Με ψηλά το κεφάλι... Αστέρας - ΠΑΟΚ 0-0

Με ψηλά το κεφάλι... Αστέρας - ΠΑΟΚ 0-0

Απρίλιος 25, 2019 - 17:50
4 σχόλια

Ο Αστέρας Τρίπολης πάλεψε, προσπάθησε, κοίταξε στα μάτια τον πρωταθλητή ΠΑΟΚ όμως αυτό το 0-0 κρίνεται άδικο και έτσι γνώρισε τον αποκλεισμό από τον τελικό του Κυπέλλλου Ελλάδος σε αυτό τον δεύτερο ημιτελικό με τον δικέφαλο.

Το έργο του Αστέρα Τρίπολης ήταν ευθύς εξαρχής δύσκολο μετά το 2-0 της Τούμπας από τον πρώτο αγώνα, το θαύμα δεν είχαμε ξανά κάτι ανάλογο για ανατροπή με τον ημιτελικό του 2013 για τους κιτρινομπλέ.

Κυρίαρχη η αρκαδική ομάδα στο παιχνίδι δημιούργησε πολλές ευκαιρίες που δεν κατάφερε ωστόσο να τις μετατρέψει σε γκολ ενώ υπάρχει και ακυρωθέν τέρμα του Τσιλιανίδη για επιθετικό φάουλ στο 47.

Εντυπωσιακή ατμόσφαιρα από τους φιλάθλους του Αστέρα Τρίπολης με καπνογόνα και πυρσούς με τους ποδοσφαιριστές του Γιώργου Παράσχου να εισπράτουν το χειροκρότημα για την προσπάθεια τους στο φινάλε της αναμέτρησης.

Το παιχνίδι ξεκίμησε με τον Αστέρα Τρίπολης να μπαίνει πολύ επιθετικά στον αγωνιστικό χώρο με τον Γιώργο Παράσχο να παρατάσει την ομάδα του χωρίς κλασικό φορ.Στο 6' μετά το λάθος του Πασχαλάκη ο Κώτσιρας δοκίμασε το σουτ με τον κίπερ του ΠΑΟΚ να διώχνει σε κόρνερ με την επόμενη ευκαιρία να έρχεται στο 37' με το σουτ του Τασουλή που πέρασε έξω ενώ στο 42' ο δικέφαλος απείλησε για πρώτη φορά στο πρώτο μέρος με τον Ζαμπά όμως το πλασέ του έφυγε πάνω από τα δοκάρια του Παπαδόπουλου.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με τρελο ρυθμό για τον Αστέρα ο οποίος μπήκε με πολύ ενέργεια στον αγωνιστικό χώρο. Στο ο Πασχαλάκης σταματησε εντυπωσιακά με το ένα χέρι το σουτ του Τσιλιανίδη με τον ίδιο ποδοσφαιριστή να πετυχαίνει γκολ ένα λεπτό αργότερα αλλά να ακυρώνεται ως επιθετικό φάουλ. Στο 62' το σουτ του Τασουλή έφυγε λίγο έξω με τους κιτρινομπλέ να συνεχίζουν να πιέζουν και να ψάχνουν το γκολ που θα τους έβαζε ξανά σε τροχιά πρόκρισης για την ανατροπή. Ο ΠΑΟΚ που στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα ήταν σε παθητικό ρόλο έκανε αισθητή την επιθετική του παρουσία με την ευκαιρία του Πέλκα στο 69' και με τον Λημνιό στο 71' σε κόντρα επίθεση.  Ο ρυθμός του αγώνα έπεσε όσο το παινίδι πήγαινε προς το τέλος του με τον ΠΑΟΚ να διαχειρίζεται άριστα το προβάδισμα του φεύγωντας από την Τρίπολη με εισιτήριο της πρόκρισης στον τελικό.

Αστέρας Τρίπολης: Παπαδόπουλος, Βλάχος (Δουβίκας), Μαρτίνεθ, Πασαλίδης, Τριανταφυλλόπουλος, Μουνάφο, Βαλιέντε, Τασουλής (Μπελόκ), Φερνάντεζ, Κώτσιρας,Τσιλιανίδης (Αραβίδης).

ΠΑΟΚ: Πασχαλάκης, Μάτος, Βαρέλα, Ίνγκασον, Κρέσπο, Σάκχοφ, Μίσιτς (Ολιβέριρα), Λημνιός, Μπίσεσβαρ, Ζαμπά (Πέλκας), Άκπομ (Σβιντέρφσκι).

 
Ειδήσεις: 

4 Σχόλια

Έχω βαρεθεί να μιλάω για τις σφαγές που έχουμε υποστεί όλα αυτά τα χρόνια....ας μείνουμε στην ψυχή και στην μαχητικότητα που βγάλαν σήμερα τα παιδιά.... μπράβο Αστεραρα... υπομονή τα καλύτερα έρχονται!!!!

Όντως εντυπωσιακή η ατμόσφαιρα με τα καπνογόνα και τους πυρσούς. Να είχε και κόσμο το γήπεδο, θα ήταν ακόμα καλύτερα. Να υποθέσω ότι τα καπνογόνα και οι πυρσοί δεν προσμετρώνται στους φιλάθλους, ε;. Άσε που παραλίγο οι ούγκανοι του ΜΠΑΟΚ να ήταν περισσότεροι απο τους αστεριανούς φιλάθλους. Ντροπή πραγματικά..

Πάσχα έρχεται και ο Ευαγγέλου τήρησε το ..έθιμο , έσφαξε σαν αρνί τον Αστέρα ! Αντε βρε λαμόγιο και του χρόνου .......

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.