Υποψήφιος με τον Νίκο Τσιαμούλο ο Αθανάσιος (Σούλης) Πολυχρονόπουλος

Υποψήφιος με τον Νίκο Τσιαμούλο ο Αθανάσιος (Σούλης) Πολυχρονόπουλος

Απρίλιος 23, 2019 - 12:19
6 σχόλια

Ανακοίνωση υποψηφιότητας του Πολυχρονόπουλου Αθανάσιου (Σούλη) με το συνδυασμό "Τρίπολη - Αλλάζουμε τα Δεδομένα"!

Ονομάζομαι Αθανάσιος (Σούλης) Πολυχρονόπουλος, είμαι 40 ετών και έχω γεννηθεί στην Τρίπολη. Είμαι επιχειρηματίας, παντρεμένος με την Αναστασία Αργυροπούλου και έχουμε δύο παιδιά, την Ιωάννα και τον Μιχάλη.

Αποφάσισα να θέσω υποψηφιότητα με την παράταξη «Τρίπολη – Αλλάζουμε τα δεδομένα» και να στηρίξω τον Νίκο Τσιαμούλο στον αγώνα που κάνει, για να φέρει την αλλαγή στον Δήμο Τρίπολης. Ο Νίκος είναι πάνω απ' όλα άφθαρτος, είναι ένας άνθρωπος με όραμα και προγραμματισμό. Έχει θέληση που πηγάζει από την μεγάλη αγάπη του για τον τόπο που μεγάλωσε, θέλει έναν Δήμο πρότυπο και σε αυτή την προσπάθεια του είμαι δίπλα του συμπαραστάτης και συναγωνιστής.

Δελτίο Τύπου


6 Σχόλια

@19:30 Τρολάρεις έτσι; Γιατί αν όχι, πριν πάτε για δημαρχία, φροντίστε να έχουν χωνέψει το αρνί ο Πολυχρονόπουλος κι ο Τσιαμούλος για να είναι αέρινοι και να προχωράνε πιο άνετα

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.