Σημαντικό έργο για τους κατοίκους της Μαγούλας Τεγέας (pics,vid)

Σημαντικό έργο για τους κατοίκους της Μαγούλας Τεγέας (pics,vid)

Απρίλιος 25, 2019 - 21:33
7 σχόλια

Μετά από 25 χρόνια ένα έργο που θα συμβάλλει στην αγροτική ανάπτυξη της Μαγούλας στην Τεγέα, γίνεται πραγματικότητα από την Περιφερειακή αρχή του Πέτρου Τατούλη.

Η Περιφέρεια Πελοποννήσου-ΠΕ Αρκαδίας ανταποκρινόμενη στο αίτημα του Προέδρου του χωριού Χρήστου Μπάκου προέβη στην προμήθεια αντλητικού μηχανήματος για την γεώτρηση του χωριού. Θα βοηθήσει δε και στην προμήθεια των αρδευτικών δικτύων, ώστε η γεώτρηση να καταστεί λειτουργική και να ποτίζονται αρχικά οι κήποι και στη συνέχεια και κάποια κτήματα, όσα επιτρέψει η ποσότητα του νερού της γεώτρησης.

Είμαστε δίπλα στους κατοίκους της υπαίθρου και προσπαθούμε να δημιουργούμε υποδομές, μικρές και μεγάλες, που βελτιώνουν την καθημερινότητα τους αλλά συμβάλλουν και στην ανάπτυξη της τοπικής οικονομίας.

Η χαρά και η ικανοποίησή μας μεγάλες, όταν βρεθήκαμε μαζί με τον Αντιπεριφερειάρχη Γιώργο Ρουμελιώτη, τον Περιφερειακό Σύμβουλο Γιώργο Μπακούρη και τις νέες υποψηφίους της "Νέας Πελοποννήσου Γιάννα Κοτσάκου και Κατερίνα Μπερδούση στο χωριό και είδαμε από την γεώτρηση να βγαίνει νερό.

Θα συνεχίσουμε να προσφέρουμε στον τόπο μας γιατί για εμάς πολιτική σημαίνει προσφορά.

Βαγγέλης Γιαννακούρας, αντιπεριφερειάρχης Αρκαδίας

Video: 

Σημαντικό έργο για τους κατοίκους της Μαγούλας Τεγέας από την Περιφέρεια Πελοποννήσου


7 Σχόλια

Αχ και να είχαμε κάθε χρόνο εκλογές! Που ήσασταν 5 χρόνια; Δεν ξεγελάτε κανέναν πλέον...

ΦΙΛΕ , ΕΡΓΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΕΙΝΑΙ . ΣΟΥ ΦΤΑΙΕΙ Ο ΤΑΤΟΥΛΗΣ ΠΟΥ ΤΟ ΕΚΑΝΕ .

Όποιος γνωρίζει για την αντλία που μπήκε ..γελάει!!! Πως κατάφερε ο τοπικός να κοροιδέψει το περιφερόμενο θίασο του Γιαννακούρα είναι άλλο θέμα.. Σιγά την ανάπτυξη. .. Το οτι η γεώτρηση βγάζει 1 5 ίντσα νερό το μέγιστο, και θα το καταναλώνουν οι γύφτοι πιυ έχουν εγκατασταθεί εκεί είναι άλο θέμα!!! Μάκη *α και εσύ εκεί???? Έλεος!!!

ΑΝΩΝΥΜΕ @27-4- 2019 8: 28 ΠΟΙΟΣ ΣΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΣΤΟ ΑΠΥΡΟΒΛΗΤΟΝ; ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΠΟΤΕ ΘΑ ΣΑΣ ΕΡΘΕΙ Η ΔΙΩΞΗ ΤΟΥ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ ........

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.