Μπεντεβής: Να προστατεύουμε τα παιδιά μας από τις παγίδες του Διαδικτύου (vid)

Μπεντεβής: Να προστατεύουμε τα παιδιά μας από τις παγίδες του Διαδικτύου (vid)

Μάιος 08, 2019 - 10:59
3 σχόλια

Ενημερωτική εκδήώση απόψε στις 18:30 στο Μαλλιαροπούλειο για την ασφάλεια στο Διαδίκτυο

Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 4ου Γυμνασίου Τρίπολης διοργανώνει ενημερωτική εκδήλωση με θέμα «Ασφάλεια στο Διαδίκτυο», με ομιλητή τον Γιώργο Κορμά, υπεύθυνο γραμμής βοήθειας Ελληνικού Κέντρου Ασφαλούς Διαδικτύου, Help-line.gr, την Τετάρτη 8 Μαΐου στις 18:30 στο Μαλλιαροπούλειο Θέατρο Τρίπολης.

Ο ιατρός μικροβιολόγος Κώστας Μπεντεβής, με την ιδιότητα του γονέα και του προέδρου του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 4ου Γυμνασίου Τρίπολης, μίλησε στο Arcadia Portal για την εκδήλωση την οποία διοργανώνει ο Σύλλογος σήμερα το απόγευμα.

«Έχουμε καλέσει τον κ. Κορμά, ο οποίος είναι υπεύθυνος για να μας μιλήσει για την ασφαλή πλοήγηση στο Διαδίκτυο για τα παιδιά. Το Διαδίκτυο είναι ένα αναγκαίο κομμάτι της ζωής μας, η άνεση και η ευχέρεια, τα παιδιά μας πρέπει να τα ενημερώσουμε, να τα προστατεύσουμε, να τους δώσουμε τα εφόδια για να αποφύγουν τις παγίδες. Ελπίζουμε ότι με αυτή την εκδήλωση να μπορέσουμε να προστατεύσουμε έστω και ένα παιδί», σημειώνει ο κ. Μπεντεβής, υπογραμμίζοντας ότι το Διαδίκτυο δεν πρέπει να δαιμονοποιείται.

Ο κ. Μπεντεβής, επίσης, ευχαρίστησε τον κ. Κορμά, ο οποίος συμμετέχει στην εκδήλωση αφιλοκερδώς, και τον Δήμο Τρίπολης για την παραχώρηση του Μαλλιαροπουλείου Θεάτρου.

Το διαδίκτυο είναι μια τεράστια πηγή πληροφοριών. Προσφέρει γρήγορα και εύκολα πλούσιο οπτικοακουστικό υλικό. Με ένα «κλικ», τα παιδιά μπορούν να έχουν στην οθόνη τους όποια πληροφορία θέλουν, αλλά με ένα «κλικ» μπορεί και να βρεθούν αντιμέτωπα με έναν από τους πολλούς κινδύνους που ελλοχεύουν στο Διαδίκτυο.

Σκοπός, ασφαλώς, δεν είναι να ενοχοποιήσουμε ένα άκρως χρήσιμο εργαλείο της σύγχρονης ζωής, αλλά να τα ενημερώσουμε και να τα προστατεύσουμε.

Video: 

ArcadiaPortal.gr Ενημερωτική εκδήλωση για την ασφάλεια στο Διαδίκτυο


3 Σχόλια

Τώρα τελευταία παρουσιάζεται και ο κύριος Μπεντεβης,γιατί τώρα άραγε? Μήπως θέλει βουλευτική.που ήταν τόσο καιρό?

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.