Καλαμάτα, Τρίκαλα, Τρίπολη και Βόλος: «Ο πόλεμος των πόλεων» στον ΣΚΑΪ

Καλαμάτα, Τρίκαλα, Τρίπολη και Βόλος: «Ο πόλεμος των πόλεων» στον ΣΚΑΪ

Απρίλιος 24, 2019 - 14:12
2 σχόλια

Τέσσερις πόλεις της Ελλάδας που είχαν διαφορετικές ευκαιρίες ανάπτυξης, διαφορετικές δυνατότητες εξωστρέφειας, διαφορετικά προβλήματα, κατά τη διάρκεια της 10ετούς κρίσης, μπήκαν στο μικροσκόπιο της έρευνας του Τάσου Τέλλογλου «Ο πόλεμος των πόλεων». 

Ποιες πόλεις κατάφεραν να ξεχωρίσουν και ποιες να «βυθιστούν» την περίοδο  της κρίσης; Τι κοινό έχουν η Καλαμάτα και τα Τρίκαλα; Τι κοινό έχουν η Τρίπολη και ο Βόλος;

Ο Τάσος Τέλλογλου με τον οπερατέρ Χρόνη Τσιχλάκη επισκέφτηκαν αυτές τις πόλεις και θα παρουσιάσουν μία μεγάλη έρευνα με τίτλο «Ο πόλεμος των πόλεων» αύριο Μ. Πέμπτη στις 20.50 στον ΣΚΑΪ.

«Ο πόλεμος των πόλεων» του Τάσου Τέλλογλου την Μ. Πέμπτη στον ΣΚΑΪ στις 20.50.

Οπερατέρ : Χρόνης Τσιχλάκης
Μοντάζ: Κώστας Ασπιώτης

ΠΗΓΗ: skai.gr


2 Σχόλια

ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑ ΜΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΝΙΚΑ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙ ΤΟ ΜΟΝΤΕΛΟ ΤΗΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ΠΟΥ ΑΥΤΟ ΑΝΑΠΤΥΧΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΕΣ ΕΝΩ Η ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΜΕΣΣΗΝΙΑ ΑΠΟ ΤΟ COSTA NAVARINO. ΓΕΛΑΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ

Η 3πολη να δούμε τι μοντέλο ακολουθεί...που είναι και η πρωτεύουσα της περιφέρειας Πελοποννήσου (την οποία περιφέρεια διοικεί ακόμα ο ..... έτσι... )

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.