Περιφέρεια Πελοποννήσου: Η συνεργασία που έμεινε στα λόγια

Περιφέρεια Πελοποννήσου: Η συνεργασία που έμεινε στα λόγια

Μάιος 07, 2019 - 10:50
2 σχόλια

Πολύ κοντά σε συμφωνία για συνεργασία βρέθηκαν οι παρατάξεις του Γιώργου Δέδε και του Γιάννη Μπουντρούκα για κοινή κάθοδο στις περιφερειακές εκλογές. Ωστόσο η συνεργασία αυτή δεν ευοδώθηκε.

Θυμίζουμε ότι τόσο ο κ. Δέδες, Γενικός Γραμματέας Υποδομών και επικεφαλής του συνδυασμού «Νέοι Δρόμοι για την Πελοπόννησο» όσο και ο Γιάννης Μπουντρούκας, πρώην πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αρκαδίας και επικεφαλής του ψηφοδελτίου «Πελοποννησιακή Συμμαχία», δήλωναν ανοιχτοί σε συνεργασίες -δηλώνουν, όμως, και ανεξάρτητοι, αν και ο πρώτος συνδυασμός στηρίζεται ξεκάθαρα από τον ΣΥΡΙΖΑ και ο δεύτερος από το Κίνημα Αλλαγής.

Οι κακές γλώσσες λένε ότι οι δύο άνδρες δεν τα βρήκαν «για τη μαρκίζα».

Ωστόσο, το ζήτημα είναι πιο βαθύ. Διότι η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής Φώφη Γεννηματά έχει δηλώσει σε όλους τους τόνους ότι δεν θα συνεργαστεί με τον ΣΥΡΙΖΑ σε καμία περίπτωση -αν και αυτό μένει να αποδειχθεί, διότι πολλά θα γίνουν μετά τις εκλογές.

Πάντως, οι συζητήσεις έγιναν ανάμεσα στους δύο συνδυασμούς που παλεύουν για την Περιφέρεια Πελοποννήσου, δηλαδή η επαφή υπάρχει. Μετά τι εκλογές, και ανάλογα με τα αποτελέσματα, δεν αποκλείεται, ασφαλώς, η συνεργασία.


2 Σχόλια

Υποβολιμαίο δημοσίευμα για να σωθεί το συριζαίικο ψηφοδέλτιο. Η γραμμή στρατηγική ήττα του ΣΥΡΙΖΑ περιλαμβάνει και το τάβλι!

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.