Ο Δήμος Σωτηρόπουλος υποψήφιος με τον Κώστα Τζιούμη

Ο Δήμος Σωτηρόπουλος υποψήφιος με τον Κώστα Τζιούμη

Απρίλιος 27, 2019 - 13:38
29 σχόλια

Κατεβαίνουμε στον εκλογικό στίβο,ζητάμε την εμπιστοσύνη των συμπολιτών μας,οι οποίοι γνωρίζουν άριστα και την θλιβερή κατάσταση του Δήμου μας-της Τρίπολης και των χωριών-και το ποιοι ευθύνονται γι'αυτήν...θέτουμε υποψηφιότητα με τον συνδυασμό "Τρίπολη αύριο "με ηγέτη τον Κώστα Τζιούμη ο οποίος Δεν έχει προσωπικά συμφέροντα,

Δεν έχει σκοπούς ιδιοτελείς και σκοτεινούς,Δεν "χρωστάει"σε κανέναν,"χρωστάει"στον τόπο μας και στα παιδιά μας που δικαιούνται ένα καλύτερο μέλλον,ένα καλύτερο περιβάλλον...Γνωρίζουμε και γνωρίζετε καλά τους τελευταίους ηγέτες του Δήμου,που...τολμούν και πάλι να ζητήσουν την ψήφο σας,την ανικανότητα,την οπισθοδρόμηση,την ουσιαστική διάλυση Δομών(ΚΕΔΗΤ-Βοήθεια στο σπίτι-Κοινωνικό Παντοπωλείο κ.λ.π.),την αδιαφάνεια και τις οικονομικές σπατάλες ή ατασθαλίες,τις υποσχέσεις και τα κούφια λόγια,την "οικογενειακή" διαχείριση δημοτικών υποθέσεων...καιρός και ανάγκη να απαλλαγούμε από όλα αυτά,από τα δοκιμασμένα και αποτυχημένα...
Ώρα για αλλαγή σελίδας,για ΝΕΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ,για την "Τρίπολη αύριο"... Με επικεφαλής τον Κώστα Τζιούμη,συμπολίτη έντιμο και σοβαρό,επιστήμονα αυτοδημιούργητο και ακέραιο,αυτοδιοικητικό έμπειρο και ικανό,ΥΠΟΣΧΟΜΑΣΤΕ και ΔΕΣΜΕΥΟΜΑΣΤΕ ότι θα φανούμε αντάξιοι της εμπιστοσύνης σας και των προσδοκιών σας,ότι πρώτη προτεραιότητα είναι η καλύτερη καθημερινότητα των συμπολιτών μας.
Εμείς μπορούμε!

Είμαι ο Δημήτριος (Δήμος) Σωτηρόπουλος,γεννήθηκα και μεγάλωσα στην Κώμη Αρκαδίας και ζω μόνιμα στην Τρίπολη τα τελευταία χρόνια. Είμαι πτυχιούχος του Τμήματος Λογιστικής, της Σχολής Διοίκησης & Οικονομίας Πατρών (Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα Δυτικής Ελλάδος).
Μετά την ολοκλήρωση των στρατιωτικών μου υποχρεώσεων απασχολήθηκα κατά περιόδους στον ιδιωτικό τομέα και από το έτος 2000 εργάζομαι ως δημόσιος υπάλληλος του Υπουργείου Δικαιοσύνης (δικαστικές φυλακές Τρίπολης).
Έχοντας ως σταθερή αξία στη ζωή μου τον εθελοντισμό και την ανιδιοτελή προσφορά, ίδρυσα πρόσφατα, με την αρωγή και την συμμετοχή των συμπατριωτών μου, τον Πολιτιστικό Σύλλογο Κωμιωτών «Η Κώμη» στον οποίο είμαι πρόεδρος τα τελευταία 3 χρόνια.
Υπηρετώ ως αιρετός από το 2014 έως σήμερα την τοπική αυτοδιοίκηση του Δήμου Τρίπολης από τη θέση του Δημοτικού Συμβούλου της Δημοτικής Ενότητας Λεβιδίου.
Διετέλεσα στο παρελθόν πρόεδρος του Σωματείου Υπαλλήλων Εξωτερικής Φρουράς των δικαστικών φυλακών Τρίπολης & εκπρόσωπος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Υπαλλήλων Εξωτερικής Φρούρησης.
Είμαι ασφαλώς πολιτικοποιημένο άτομο, πιστεύω στη δύναμη της συλλογικότητας και της συνεργασίας και θεωρώ ότι, όταν συμφωνούμε σε βασικές αρχές και έχουμε κοινό όραμα για το μέλλον του τόπου μας, μπορούμε να δημιουργήσουμε μια αποτελεσματική ομάδα παρά τις διαφορετικές μας ιδεολογίες και την οποιαδήποτε πολιτική ένταξη για μια επιτυχημένη διοίκηση του Δήμου Τρίπολης.

Κώστας Τζιούμης

Ειδήσεις: 

29 Σχόλια

τον ξεφορτωθηκε ο Παυλής. Τελικά ότι φεύγει από Παυλή το μαζεύει ο Τζούμης. Κώστα το τερμάτισες

Τώρα βλέπει κι αυτός ότι η Τρίπολη έχει τα χάλια της σαν τον Σκορπιδα; Δε φταίει κι αυτός που 5 χρόνια δεν έκανε τίποτα; 5 χρόνια απραξίας ούτε μια παρέμβαση κάπου. Μόνο για τις άδειες στη δουλειά του ενδιαφέρεται αυτός. Απ' ότι μαθαίνω δουλεύει όλο τον κόσμο.

Εδώ ο Τσιαμούλος πήρε τον Σταμάτη που ήταν χρόνια αντιδήμαρχος του Παυλή και δεν γράφετε τίποτε παπαγαλάκια. Αλλά σας τσούζει ο Τζιούμης εεε;

Πανηγύρια δως του κι αυτού και παρτε του την ψυχή ... Απορώ με Τζιουμη. Σκεφτόμουν σαν λύση τον Τζιουμη αλλά αφού δεν πιστεύει ο ίδιος στο καινούργιο το διαφορετικό... Μια από τα ίδια και με Σμυρνιωτη, Παυλή ,Τσιαμούλη.. καημένη Τρίπολη....

Dimos 19:26 Χαλάρωσε λίγο ρε μεγάλε που απορείς κιόλας! Και ποιος σου είπε εσένα ότι θα εκλεγεί σίγουρα ο Σωτηρόπουλος επειδή τον ανακοίνωσε; Έλεος δηλαδή! Έχει ανακοινώσει ένα σωρό νέα πρόσωπα και πήγες και κόλησες στο Σωτηρόπουλο ή στον κάθε Σωτηρόπουλο! Μην τον ψηφίζεις στην τελική αν δεν σου γουστάρει η φάτσα του! Τί' σαστε σεις ρε π##στη μου!

19:09 Και τί σημαίνει αυτό δηλαδή; Ότι δεν μπορεί κάποιος να εκλεγεί σύμβουλος αν πηγαίνει συνέχεια στα καφέ; Πρόβλημά του του άλλου πού πηγαίνει αν κάνει σωστά τη δουλειά του...

Anonymous 15:59 Για πές μας ρε παλικάρι και όλους τους άλλους που μάζεψε από τον Παυλή ο Τζιούμης γιατί είνα αμέτρητοι και χάθηκε η μπάλα

Οσοι ψηφίσετε δημοσίους υπαλλήλους να έχετε υπόψη σας ότι τους δικαιολογείτε επιπλέον αργομισθίες των όσων φαντάζεστε.

Με λάθος άτομα τα βάζετε!!! Από αλλού πηγάζει το κακό!! Μια χαρά είναι ο άνθρωπος και καλή επιτυχία!!

Anonymous 20:58 κάνε υπομονή λίγες μέρες τα καλά δεν τα έχεις ακούσει για δαυτους.

Κ τι ζορη τραβάς ? για να τον βλέπεις κ εσύ καφέδες πίνεις η μήπως τον πληρώνεις εσύ?

Μόνος σου τα σκέφτηκες και τα έγραψες ή πήρες και βοήθεια !!! Αφού δεν έχεις επιχειρήματα λογικό είναι να γράφεις ότι σου κατεβαίνει !!! ΤΣΙΟΥΜΗΣ Νέος ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΡΊΠΟΛΗΣ !!! Άρχισε να το συνειδητοποιείς !!!

Ρε Τζιουμη πας καλά ;;; Αυτός υποψήφιος;;; Αυτόν τον είχαν στον Παυλή και περίμεναν ποτέ θα φύγει να τον ξεφορτωθούν λόγω ανικανοτητας. Πραγματικά τώρα του έχεις μιλήσει ή άλλος στα κανονίζει τα ψηφοδέλτια ...ο τύπος δεν μπορεί να αρθρώσει λέξη πως συνεννοηθείκατε μωρε;;;;;;;

τραβα εσυ που είσαι ικανός. τυχαίνει να ξέρω τον δήμο, και είμαστε απο το ιδιο χωριο. στη δουλειά του ειναι τέλειος και σαν άνθρωπος πρώτος. κι αυτό ισχύει και για τους παραπάνω που τον θάβουν. άλλα έτσι είναι οι περισσότεροι στη τρίπολη, βγάζουν βρώμα χωρίς να ξέρουν. και δε λέω μαλακίες, και γω τριπολιτσιώτης ειμαι και τα βλέπω. γι' αυτό όμορφα και μη κρίνετε δίχως να ξέρετε ορισμένοι.

Δήμο είσαι δύναμη σε ζηλεύουν αστους να λένε αυτοί δεν μπορούν να σε φτάσουν, ας κρίνουν πρώτα το εαυτό τους ......

3ος θα βγει ο Πασοκοτζιουμης και μπορεί να τον περάσει και ο Τσιαμουλος.. Αυτό να αρχίσεις να συνειδητοποιείς αδερφέ 11:27 Στα λόγια βγαίνω και εγώ δήμαρχος φίλε μου.

@Κάλχας 21:01 Δηλσδή, αφού ο Τζιούμης θα είναι 3ος άρα εκτός β' γύρου, ο 2ος Τσιαμούλος (μπουαχαχαχαχα), θα είναι ο ένας που θα περάσει στο 2ο γύρο. Επομένως ο άλλος θα είναι η ο Σμυρνιώτης ή ο Παυλής. Χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα! Είσαι πολύ ηλίθιος ρε αδερφάκι μου! Τί πίνεις και δεν μας δίνεις; Να σου πω εγώ τί θα γίνει; Δεύτερη Κυριακή Σμυρνιώτης με Τζιούμη και δήμαρχος Τζιούμης. Τράβα τώρα ρούφα το αβγό σου και κόψε το αλκοόλ γιατί σου έχει κάψει τον εγκέφαλο..

Άσε μας ρε Δήμο αν πίστευες αυτά πού γράφεις θα ειχες παρατηθεί απο τον Παυλή εδω και πολύ καιρό εσυ είσουν μέχρι χθες μαζί του. Εχεις να φας παγωτό που θα σε στείλει πίσω στο χωριό σου για πάντα.

@06:40 Από αυτά που γράφεις φαίνεται ότι δεν θα ψηφίσεις το Τζιούμη, οπότε κοίτα τη δουλειά σου, ψήφισε εκείνος που γουστάρεις και μην ασχολείσαι με το τί θα κάνει ο Σωτηρόπουλος και ο κάθε Σωτηρόπουλος. Αφού δεν θα τον ψηφίσεις, δεν απευθύνεται σε σένα αλλά στους ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ψηφοφόρους, στόκε. Αν δεν γράψετε τη μακακία σας εδώ μέσα μερικοί, δεν μπορείτε..

Η απολυμένη έχει πάρει εργολαβία τα σχόλια και ξερνάει βρισιές για όσους δεν είναι με το Τζιούμη. Σε λίγο θα το βρεί η στραβή το αρνί της.

10:30 Ποια απολυμένη και αρλούμπες ρε καμμένε; Καλά κάνει ο καθένας και υποστηρίζει όποιον του κάνει κέφι. Θα σε ρωτήσουν κιόλας; Είδαμε και το επίπεδο όσων δεν είναι με το Τζιούμη ποιο είναι. Σκέτοι επιστήμονες. Στάζει μέλι η γλωσίτσα τους...

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.