Τρεις νέους υποψηφίους ανακοίνωσε ο Νίκος Τσιαμούλος (pics)

Τρεις νέους υποψηφίους ανακοίνωσε ο Νίκος Τσιαμούλος (pics)

Απρίλιος 23, 2019 - 20:08
8 σχόλια

Ανακοίνωση υποψηφίων με τον συνδυασμό "Τρίπολη - Αλλάζουμε τα δεδομένα".

Ονομάζομαι Μπίλλα Εφταλία του Πέτρου, είμαι 38 ετών και μένω στην Τρίπολη με τον σύζυγο μου και τα δύο μας παιδιά. Είμαι Φαρμακοποιός και διατηρώ το δικό μου Φαρμακείο στο Στενό, του τέως Δήμου Κορυθίου.
Αποφάσισα να σταθώ δίπλα στον Νίκο Τσιαμούλο και την ανεξάρτητη παράταξη «Τρίπολη – Αλλάζουμε τα δεδομένα» γιατί πιστεύω πως ο Νίκος είναι ο άνθρωπος που θα δώσει μία νέα πνοή στο Δήμο. Είναι γνώστης των πραγμάτων και μέσω του επαγγέλματος του έχει αποκομίσει εμπειρία και πολλά εφόδια ώστε να δώσει λύσεις στα προβλήματα που αντιμετωπίζει τόσο η Τρίπολη, όσο και τα χωριά του Δήμου μας. Η Τρίπολη αξίζει ένα καλύτερο μέλλον.. έργο δύσκολο που όλοι μαζί με θέληση και σκληρή δουλειά μπορούμε να το καταφέρουμε.

 

 

Ονομάζομαι Βρεττός Γεώργιος του Κωνσταντίνου, έχω γεννηθεί το 1957 και μένω μόνιμα στην Τρίπολη με τη σύζυγό μου και τα δύο μας παιδιά. Έχω καταγωγή από την Μανθυρέα και είμαι Ιδιοκτήτης Σχολής Οδηγών στην Τρίπολη.
Στηρίζω και σε αυτές τις εκλογές τον Νίκο Τσιαμούλο και την μεγάλη του προσπάθεια να φέρει επιτέλους την αλλαγή στην πόλη και τα χωριά μας, που έχουν μείνει πίσω τόσα χρόνια. Τον γνωρίζω, τον εμπιστεύομαι και είμαι βέβαιος ότι όλοι μαζί μπορούμε να τα καταφέρουμε, μπορούμε καλύτερα για τους συμπολίτες μας, τα παιδιά μας και για το μέλλον αυτού του τόπου.

 

 

Ονομάζομαι Τσακύρη Ευθυμία του Αποστόλου, γεννήθηκα το 1958 και κατοικώ στην Τρίπολη. Έχω καταγωγή από το Δάρα και έχω έναν γιο και μία κόρη. Έχω πτυχίο Ψυχολογίας από την Ιδιωτική σχολή Δολιανίτη στην Αθήνα και αυτή τη στιγμή είμαι Βιοτέχνης.
Θέτω για δεύτερη φορά υποψηφιότητα με την ανεξάρτητη παράταξη «Τρίπολη – Αλλάζουμε τα δεδομένα» υποκινούμενη από συναισθηματικούς κυρίως λόγους. Γνωρίζω τον Νίκο Τσιαμούλο πολλά χρόνια, σέβομαι τον αγώνα που κάνει για τον τόπο του και δεν μπορώ να μην τον βοηθήσω σ αυτή του την προσπάθεια. Έχω και εγώ παιδιά και αντιμετωπίζω καθημερινά τα ίδια προβλήματα με όλους τους συμπολίτες μου και θέλω να βρεθεί μία λύση, αποτελεσματική και οριστική για να μπορούμε όλοι να είμαστε υπερήφανοι για τον Δήμο μας.

Δελτίο Τύπου


8 Σχόλια

Μπράβο Νικόλα. Άλλη μια εξαιρετική συνεργασία. Συνέχισε έτσι και θα πας πολύ καλά. Μας εκπλήσεις με την ομάδα σου. Άλλα τέτοια μπαμ και θα σαρώσεις.

Άνθρωποι ντόπιοι και γνωστοί στην κοινωνία. Όλοι μια γροθια για τον μέλλον του Δήμου μας!!

Ντόπιοι και δικοί μας άνθρωποι μια χαρά. Μπράβο καλή επιτυχία!

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.