Οι Σκουλάδες, ο Κούγιας, και της εξυγίανσης το κάγκελο

Οι Σκουλάδες, ο Κούγιας, και της εξυγίανσης το κάγκελο

Απρίλιος 21, 2019 - 21:19
15 σχόλια

Διπλό ο ΟΦΗ στο ΟΑΚΑ την περασμένη αγωνιστική κόντρα στον Παναθηναϊκό (και με ανατροπή στο δεύτερο ημίχρονο!), διπλό η ΑΕΛ στο ΟΑΚΑ την 29η αγωνιστική επί της ΑΕΚ και οι Σκουλάδες στην Κρήτη να κάνουν σόου.

Ελληνικό ποδόσφαιρο στα καλύτερα του που δεν ξέρεις κάθε αγωνιστική τι θα δουν τα μάτια σου εκπλήσσοντας (δυσάρεστα) και με τον χειρότερο τρόπο φιλάθλους και όσους πραγματικά αγαπούν αυτό το άθλημα.

Ο Αστέρας Τρίπολης όμως τι και αν του δόθηκε εις βάρος του ένα πέναλτι μαϊμού, τι και αν δεν του δόθηκε ένα καθαρό. Δεν έκανε την χάρη στον Σκουλά παίρνοντας παλικαρίσια ισοπαλία κρατώντας την τύχη της παραμονής στα δικά του αποκλειστικά χέρια.

Την περασμένη αγωνιστική ο Αλέξης Κούγιας με ανακοίνωση του μιλούσε για "μικρό" Παναθηναικό και την άλλη μέρα ο Νταμπίζας έκανε συνέντευη τύπου. Άραγε θα κάνει το ίδιο αύριο και ο Λυμπερόπουλος ;

Τέλος και σε ότι έχει να κάνει με τον Σκουλά ; Καλή η προσπάθεια αλλά ο Αστέρας δεν μασάει! Θα τα καταφέρει και πάλι...

Ειδήσεις: 

15 Σχόλια

Ο Αστέρας μόνος του και όλοι τους απέναντι ! Είπαμε : Είναι πολύ σκληρός για να πεθάνει και κανένας σκουλάς (το σίγμα με μικρό..) δεν μπορεί να τον τελειώσει ! Θα τους μπαίνει στο μάτι για πολλά χρόνια ακόμα !!!!!!!!!!!!!!!!

Δεν πάτε στο γήπεδο γιατί είστε κομπλεξαρες, για το κοριοπολις η δικαιοσύνη αποφάσισε την αθώωση των ανθρώπων του αστέρα. Μακάρι να έφευγαν οι ιδιοκτήτες του Αστέρα γιατί δεν σας αξίζουν ρε σκοτάδια... Αειντεστε σια πέρα παλιό μπανταβα

Ο Σκουλάς είχε τη χειρότερη διαιτησία σε βάρος του Αστέρα νομίζω χειρότερη και από αυτή του τελικού του Γιάχου αλλά και του Σπάθα

Με τα δύο του χέρια έπιασε ο Γιαννούλης τη μπάλα στη μικρή περιοχή, δεν το είδατε ρε εγκληματίες της διαιτησίας ? Από ποιον είχε την εντολή άραγε το τέρας ο ρέφερι για να δολοφονήσει τον Αστέρα ? Δεν του βγήκε όμως, όπως και αυτών που του έδωσαν την εντολή .....

Συγχαρητήρια στην ομαδάρα της πόλης μας!! Είμαστε προνομιούχοι που έχουμε τον Αστερακαι βλέπουμε μπαλίτσα.. Δείτε στους γύρω νομούς πουβολοδερνουν στα τοπικά οι ομάδες τους..

Έχω την εντύπωση ότι με τους "εξυγιαντές"της παρούσας διακυβέρνησης οι άρχοντες των αγώνων έγιναν "καλλίτεροι"????

<<Πόθεν Έσχες>> αυστηρότατο για τους διαιτητές και την επιτροπή που ορίζει τους διαιτητές της κάθε Κυριακής και μάλιστα για όλο το χρονικό διάστημα του έτους, για να μην κοροιδευόμαστε !

Παραγκολογε χάθηκες γιατί δεν υπογράφεις τώρα τα σχόλια έλα γράψε κοριοπολις Ριζούπολη γράψε κάτι θα παθεις στερητικό σύνδρομο μέχρι να σου δώσει αφορμή η ομάδα να γράψεις εναντίον του Μποροβηλου Πάλι σώθηκαν οι τυχεροί ρε παραγκολογε!!!!

Δέστε τί γράφει η ιστοσελίδα ΝΕΑ ΚΡΗΤΗ για το λαμόγιο Σκουλά , πριν από τον αγώνα της Κυριακής ! ! ''Το "κοπέλι" με τη σφυρίχτρα από τα Αστερούσια (Κρήτης) , στον προθάλαμο της FIFA!'' Παράλληλα πλέκει το εγκώμιο του ....αντικειμενικού αυτού διαιτητή για να τον ''καθοδηγήσει'' τί πρέπει να κάνει κατά τη διάρκεια του αγώνα ! Ο Αστέρας βέβαια και ο Τσιλιανίδης , του χάλασαν το σχέδιο , όσο ....φιλότιμα και αν το προσπάθησε ! Η ΚΕΔ δεν ήξερε την καταγωγή του λαμογιού αυτού και τον έβαλε σε τέτοιο κρίσιμο αγώνα ? Τα συμπεράσματα δικά σας .....

Και πάλι μπράβο στους ιδιοκτήτες που με διορατικότητα από τη δ' εθνική ακόμη ανάθεσαν το τρέξιμο της ομάδας στους κατάλληλους που γνωρίζουν την ανθρωπογεωγραφία του ποδοσφαιρικού χώρου και δικαιώνονται.

Έτσι μπράβο παραγκολογε σε είχαμε χάσει έτσι πάρε πόνο ακόμη Α εθνική ο Αστέρας δεν έπεσε μεγάλε !!!

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.