Δύο νέους υποψηφίους ανακοίνωσε ο Νίκος Τσιαμούλος (pics)

Δύο νέους υποψηφίους ανακοίνωσε ο Νίκος Τσιαμούλος (pics)

Απρίλιος 24, 2019 - 19:10
17 σχόλια

Ανακοίνωση υποψηφίων με τον συνδυασμό "Τρίπολη - Αλλάζουμε τα δεδομένα"!

Ονομάζομαι Σκιπητάρης Βασίλης του Γεωργίου, έχω γεννηθεί στην Αθήνα το 1978, έχω μεγαλώσει και είμαι κάτοικος Τρίπολης. Είμαι M.Sc. Γεωπόνος - Οινολόγος από το Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών και επαγγελματικά από το 2013 εργάζομαι στην επιχείρηση που ίδρυσα στα Χάνια Σκοπής με αντικείμενο τις Χημικές και Μικροβιολογικές Αναλύσεις Τροφίμων κ Ποτών και το εμπόριο Λιπασμάτων και Φυτοπροστατευτικών.

Αποδέχτηκα την πρόσκληση του Νίκου Τσιαμούλου να είμαι για δεύτερη φορά υποψήφιος στο πλευρό του γιατί γνωρίζω και εκτιμώ τον αγώνα που κάνει για να αναδείξει το Δήμο μας. Αγαπάει αυτό τον τόπο και αγωνίζεται με εφόδιο τις γνώσεις και την εμπειρία του για να έχουμε ένα καλύτερο μέλλον. Σύμφωνα με τη ρήση «όποιος είναι γνώστης και γνωρίζει ότι είναι γνώστης είναι σοφός, ακολούθησε τον!» έτσι κ εγώ στέκομαι δίπλα του και θα παλέψω για ένα νέο αύριο, έναν νέο Δήμο.

 

 

Ονομάζομαι Μέλλου Μαρία του Ιωάννη και της Βασιλικής και είμαι 41 ετών. Μένω μόνιμα στο Βαλτέτσι και είμαι κτηνοτρόφος.

Αποφάσισα να ασχοληθώ με την τοπική αυτοδιοίκηση και να συμμετέχω στον ανεξάρτητο συνδυασμό «Τρίπολη – Αλλάζουμε τα δεδομένα» γιατί θέλω να βοηθήσω όσο μπορώ το χωριό μου και κατ’ επέκταση των τόπο μου. Θέλω να συμβάλω προτείνοντας καινοτόμες ιδέες στην ανάπτυξη του αγροτικού και κτηνοτροφικού τομέα. Ο Νίκος είναι ένας άνθρωπος ανοιχτός σε νέες ιδέες και προτάσεις και έχει την εμπειρία να βελτιώσει και να αναδείξει αυτούς τους τομείς. Γι αυτό λοιπόν και εγώ συμπορεύομαι μαζί του και θα κάνω ότι μπορώ για να καταφέρουμε να δώσουμε νέα πνοή στα παραμελημένα χωριά του Δήμου μας.

Δελτίο Τύπου


17 Σχόλια

Μια εικόνα χίλιες λέξεις. Θετική αύρα και άνθρωποι με καθαρότητα. Τέτοιους ανθρώπους χρειαζόμαστε. Καλή επιτυχία!

@20:29 Πάμε δυνατά Νίκο! Το αξίζεις να είσαι τριτοτέταρτος! Χαλάλι τα σχόλια που γράφεις εσύ και το γραφείο σου ολάκερο, νομίζοντας ότι έτσι θα πάρεις περισσότερες ψήφους. Το μόνο σίγουρο πάντως είναι ότι κάτι θα πάρεις στις εκλογές..

Μπουμπη δεν βαζεις μυαλο.... βλεπω. Σταματα να κανεις σχολια μονος σου γιατι σε καταλαβαινουμε και στραβωνουμε. Εχεις σκυλιασει με τα μαντατα.

ΜΕΓΑΛΑ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΑ. ΠΑΛΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΝΙΚΟΥ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ

Νικόλα συνέχισε δυναμικά και τίμια όπως πας. Μην ακούς κάνενα από τα παράσιτα. Ο κόσμος έχει τον τελευταίο λόγο. Πας καλά φίλε και το λένε πολλοί γι' αυτό έχουν σκυλιάσει μερικοί. Καμία δημοσκόπηση δεν μπορεί να προβλέψει τα τελικά αποτελέσματα. Καλή επιτυχία από καρδιάς. Την αξίζεις!

Ο κόσμος δείχνει την προτίμησή του και με εσένα είναι πολύ θετικά τα πράγματα. Ακούω καλά και τίμια λόγια για το πρόσωπό σου και τη δράση σου. Είσαι δυνατός αντίπαλος και λογικό είναι να αντιδρούν μερικοί. Δεν τους κατηγορώ. Εσύ συνέχισε τον αγώνα σου τίμια όπως πας και όλα θα πάνε καλά. Καλή επιτυχία!

νικο συνεχισε δυνατα και μη μασας,μονο το βραδυ των εκλογων να εισαι μαζι με κανα γιατρο να γλυτωσεις τα χειρωτερα,μιας και εισαι και συμπαθητικος ,απλα μεχρι εκει

αλεξανδρος 10:45 Από πού προκύπτει τώρα ότι είναι δυνατός αντίπαλος με το πολύ 10% που θα πάρει, μόνο εσύ και ο ίδιος μπορείτε να το ξέρετε.Εκείνο που δεν ξέρετε ή μάλλον το ξέρετε αλλά δεν θέλετε να το παραδεχτείτε, είναι αυτά που θα πάρει στις εκλογές. Εμείς θα του τα δώσουμε. Τα δικά μας θα πάρει ο δυνατός αντίπαλος. Ως δυνατός, θα τα τσακώσει και δυνατά..

Ότι υπάρχει ένας συγκεκριμένος που γράφει συνέχεια θετικά σχόλια για τον Τσιαμούλο, δεν το έχει καταλάβει κανείς. Δεν θα πω ότι είναι ο ίδιος, γιατί ξέρει τί ξεφτίλας είναι. Δεν το κόβες όμως λίγο ρε μεγάλε; Έχει καταντήσει βαρετό. Α, στό' πανε; Δεν πρόκειται να πάρεις παραπάνω ψήφους όσα σχόλια κι αν γράψεις...

Ο Κωστάκης αν δεν μπει να γράψει εφιάλτης του έχει γινει μετα το σκάνδαλο που το βγάζουν 4ος απο 1ο που δεν ήταν ποτέ παρά στα ο΄νειρα του ...

Anonymus 17:00 εξυπνοπούλι είσαι μπράβο. Πως το σκέφτηκες όλο αυτό; Μυθιστόρημα απο τα λίγα. Μιλάμε αδικείσαι αν το το κάνεις επάγγελμα θα πιάσεις πολλά.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.