Αστέρας Τρίπολης: Μεγάλη Πέμπτη - Σταύρωση

Αστέρας Τρίπολης: Μεγάλη Πέμπτη - Σταύρωση

Απρίλιος 25, 2019 - 19:07
16 σχόλια

Με ανακοίνωση του ο Αστέρας Τρίπολης σχολιάζει τις διαιτητικές αποφάσεις και των δύο ημιτελικών με τον ΠΑΟΚ που έκριναν όπως φάνηκε σε μεγάλο βαθμό και την πρόκριση στον τελικό.

Ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ:

ΠΑΟΚ - ΑΣΤΕΡΑΣ 2-0

Ένα γκολ κατά κοινή ομολογία offside. Ο Βοηθός που δεν το υπέδειξε επιβραβεύεται και ορίζεται ξανά στον επαναληπτικό αγώνα των δύο ομάδων. 

 

ΑΣΤΕΡΑΣ - ΠΑΟΚ 0-0

Ένα γκολ κατά κοινή ομολογία ΚΑΝΟΝΙΚΟ ακυρώνεται για άγνωστο λόγο.

Μεγάλη Πέμπτη - Σταύρωση

 

Καλή Ανάσταση σε όλους μας!

Ειδήσεις: 

16 Σχόλια

Αλλος ένας Γιάχος εκτέλεσε τον Αστέρα και του στέρησε τη δυνατότητα να διεκδικήσει με αξιώσεις την πρόκριση στον τελικό Κυπέλλου ! Αν μετρούσε το κανονικό τέρμα τους Τσιλιανίδη στο 47΄ , με τα χάλια που είχε ο ΠΑΟΚ θα δεχόταν σίγουρα και άλλο τέρμα και η πρόκριση θα παιζόταν με αξιώσεις υπέρ της ομάδας μας, καθώς ο Αστέρας ήταν ανώτερος σε όλο τον αγώνα ! Αλλά είπαμε : Τα λαμόγια ποτέ δεν πεθαίνουν ! Ενας Γιάχος τελείωσε , δέκα ξεφυτρώνουν , σαν την λερναία ύδρα .....

Γιατί οι Αρμόδιοι του Αστέρα δέχτηκαν τον ίδιο βοηθό και σε αυτό τον αγώνα ? Τι περίμεναν δηλαδή ότι θα τους χαριστεί ? Ενα λαμόγιο ήταν κι΄ αυτός σε διατεταγμένη υπηρεσία . Αυτά τα πράγματα δεν πρέπει να αγνοούνται και η ομάδα να αντιδρά εντονότατα και ΕΓΚΑΙΡΑ , ώστε να μην ξανασυμβαίνουν , γιατί μας θεωρούν και μ@λ#κες !!!

Ακόμα και τώρα που πήρε ο ΠΑΟΚ το πρωτάθλημα, η... εξυγίανση δεν σταματά. Αυτά που συμβαίνει με την ομάδα της Θεσσαλονίκης δεν έχουν προηγούμενο. Θα μείνουν στην ιστορία. Εκεί έχει βάλει από σήμερα το όνομά του και ο Ευαγγέλου, ο διαιτητής από την Αθήνα. Ο οποίος ακύρωσε το γκολ του Τσιλιανίδη στο 47', σε μια φάση που ο Ίνγκασον έχει κλωτσήσει... αέρα, έπεσε κάτω και ο ρέφερι υπέδειξε επιθετικό φάουλ. Πόσο πιο πάτο ρε ...εξυγιαντές ?

Η... εξυγίανση δεν σταματά και το χειρότερο από όλα... Δεν μιλά κανείς. Απλά παρακολουθούν όλα αυτά τα όργια, που εντελώς... τυχαία είναι επαναλαμβανόμενα υπέρ του ΠΑΟΚ! Ειδικά στο Κύπελλο έχουν γίνει απίθανα πράγματα. Με τον Πανιώνιο στη ρεβάνς στην Τούμπα, στο ίδιο γήπεδο στον πρώτο ημιτελικό με τον Αστέρα και τώρα στην Τρίπολη! Τι άλλο θα γίνει φέτος;

Δύο φάσεις καθοριστικές που αλλοίωσαν το αποτέλεσμα του αγώνα και που ο Ευαγγέλου τις έγραψε στ' αχ@μνά του ! Στο 43 σε πεντακάθαρο πέναλτι αμυντικού του ΠΑΟΚ που έδιωξε τη μπάλα με το χέρι στη μικρή περιοχή , έκανε στραβά μάτια και στο 47 που ακύρωσε πεντακάθαρο γκολ του Τσιλιανίδη. Τι άλλο να περιγράψει κάποιος για ν’ αποδώσει την παρακμή και την ξεφτίλα του ελληνικού ποδοσφαίρου; Η… εξυγίανση δεν σταματάει πουθενά. Το είδε όλη η Ελλάδα και στην Τρίπολη. Το έχει δει καθ’ όλη την διάρκεια της χρονιάς σε πολλά παιχνίδια του ΠΑΟΚ.

Εξυγιαντικές κινήσεις από τον χορηγό του πρωταθλήματος και τους κυβερνώντας σήμερα στην Ελλάδα...... Ντροπή δεν υπάρχει??? πριν έφταιγαν ΟΣΦΠ,ΠΑΟ,ΑΕΚ κ.λ.π. οι φίλαθλοι δεν ξεχνάνε , μαύρο θα ρίξουν στις κάλπες!

@10:04 Από το πολύ το φίκι-φίκι σου έχει μείνει κουσούρι το γέλιο. Για να συνεχίζεις να γελάς, μάλλον σ' αρέσει το φίκι-φίκι, γιουσουφάκι. Δεν είναι κακό. Γούστα είναι αυτά..

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.