Κώστας Τζιούμης: Εγώ πηγαίνω στον δήμο γιατί έχω μεράκι και θέλω να προσφέρω (pics,vid)

Κώστας Τζιούμης: Εγώ πηγαίνω στον δήμο γιατί έχω μεράκι και θέλω να προσφέρω (pics,vid)

Απρίλιος 22, 2019 - 12:05
30 σχόλια

«Εμείς δεν στηρίξαμε ποτέ τον κ. Παυλή»

Στο χωριό Κάψια συναντήσαμε τον υποψήφιο δήμαρχο Τρίπολης επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Τρίπολη Αύριο»  κ. Κώστα Τζιούμη, με τον οποίο μιλήσαμε εκτενώς τόσο για το πρόγραμμα της παράταξής του όσο και για τη θέση που θα κρατήσει ο ίδιος τη δεύτερη Κυριακή των εκλογών.

Ο κ. Τζιούμης απάντησε σε ερωτήσεις σχετικές με την τοπική ανάπτυξη, αλλά και με τη στήριξη -ή μη- στον κ. Παυλή τη δεύτερη Κυριακή των προηγούμενων αυτοδιοικητικών εκλογών.

Επίσης ο υποψήφιος δήμαρχος μίλησε για τους λόγους που πρέπει οι πολίτες να εμπιστευτούν τον ίδιο και την «Τρίπολη Αύριο».

Είμαστε νέοι άνθρωποι, που δεν έχουμε διοικήσει, και ζητούμε από τους πολίτες να μας δώσουν την ευκαιρία να καταθέσουμε συγκεκριμένο πρόγραμμα, το οποίο να το κρίνουν και μας δοκιμάσουν και θα τους δικαιώσουμε

Η συνέντευξη έγινε στο Σπήλαιο Κάψια Καφέ, δίπλα από τα Σπήλαια με τον κ. Τζιούμη να χαρακτηρίσει το σημείο ως ένα από τα ωραιότερα της χώρας, χωρίς όμως αυτά να έχουν την επισκεψιμότητα που τους αξίζει.

Τα σπήλαια του Κάψια είναι ένα παράδειγμα για το πώς ο δήμος μπορεί να προσελκύσει επισκέπτες, είπε, τονίζοντας ότι πρέπει να γίνει σοβαρή δουλειά αφού ο τουρισμός είναι ένα προϊόν που προωθείται με επαγγελματικές δραστηριότητες.

Εμείς έχουμε πολλά σημεία φυσικής ομορφιάς, ιστορικά και αρχαιολογικά και άμα μας επιλέξουν οι δημότες, προτεραιότητά μας θα είναι η ενίσχυση του τουρισμού στην περιοχή όλες τις εποχές του χρόνου

Ο κ. Τζιούμης μίλησε για τον πρωτογενή τομέα, τονίζοντας ότι αυτός μπορεί να γίνει η ατμομηχανή ανάπτυξης για την περιοχή μας, μιας και πολλά είναι τα προϊόντα που ευδοκιμούν στην περιοχή. Τα χωριά μας, οι αγρότες και οι κτηνοτρόφοι μπορούν να στηριχθούν από τον δήμο έτσι ώστε να υπάρχει ανάπτυξη του πρωτογενούς τομέα.

Αρκετά συνοπτικά ο κ. Τζιούμης ανέπτυξε ένα πλήρες σχέδιο για τον πρωτογενή τομέα  που έχει υλοποιήσει η παράταξή του και το οποίο θα παρουσιαστεί σε ειδική ημερίδα. Ο κ. Τζιούμης δίνοντας κάποια στοιχεία σημείωσε ότι πρέπει να γίνει αποτύπωση χρήσης γης, δεύτερον να ενισχυθεί η αγροτική οδοποιία και να γίνουν ήπιες παρεμβάσεις που να έχουν σχέση με την άρδευση της περιοχής, καθώς επίσης να γίνει στήριξη στην ενέργεια με ανανεώσιμες πηγές ενέργειας καθώς και με το φυσικό αέριο.

Βασικοί πυλώνες για την ανάπτυξη του δήμου, σύμφωνα με το σχέδιο της παράταξης «Τρίπολη Αύριο», είναι αρχικά επαναφορά κανονικότητας στον δήμο της Τρίπολης. Μικρά παραδείγματα για την επίτευξη του στόχου είναι η βελτίωση του οδικού δικτύου, η βελτίωση του ηλεκτροφωτισμού, η διαχείριση αδέσποτων , η χρήση κοινόχρηστων χώρων.

Όπως αποκάλυψε ο επικεφαλής της παράταξης «Τρίπολη Αύριο», μία από τις καινοτομίες που θα ακολουθήσει η παράταξη είναι η δημιουργία μιας θέσης στον δήμο για την επίλυση των καθημερινών προβλημάτων που αντιμετωπίζουν οι πολίτες.

Θα υπάρχει ένας αντιδήμαρχος καθημερινότητας που θα ασχολείται με αυτό. Επίσης, προοπτικά θα δημιουργηθεί ένα σύστημα ανταπόκρισης πολιτών. Θα υπάρχει μια ηλεκτρονική πλατφόρμα στην οποία οι πολίτες θα υποβάλλουν τον πρόβλημά τους και θα βλέπουν την εξέλιξή του. Αυτή η τακτική θα είναι εντελώς διάφανη έτσι ώστε οι πολίτες να γνωρίζουν τι γίνεται με την εξέλιξη της υπόθεσής του.

Στη συνέχεια ο κ. Τζιούμης μίλησε για την ανάδειξη της ιστορικής πολιτιστικής κληρονομιάς του δήμου, που αυτή θα γίνει μέσα από παρεμβάσεις όπως η δημιουργία ενός μουσείου αγώνα, όπου πέρα από την ιστορία και τον Αρκαδισμό το κυριότερο για την Τρίπολη, είναι η ταύτισή της με την ελληνική επανάσταση όπως είπε.

Ο κ. Τζιούμης απάντησε τις ερωτήσεις για την κοινωνική πολιτική που θα ακολουθήσει ο ίδιος ως δήμαρχος. Ως ιατρός ξεκαθάρισε ότι  είναι αρκετά ευαισθητοποιημένος με το ζήτημα σημειώνοντας ότι θα έχει την εποπτεία των κοινωνικών δομών στον Δήμο Τρίπολης προτείνοντας λύσεις για την οικονομική ενίσχυση των συγκεκριμένων δομών του δήμου.

Προτεραιότητά μας να στηρίξουμε αυτές τις δομές και να διεκδικήσουμε χρήματα από ευρωπαϊκά προγράμματα

Φτάνοντας προς το τέλος ο επικεφαλής της παράταξης «Τρίπολη Αύριο» κ. Κώστας Τζιούμης μίλησε και για τις συμμαχίες, αλλά έκανε και σφοδρή κριτική στο έργο του κ. Παυλή και του κ. Σμυρνιώτη.

Οι συμμαχίες είναι υποχρεωτικές και στον δεύτερο γύρο των εκλογών αλλά και μετά τις εκλογές στο δημοτικό συμβούλιο. Εμείς είμαστε ξεκάθαροι, δεν μιλάμε για συνεργασίες μεταξύ α΄ και β΄ Κυριακής κάτω από το τραπέζι

«Εμείς θα περάσουμε στον δεύτερο γύρο και αν εκλεγώ δήμαρχος θα καλέσω τις παρατάξεις να συζητήσουμε για τις προτάσεις που έχει η κάθε παράταξη. Θα υπάρξουν συνεργασίες πάνω στο τραπέζι μετά τις εκλογές πάνω σε προγραμματική βάση», τόνισε.

«Δεν στηρίξαμε την παράταξη της νυν διοίκησης» είπε ο κ Τζιούμης απαντώντας στο ερώτημα για το αν στήριξε τον κ. Παυλή στον δεύτερο γύρο των προηγούμενων εκλογών.

«Στον δεύτερο γύρο των εκλογών, πέρασαν ο κ. Σμυρνιώτης και ο κ. Παυλής, εμείς  για τέσσερα χρόνια λέγαμε ότι ο τότε δήμαρχος δεν ήταν καλός, τι έπρεπε να πούμε την Κυριακή το βράδυ; Εμείς είπαμε, μην ψηφίσετε τον κ. Σμυρνιώτη γιατί δεν ήταν ένας καλός δήμαρχος, τώρα για το αν ο κ. Παυλής εξελίχθηκε σε χειρότερο δήμαρχο δεν μπορούσαμε να το ξέρουμε τότε», είπε ο κ. Τζιούμης ξεκαθαρίζοντας ότι δεν περιμένει καμία στήριξη ως ανταπόδοση από  τον κ. Παυλή.

Εμείς δεν στηρίξαμε ποτέ τον κ. Παυλή

Κλείνοντας ο κ. Τζιούμης απηύθυνε ένα μήνυμα στους ψηφοφόρους που θα προσέλθουν στην κάλπη σε περίπου έναν μήνα. Το μήνυμα αυτό αναφέρει:

«Πλέον έχουν γνωρίσει και τον κ. Σμυρνιώτη και τον κ. Παυλή, τους γνώρισαν, τους δοκίμασαν τους εξέλεξαν και είδαν το έργο που έκαναν, εμείς θεωρούμε ότι το έργο που έκαναν δεν ήταν καλό δεν ήταν σημαντικό, γι αυτό και η περιοχή μας έχει υποβαθμιστεί. Εμείς είμαστε νέοι άνθρωποι, που δεν έχουμε διοικήσει και ζητούμε από τους πολίτες να μας δώσουν την ευκαιρία να καταθέσουμε συγκεκριμένο πρόγραμμα, το οποίο να το κρίνουν, να μας δοκιμάσουν και θα τους δικαιώσουμε. Το σίγουρο είναι ότι θα κάνουμε τα πάντα, τα αδύνατα δυνατά, για να μπορέσουμε να δικαιώσουμε την επιλογή που θα κάνουν οι πολίτες. Θα δώσουμε τον εαυτό μας. Εγώ πηγαίνω στον δήμο γιατί έχω μεράκι και θέλω να προσφέρω».

Έφη Καστραντά

Video: 

ArcadiaPortal.gr Κώστας Τζιούμης: Εγώ πηγαίνω στον δήμο γιατί έχω μεράκι και θέλω να προσφέρω


30 Σχόλια

δεν το στηριξατε, απλα δεν ειχατε τι να κανετε εκεινο το βραδυ και λετε: δεν παμε μια βολτα απο το εκλογικο κεντρο του Παυλη να ανεβουμε στην εξεδρα να φιληθουμε? ΠΟΣΟ ΒΛΑΚΕΣ ΜΑΣ ΠΕΡΝΑΣ!!!!!!!!! κ οταν δε σου εδωσε τιποτε (και εν τελει πολυ καλα εκανε) τοτε αρχισες την αντιπολιτευση!!!!!

Έναν άνθρωπο που για ιδιοτελή και μικροπολιτικά συμφέροντα στήριξε ενα δήμαρχο που ήξερε ότι δεν θα κάνει τίποτα για να αναδειχθεί αυτός, τον θεωρώ καιροσκόπο, ανέντιμο και δεν θα τον επέλεγα επουδενί. Έπειτα για το νέο που λέγεται απλά γελάμε, πρόεδρος του ΔΣ τόσα χρόνια και δημοτικός σύμβουλος. Το παλιό δηλαδή ποιο θα ηταν ακριβώς;

ΚΩΣΤΑ ΕΙΜΑΙ ΣΊΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ Ο ΚΑΛΎΤΕΡΟΣ ΔΉΜΑΡΧΟΣ. ΑΣΕ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΝΑ ΛΕΝΕ

Ο σωσίας σου ανέβηκε στην εξέδρα μαζί με τον Παυλή; Άσε μας ρε Τζιούμη γελείε, θες να σε ψηφίσουμε και λες ότι σου κατέβει στο κεφάλι; δεν έχουμε άνοια ξέρεις θυμόμαστε πολύ καλά τη συμπεριφορά σου όλη τη πενταετία !!! νέε και άφθαρτε χαχαχα !!!

@ΚΩΣΤΑΣ - Μάθε να γράφεις με μικρά γράμματα, να σέβεσαι τις γυναίκες και μετά να γράψεις και την γνώμη σου.

Δεν στήριξε τον Παυλή; Δεν έχει διοικήσει; Πόσες μεγάλες "αλήθειες" να αντέξει ένας Τριπολιτσιώτης σε μια συνέντευξη; Για αυτό πανηγύριζε μαζί με τον Παυλή; Επειδή δεν τον στήριξε; Όταν ήταν δήμαρχος ο Κωτσιάνης, ο Τζιούμης δεν συμμετείχε; Δεν διοικούσε; Διοίκησε και δεν έπιασε ούτε την βάση. Σε αντίθεση με την Δημαρχία Σμυρνιώτη που άλλαξε την πόλη προς το καλύτερο. Η Δημαρχία δεν είναι καπρίτσιο επειδή έχουμε βαρεθεί και δεν έχουμε τι άλλο να κάνουμε. Απαιτεί ικανότητες και όρεξη για προσφορά. Ο Τζιούμης να συγκρίνεται με τον Παυλή. Αυτός είναι το πρότυπο του.

"Δίκαιο" έχεις και μιλάς για το Σμυρνιώτη αφού δυο χρόνια μάζευε όλες τις μ......ς που είχατε αφήσει. Την Πλατεία Άρεως σκαμμένη και παρατημένη, τα πάρκα σε άθλια κατάσταση, τους δρόμους κατεστραμμένους, τις μελέτες της ανάπλασης του Κέντρου μισοτελειωμένες και σχεδόν απλήρωτες, διαλυμένα φωτιστικά ακόμα και στους κεντρικούς δρόμους. Προφανώς αυτήν την κανονικότητα θέλεις να επαναφέρεις. Ευχαριστούμε αλλά δεν θα πάρουμε.

- ΟΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΠΟΥ ΣΕ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΑΓΚΑΛΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΥΛΗ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΤΟΥ 2014 : ΕΣΕΝΑ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΚΩΣΤΑ !!!. - ΑΓΚΑΛΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΜΗΤΣΑΡΑ, ΠΟΥ ΤΟΝ ΣΤΗΡΙΞΕΣ ΑΝΟΙΚΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΕΙ !!!!! - ΤΩΡΑ ΤΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΤΑ ΓΥΡΙΣΕΙΣ ??? - ΕΠΙΣΗΣ, ΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΑΡΕΩΣ ΠΟΥ ΒΟΛΟΔΕΡΝΕ 2,5 ΧΡΟΝΙΑ ΣΚΑΜΕΝΗ ΜΕ ΛΟΦΟΥΣ ΑΜΜΟΧΑΛΙΚΑ ΚΑΙ ΑΦΤΙΑΧΤΗ, ΕΣΥ ΔΕΝ ΕΙΧΕΣ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΤΣΙΑΝΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΙΧΑΤΕ ΚΑΝΕΙ "ΓΕΦΥΡΙ ΤΗΣ ΑΡΤΑΣ" ??? - ΤΟ ΞΕΧΑΣΕΣ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΕΠΙ 2,5 ΧΡΟΝΙΑ ΕΙΧΕΣ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΤΗΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΑΡΕΩΣ ??? - ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΛΟΙΠΟΝ ΤΑΧΑ ΜΟΥ ΤΟ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ??? - ΑΣ ΓΕΛΑΣΩ .....

ελα τωρα βγηκατε απο παρθενωγεννηση και δεν ξερετε πως ΟΛΟΙ οι πολιτικοι δημοτικοι-νομαρχιακοι(παλια)-περιφεριακοι-βουλευτες εχουν αλλαξει αντιληψεις ιδεες,και εχουν στηριξει αλλον,και με αλλον ηταν τη μια φορα και με αλλον την αλλη!!! ΟΛΟΙ ΑΝΕΞΑΙΡΕΤΩΣ και απο οποιοσδηποτε κομμα,και ο σμυρνιωτης παλια ειχε "πουλησει" για να βγει ο ιδιος νομαρχη και ο παυλης τωρα,και οι βουλευτες οχι μονο αρκαδιας αλλα παντου,απλα ο καθενας τα βλεπει οπως τα θελει και γραφει-βαραει τον αλλον για να παρουσιασει τον δικο του ως τον ειδανικο για να βγει

Τζιουμης 52% ,Σμυρνιώτης 38% στο δεύτερο γύρο. Κλάμα τα παιδάκια εσείς ξέρετε τώρα συκοφαντίες ψευτιές κλπ. Κώστα προχώρα μην ασχολείσαι με ηλιθίους.

ΣΜΤΡΝΙΩΤΗΣ ΠΑΛΙ ΡΕΕΕ ΜΕ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ, ΜΕ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΘΑΜΕΝΑ ΕΔΩ ΚΙ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΝΕΝΑΙΑ ΜΕ ΝΕΟ ΑΙΜΑ ΣΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΤΟΝ ΓΝΩΣΤΟ ΓΟΥΡΡΝΟΠΟΥΛΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΒΡΙΖΕ ΤΟ 2014. ΤΟΝ ΓΟΥΡΝΟΠΟΥΛΑ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΤΟ 14 ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΥΛΗ ΜΕ ΤΟ ΓΝΩΣΤΟ ΒΟΘΡΟΒΛΟΓΚ ΤΟΥ

52 % Χαχαχαχαχα ...σιγε ρε Αντρέα Παπαδρεου ...κόψε κατι ...Ο Παράς στα λεει αυτα ..θες φωτογραφια απο το 2014 με τον Παυλή πάνω στην εξέδρα ???Να θυμηθείς λιγο ..Κουρο εσυ ??

Τζιουμη θα σε περάσει ο Τσιαμούλος όσο και να κράζεις ...Ο δυνατός σου είναι ο κουρος που δεν θα πάρει ουτε ψηφο

Kάποιες φωτογραφίες άλλα δείχνουν κ. Κώστα μας !!! Το καλλίτερο πάντως , είναι να προσφέρεις όχι στο Δήμο αλλά στους συνανθρώπους μας που σε έχουν ανάγκη σαν γιατρό, γιατί είσαι καλός επιστήμονας ! Η ενασχόληση με την πολιτική θα σου χαλάσει τον χαρακτήρα και θα χάσεις και συ και οι άνθρωποι που σε χρειάζονται .

Δεν αφήνετε ρε σούργελα λέω εγώ την καραμελίτσα για το Τζιούμη και τον Παυλή, γιατί έχετε καταντήσει πιο γραφικοί κι από τη Σαντορίνη; Κάτι σοβαρό θα μας πείτε ή τα "ατράνταχτα" επιχειρήματά σας μέχρι εκεί φτάνουν, όπως και το μυαλό σας; Δεν έχει παραπέρα ή δεν έχετε τίποτα καλύτερο να πείτε; Μέχρι να το βρείτε πάντως, ο Τζιούμης θα είναι δήμαρχος, το θέλετε ή δεν το θέλετε παπαγαλάκια και βοθροπόντικες του Σμυρνιώτη και του Τσιαμούλου. Κοντοζυγώνει...

Ο Τζιουμης στηριξε τον Παυλη και τωρα λεει οτι ειναι λαθος,ψηφισε να πανε τα σκουπιδια στον Αγιο Βλαση και μετα μας ειπε οτι δεν ηξερε που ειναι ο Αγιος Βλασης και οτι ηταν λαθος του.Απλα επικινδυνος

Ποσο ψευτης και επικινδυνος εισαι ρε Κωστα.Αγκαλια στην εξεδρα αγκαλια και στις αποφασεις του ΔΣ για σκουπιδια

Η λογική του να δοκιμάσουμε ένα δήμαρχο επειδή δεν έχει διοικήσει πάλι με ξεπερνά.!!! Τι είναι ο Δήμαρχος παγωτό να δοκιμάζουμε καθε φορά και διαφορετικές γεύσεις? Ετσι δοκιμάσαμε και τον Παυλή και πήγαμε 5 χρόνια πίσω. Ο Δήμαρχος πρέπει να επιλέγεται από την πορεία του , άλλωστε κύριε Τζιούμη έχετε παραδεχθεί ότι είσαστε 18 χρόνια δημοτικός σύμβουλος άρα έχετε τη δική σας πορεία και φυσικά από το πρόγραμμά του πρέπει να κρίνεται ο καθένας. Τι θα πει δοκιμάστε και εμένα ......

Αφου δεν σας αρεσουν οι ηδη υπαρχοντες Υποψηφιοι,γιατι ολοι εσεις οι τιμητες και οι μπροσταρηδες του πληκτρολογιου δεν κανετε μια Δημοτικη κινηση και να φτιαξετε τον τοπο που αγαπατε (δηθεν) και να υλοποιησετε τα προγραμματα σας.Ο Τοπος ετουτος γερναει απο μυαλα και ιδεες και αναλωνετε στα σκυλια στα σκουπιδια και στον Αστερα.η λεξη αναπτυξη ,υποδομες και λογοι υποδοχης ξενου κοσμου που θα φερει ρευστο στην πολη δεν σας λεει τιποτα?Μια πολη που γυρναει τα ιδια της λιγοστα λεφτα θα πεθανει πολυ συντομα.Ας σκεφτουν οι νεοι Υποψηφιοι,τι μπορει να γινει με νεα μυαλα,νεες ιδεες,νεα οραματα.

Για τους νεους μας τρανταχτο παραδειγμα αναπτυξης ειναι το Επιμελητηριο μας,χωρις να μηδενισω το εργο του Μπουντρουκα ,αλλα με τον νεο προεδρο πηρε ωθηση,εκτοξευθηκε μπορω να πω.Αυτα τα μυαλα θελουμε ,δικα μας παιδια που αγαπουν τον τοπο τους και δεν κοιτανε μικροσυμφεροντα,εργαζονται με ολους και για ολα.Μακαρι το μπραβο και το Αξιος που θα πουμε σε λιγο καιρο για τον Γιαννη Τρουπη να το πουμε και για εναν Δημαρχο,γιατι μεχρι τωρα μονο αποτυχημενους και παρτακηδες εχουμε ζησει.Σκεφτειτε σοβαρα,ενα σοβαρο Δημαρχο!

Δεν σας ενδιαφέρει ο Δήμος . Η καρέκλα σας ενδιαφέρει. Με αυτό το ύφος που κυκλοφορείτε στην πόλη περιμένετε να ψήφο? Πολυ υπεροψία βρε αδερφέ Κώστα ,Παρα ,Κουρε κτλ κτλ ... Μπα και σε περάσει και ο Τσιαμουλος γιατρέ ...

Αντί να πει ότι θα φτιάξει τους δρόμους που είναι χειρότεροι από το Πακιστάν, θα φέρει τουρισμό στην Τρίπολη. Με τί θα εντυπωσιαστούν οι τουρίστες στην Τρίπολη; Με τα αδέσποτα ή με τους ξεχαρβαλωμένους δρόμους;

Αμνησία έχεις ?Αφού είναι αλήθεια ...το 2014 στις εξέδρες του ΠΑΥΛΗ ΚΟΥΡΟΣ ΠΑΠΑΖΑΧΑΡΙΑΣ ΚΛΠ ..!!

Κωστα είσαι αληθινός στηρίξεις τον Παυλή το 2014 και είσαι μάγκας και το λες δεν φταις εσύ που δεν έκανε τίποτα ,μαγκιά σου είναι και τώρα αν τον στηρίξεις χειρότερα δεν μπορούμε να πάμε θα δούμε καλύτερο αύριο..!!Βοήθησε και τώρα..σε ευχαριστούμε εκ των προτέρων ...Η πλατεια Αρεως δεν έχει γούβες ουτε μας εχουν φάει τα σκυλία όλους ...μην το βάζεις κατω

Με πρωτοπαλίκαρό του τον *, για ποιο λόγο να ψηφίσει κάποιος τον Τζιούμη; Για να γίνουν στην ΔΕΥΑΤ αυτά που γινόντουσαν και πριν; Αυτό είναι το νέο; Αυτό είναι το διαφορετικό; Έχει κάποιο σχόλιο να κάνει ο Τζιούμης για την διοίκηση της ΔΕΥΑΤ τα τελευταία χρόνια; Θα τον ρωτήσει κάποιος "δημοσιογράφος" ή θα μείνουμε στις στημένες ερωτήσεις;

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.