Θέλω ένα κοτεράκι!

Θέλω ένα κοτεράκι!

Μάιος 07, 2019 - 20:17
1 σχόλια

Περιπατούσα αμέριμνος, που λέτε, ω άνδρες Τριπολίτες στην Αθήνα, πριν από κάτι χρόνια, στην Ομόνοια συγκεκριμένα, όταν υπέπεσε εις την αντίληψίν μου ανήρ νέος, μελαχρινός, ο οποίος κρατούσε δερμάτινη τσάντα ανά χείρας και ωσάν φουριάρικο κατσίκι προχωρούσε με μεγάλους δρασκελισμούς τραγουδώντας: «Θέλω ένα κοτεράκι, δεν αντέχω άλλο, θέλω ένα κοτεράκι, δεν αντέχω άλλο...».

Και καθώς τραγουδούσε ο νεαρός, έλυσε και πέταξε τη γραβάτα, έβγαλε το σακάκι και το πέταξε στον κάδο, μετά πέταξε και τη δερμάτινη τσάντα σε άλλον κάδο και άρχισε να τρέχει.

True story, να μη σώσω.

Λέτε να ήταν ο σημερινός πρωθυπουργός ο νέος τούτος;

Αν ήταν ο Αλέξης, το κοτεράκι τού έκατσε, πάντως.

Αλλά επειδή εδώ χάμω συνηθίζουμε να βαυκαλιζόμαστε με ανοησίες, ας βρεθεί εις εκ των σχολιαστών να μιλήσει για το ωραίο που είπε ο Τζανακόπουλος σχετικά με την κυρία Παναγοπούλου, κυρία εφοπλιστού, στης οποίας το σκάφος έκανε ολιγοήμερες διακοπές ο πρωθυπουργός το καλοκαίρι που μας πέρασε και η φωτογραφία του από το ντεκ με το μαγιό κυκλοφορεί πιο πολύ και από γυμνή φωτογράφιση της Στικούδη στο Διαδίκτυο.

Είπε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, λοιπόν, ότι η κυρία εφοπλιστού είναι εδώ και έναν χρόνο σύμβουλος του πρωθυπουργού αμισθί. Επομένως, συνεργάτις, επομένως πώς, βρε παιδί μου, εσύ που έχεις μίνι-μάρκετ και συνεργάζεσαι με τον τάδε χονδρέμπορο και συναναστρέφεστε, τον καλείς να περάσει ένα Σαββατοκύριακο στο καλύβι σου στη Μελιγού, ε, κάπως έτσι είναι η φάση.

Τα συγχαρητήριά μας στον Αλέξη: Πρώτα κάνει σύμβουλο τη Βασιλική Θάνου, πρώην πρόεδρο του Αρείου Πάγου, μετά την κυρία Παναγοπούλου, κυρία εφοπλιστού.

Και ουδείς μιλάει για αυτό, παρά μας απασχολεί που ο Αλέξης τέντωσε την αριστερή του αρίδα επάνω σε χλιδάτο σκάφος.

Αμ, αλλού λαλούν τα κοκόρια, φίλοι μου!


Υπάρχει 1 Σχόλιο

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.