε εμείς και τα παιδιά μας.

Αυτές οι οργανωμένες επιθέσεις στα αδέσποτα που έχουν γίνει διαδεδομένες πια πρακτικές στην πόλη μας φανερώνουν την τεράστια αποτυχία της πολιτείας αλλά και του Δήμου ώστε να μπορέσει να επιληφθεί της κατάστασης όπως και την αδυναμία του να κατευθύνει τις αρμόδιες αρχές για τα περιστατικά αυτά.
Δεν γίνεται να δρουν ανενόχλητοι αυτοί οι εγκληματίες και να μην έχει βρεθεί έστω και ένας ύποπτος τόσα χρόνια....

Είναι ντροπή να καθόμαστε θεατές σε ζώα που σπαρταράνε και αργοπεθαίνουν με βάναυσο τρόπο στα πεζοδρόμια και μπροστά απ τα σχολεία μπροστά στα μάτια των παιδιών μας.
Τι παραδείγματα παίρνουν τα παιδιά μας όταν βλέπουν όλα αυτά να μένουν ατιμώρητα και να μην βγαίνει ένας υπεύθυνος να καταδικάσει αυτές τις εγκληματικές ενέργειες.
Κάτι τέτοιες στιγμές αναρωτιόμαστε αν ζούμε σε ένα πολιτισμένο μέρος ή στη ΖΟΥΓΚΛΑ που ο καθένας μπορεί να σκοτώσει ανενόχλητα ζώντες ψυχές.

Με καμία διάθεση κινδυνολογίας τι θα γινόταν αν κατά λάθος έτρωγε τη φόλα παιδάκι στο πάρκο σε μέρος που έχουν δηλητηριαστεί πολλάκις ζώα;
πως θα αντιδρούσε η πολιτεία;
Ποια μέτρα θα έπαιρνε;;


Ο φιλοζωικός σύλλογος αποτελείται από εθελοντές που αγαπούν τα ζώα και βοηθούν ο καθένας με τον τρόπο του .... Δεν είναι ντετέκτιβς, δεν είναι αστυνομικοί ή εισαγγελείς.... αυτά είναι αρμοδιότητες άλλων όμως δεν μπορούμε να μένουμε θεατές και να μην εξοργιζόμαστε με όλα αυτά που συμβαίνουν.

Πολιτιστικός Φιλοζωικός Σύλλογος Τρίπολης

Ειδήσεις: 

7 Σχόλια

Δεν έχει απολύτως καμία δικαιολογία αυτός που το κάνει. Είναι τρομερά επικίνδυνος άνθρωπος και πρέπει οι αρχές να κάνουν τα πάντα για να τον βρουν και να τον σταματήσουν, αυτόν και τους άλλους όμοιούς του. Είναι άρρωστος. Αρρώστια σήμερα είναι και η βαρβαρότητα.

Οταν ειναι να βρισουν τα σκυλια και τους φιλοζωους τα σχολια κατεβατα, δε χορταινουν να γραφουν λογια γεματα υβρεις κακια και μισος. Τωρα απολυτη σιωπη για την καταντια του ανθρωπινου γενους που ναι μεν παει στις εκκλησιες, αλλα δεν δεχεται τα πλασματα αυτα σαν πλασματα του Θεου.... Ουδεν σχολιον...ουτε ενα περα απο το δικο μου!!! ΝΤΡΟΠΗΗΗΗΗ.... Καλο παραδεισο στα πιο αξιαγαπητα πλασματα της φυσης!

Δυστυχώς τα ζώα αργοπεθαίνουν εδώ και πολύ καιρό στην πόλη της Τρίπολης, αυτό δεν είναι κάτι το οποίο πρέπει να μας αντιπροσωπεύει σαν Δήμο. Πρέπει επιτέλους να βρεθεί μια λύση με αυτό το τεράστιο θέμα καθώς κινδυνεύουν οι ζωές των συμπολιτών μας...Ας αφήσει τα ψέμματα η δημοτική αρχή λέγοντας ότι έχει βρει περιφραγμένο χώρο για να πανε, ΔΕΝ έχει κάνει απολύτως....ΤΙΠΟΤΑ Ο κόσμος τους έχει καταλάβει και θα τους το δείξει στις ερχόμενες εκλογές!!

@22:25 τεράστιο θέμα όπως λες, αυτό όμως δεν δικαιολογεί τις φόλες. Να γίνει προσφυγή στον εισαγγελέα γιατί τα αρμόδια όργανα δεν κάνουν το καθήκον τους, να ξεκινήσει δικαστική διαδικασία εναντίον τους και εναντίον των αφεντικών των σκυλιών που τα παρατάνε στην πόλη, να μαζευτούν τα αδέσποτα και αν δεν βρεθεί άτομο που τα θέλει, να τους γίνεται ευθανασία αντί να ζουν άθλια (αν κινδυνεύουμε από τα αδέσποτα να τα βάλουμε με αυτούς που τα παρατάνε και με τις αρχές που δεν κάνουν τη δουλειά τους) ΑΛΛΑ ΦΟΛΕΣ, ΠΟΤΕ! Είναι βαρβαρότητα. Και ας μη χρησιμοποιούμε το θέμα συγκυριακά (εκλογικά).

Είναι ντροπή έσωσα το δικό μου το σκυλί το Σάββατο που το έβγαλε το παιδί μου βόλτα ντροπή ντροπή ντροπή όλοι μαζί να προσπαθήσουμε να δούμε ποιοι είναι αυτοί οι αλήτες που σκοτώνουν αθώες ψυχές!! Τώρα αναγκάζομαι να πάρω το σκυλί μου πίσω για να μην πάθω ζημιά φοβάμαι να το βγάλω βόλτα και το παιδί μου θα μείνει αφύλακτο είναι μεγάλη ντροπή!!!

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.