Παπαζαχαρίας: Το πρόβλημα είναι στη Σύγκλητο του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου

Παπαζαχαρίας: Το πρόβλημα είναι στη Σύγκλητο του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου

Απρίλιος 24, 2019 - 08:57
18 σχόλια

Κ Α Λ Η Μ Ε Ρ Α φίλες και φίλοι μου!

Περιμένω τη Σύγκλητο του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου να μου κάνει προτάσεις για την ίδρυση Πολυτεχνικής σχολής και να καταθέσει το φάκελο για την ίδρυση κτηνιατρικής σχολής στη Τρίπολη.

Αυτά είπε χθές στη Βουλή ο υπουργός Παιδείας για το Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου και αντί για προτάσεις η Σύγκλητος απέρριψε κάθε διάθεση συνεργασίας με το υπουργείο στο όνομα μιας υποτιθέμενης υποβάθμισης του Πανεπιστημίου μας.

Στο ίδιο πνεύμα με τη Σύγκλητο και όλο το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Τρίπολης, εκτός από τον Δήμαρχο Δημήτρη Παυλή, που σωστά επεσήμανε πως το πρόβλημα είναι στη Σύγκλητο του Πανεπιστημίου μας.

Κύριοι του Δημοτικού Συμβουλίου του δήμου Τρίπολης αφήστε τις προεκλογικές κούφιες κορώνες σας και δέστε με περισσότερη σοβαρότητα τη τύχη του Πανεπιστημίου μας.

Τάσος Παπαζαχαρίας

 


18 Σχόλια

Τι λες ρΕ **, δυο φορες έχει πάρει απόφαση η σύγκλητος και την έγραψε ο υπουργός. Θέλει τώρα να πάρει και Τρίτη. Στο Άργος έφτιαξε τμήμα με ένα κολόχαρτο ενός βουλευτή και εδώ μας λέει παραμύθια. Θα φάτε πολύ μαύρο και εσείς κι ο παυλής

Το πρόβλημα είναι ότι το μυαλό σου είναι χαλασμένο αλλά δεν είσαι ο μοναδικός από τον ΣΥΡΙΖΑ με τέτοιο πρόβλημα, δυστυχώς.

Η Σύγκλητος αποφάσισε και μάλιστα 2 φορές: ΟΧΙ στη συνένωση με το ΤΕΙ Δυτικής Ελλάδας, ΝΑΙ στη συνένωση με το ΤΕΙ Πελοποννήσου, Ίδρυση Πολυτεχνικής Σχολής με δύο τμήματα στην Τρίπολη με άμεση λειτουργία το Σεπτέμβριο. Τι θα πρέπει να αποφασίσει ξανά; Μην κοροϊδεύετε τον κόσμο.

Παπαζαχαρία το μόνο που ξέρεις να κάνεις είναι να προβοκάρεις. Σταμάτα επιτέλους. Διαλύσατε την Τρίπολη.

Τάσο, μια εύκολη ερώτηση. Ο υπουργός είπε πως από λάθος γράφτηκε στο νομοσχέδιο η καλαματα ως έδρα του Πανεπιστημιακού Ερευνητικού κεντρου. Θα το διορθώσω είπε. Γιατί δεν το..διόρθωσε; Την ίδια στιγμή εσύ και ο επίσης δυνατός, Παπαηλιού λέγατε πως η ίδρυση του ΠΕΚ με έδρα την Καλαμάτα θ ενισχύσει την Τρίπολη! Έχεις κάτι να πεις για αυτό? ΠΡΟΣΕΡΧΕ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΩ ΜΕ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΑΡΓΟΤΕΡΑ.

Παπαηλιού, Παπαζαχαρίας και Παυλής η dream team της υποκρισίας, ψευτιάς, κοροϊδίας κτλ. Βέβαια, δεν φταίνε (μόνο) αυτοί... Ας αναλογιστούμε όλοι τις ευθύνες μας επιτέλους...

Τι θράσος και αυτό. Που νομίζει ότι απευθύνεται. Δεν ντρέπεται λίγο. Άκου φταίνε οι παράταξης της μειοψηφίας και όχι ο Δήμαρχος και ούτε καν αυτοί που κατέθεσαν και ψήφισαν το νομοσχέδιο. Ούτε για φτύσιμο δεν είναι. ΝΤΡΟΠΗ.

Ρε Τάσο εμ δεν ξέρεις να γράφεις Ελληνικά ("δέστε" και "πάρσιμο αποφάσεων") εμ μας λες ότι δεν ξέρεις να διαβάζεις κιόλας. Αφού η σύγκλητος έχει πάρει αποφάσεις και μάλιστα έχουν αναρτηθεί στο διαδίκτυο μέσω ρεπορτάζ, γιατί γελοιποιείσαι;

Τάσο, μετά το Πολυτεχνείο, να φέρεται και το λιμάνι στη Τρίπολη.. Α ρε Αριστερά ***, ξεπεράσατε και το Μαυρογιαλούρο

Πολυτεχνική Σχολή στην Τρίπολη; Αφού την αφήσατε να πάει στην Πάτρα. Το Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου έχει πια Σχολή Μηχανικών στην Πάτρα!!! Αυτή προορίζεται για την Πολυτεχνική του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου.

Είτε ο κ. Παπαζαχαρίας μας τρολάρει, είτε μεταφέρει αυτά που του λένε. Να καταθέσει η Σύγκλητος πρόταση για πολυτεχνική; Αλήθεια, μπήκε στον κόπο να διαβάσει τις αποφάσεις της Συγκλήτου που ζητούν την ίδρυση πολυτεχνικής σχολής και τη μετατροπή του Τμήματος Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών σε Τμήμα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Η.Υ; Μάλλον όχι. Να καταθέσει η Σύγκλήτος πρόταση για κτηνιατρική; Αλήθεια, μπήκε στον κόπο να διαβάσει το κοινό πόρισμα της "επιτροπής Γαβρόγλου" (στο οποίο συμμετείχαν οι εκπρόσωποι του Πανεπιστημίου) που το ζητούσε; Μάλλον όχι. (συνεχίζεται πιο κάτω)

Η Σύγκλητος επίσης είπε "όχι" στα τμήματα της Πάτρας. Ο Υπουργός την αγνόησε. Η Σύγκλητος δεν τοποθετήθηκε για την ίδρυση του τμήματος στο Άργος. Ο Υπουργός δεν έκρινε σκόπιμο να τη ρωτήσει, αρκούσε η τροπολογία ενός βουλευτή (που προφανώς είναι πιο ειδήμων από τη Σύγκλητο). Ό Υπουργός λοιπόν όχι μόνο αγνοεί τη Σύγκλητο αλλά την εμπαίζει κιόλας. Για τα δύο αιτήματα της Συγκλήτου (Πολυτεχνική, Κτηνιατρική) ο υπουργός παραπέμπει στο μέλλον και σε επιτροπές, που όταν και αν δώσουν αποτέλεσμα -όποιο και αν είναι αυτό-, ο κ. Γαβρόγλου δεν θα βρίσκεται στο Υπουργείο. (συνεχίζεται πιο κάτω)

Για το "όχι" στα τμήματα της Πάτρας, ο Υπουργός έγραψε τη Σύγκλητο στα παλαιότερα των υποδημάτων του. Αυτό είναι εμπαιγμός, και αυτόν τον εμπαιγμό επαναλαμβάνει ο κ. Παπαζαχαρίας. Διαβιβάστε του θερμά συγχαρητήρια, και ευχές για "εις ανώτερα".

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.